- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
válasz
Menthirist #7693 üzenetére
na ez durva
de tényleg
P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Illusion1010 #7201 üzenetére
az a fránya IDE kábel, nem kéne oda
vinyóknak nincs melegük annak ellenére hogy van venti előttük?P4
-
pentium4
senior tag
válasz
kételkedem #7186 üzenetére
hát ez tényleg nagyon lol
valamilyen lazúrral kend le a takarófát vagy 2-3szer hogy szép fényes legyen, akkor nagyon tuti lesz!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #6759 üzenetére
áhhhh
P4
-
pentium4
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #6752 üzenetére
az lehet hogy pasztafüggő is, de lényegében az üzemi órajel a fontosabb, mivel nem mind1 hogy 2400 es vagy 3600 on megy a proci!
ha alapórajelent használja a procit akkor hiába fogja polirozni az atyauristent is ha a cooler pl 35fokra tudja lehűteni magát, a proi meg 33, akkor lehet ott akármniylen paszta+polir, nem fog érezni belől semmit, de ha 3600 on megy és a proci 55fok akkor várható javulás a polirnak köszönhetően+pasztának!
alap órajelen nekem is csak -2fokot jelentett a polir, de kollega még mindig nem árulta el hogy mennyin jár a proc!?P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Kolondrum #6749 üzenetére
érdekes, hogy nem lett kevsebb a hőfok, nekem -12fokot eredményezett a proci és cooler polirja+a cooleren lett még egy 1000rpm-es venti, anélkül -7fokot jelentett!
igaz nálam Q6600 3600mhz en megy, de ha te alapórajelen hazsnálod akkor nem biztos hogy kimutatkozik ez hőfokban, mert nincs "annyi" hőtermelés, mint 3600-on ahova már kell hűteni, vagyis a coolered enynire tudja lehűteni, próbáld ki magasabb órajelen, ott biztos mutatkozna a polir, ha nem akkor passzolok!P4
-
-
pentium4
senior tag
ha nemtod máshogy feltenni akkor egy elég szar procihűtő már bocsika!
jelenleg nálad 1 venti szivja a meleglevegőt a bordáról, ami nem a legjobb, mivel a fúját jobban cinálja a venti mint a szivást! szal ahogy most van rosz a teljesitmény, ha fujnál felfele akkor a táp forrna fel!
a legideálisabbaz lenne ha a bordán lévő venti a ház 12 centis ventije felé fujná a meleglevegőt az meg továbbitaná a szobába!
no mind1P4
-
pentium4
senior tag
a ház szép, gyönyörü, de ami bent van az káosz
tessék venni kábelrendezőt vagy kötegelőt!
másik észrevétel, hogy a procin lévő hűtőborda rossz irányba néz!
miért a tápba fujja be a meleget a venti??
azért van hátul a 12centi venti hoyg az kiszibvja vagyis arra kéne állni a coolernek!
tessék orvosolni!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #6019 üzenetére
-
pentium4
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #6004 üzenetére
-
pentium4
senior tag
srácok kéne nekem egy kis help!
váltanék énis vizes rendszerre, de nem akár milyenre és mivel nemvok a téméba kéne help hogy miylen blokkot miylne márkába stb éri meg venni, "olcsón"
továbbá radiátort nem akarok a házba, csak egy oylan viztartályt amibe betudom vezetni egy kis 12V-os hűtőkompresszor hűtőcsöveit! igy meglehetne csinálni egy full bequiet gépet
ötletek/vélemény?P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5957 üzenetére
tényleg nagyon szép rend van, sehol egy kábel, tökéletes!
nala is valami hasonló a helyzet, annyi külömbséggel hogy nálam látszanak a kábelek de minden a széleknél odavan kötegelőzve!
most azon agyalok egy 2db chieftech házat ossze heggesztek és egy vizhűtéses rendzsert eldugni a másik házba a kábelekkele gyütt, radiátor stb minden belül, csak elejével nemtudok mit kezdeni mert egymás melett 2 ugyna oylan panel elég tréül néz ki, szal csinálni kéne üvegszáklból valami frankó panelt, de ahoz nem értek, szal még nemtudom hogy mi elsz belőle, remélem összejön és akkor lesz egy bitang jó hűtés a géphez egy bitang nagy 50 kilós súllyalP4
-
pentium4
senior tag
jobb helyet nemis találhatott volna magának az oldal üzemeltetőjeP4
-
pentium4
senior tag
válasz
Kasza08 #5536 üzenetére
én legközelebb akkor váltok procit amikor jön az asztali Nehalem 1366-os tokozással, akkorra a ddr3 is beéri magát és érdemes lesz váltani!!
mondjuk nemtom mit akaron egy duplarétegü dvd t 1perc 47mp alatt tömörit ki a gép, HD anyagokat is rohadt gyorsan szedi szét és teszi össze, nembeszélve a 3d benchmarkról maya vagy 3dmax studióba, mint a villámP4
-
pentium4
senior tag
köszi srácok, tényleg nem semmi gép
a full load értéket nem tutam oylan pontosan kimérni, prime95-ot ráengedtem blendel+3dmarkot a grafikus tesztekkel igy 517W a max, de a tápnak is valahol itt a vége!
a xonar valami fantasztikó!! a creative elite hangkarijával versenyez, rohadt szép hangjva van, meg a hardveres DTS kódolás stb. állat nagyon!
[PS-s teszt]
második lap alján van az összehasonlitás!P4
-
pentium4
senior tag
Eljött az idő hogy publikáljam a gépem, külsőre semmi extra, csicsa, stb, és az egyszerü gépeket kedvelem.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
nem mondom nem eszik keveset a gép, és ez csak az idle állapot, látnátok hogy kiakad full loadon, szegény tápom alig birja!
Felhasználtam kb 1 tonna kötegelőt, hogy rend legyen, de a felső résznek muszály volt olyannak maradnia, oda valami takaró lemezt tervezik és ugy fog kinézni mintha a tép folytatódna!!P4
-
-
pentium4
senior tag
válasz
Laca19 (a) #5423 üzenetére
kafa lett!
ez a hangulatvilágitás baró, moni mögé énis veszek egy neot, mert full sötétben nem valami jó bámulni a fehér weblapokat, kiég a retinámekkor jól jön egy hangulatvilágitás!
P4
-
pentium4
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #5394 üzenetére
szép szép, nincs rendetlenség, 90% os a rend
nem hittem volna hogy ennyi embernek van viz rendszere, vagy csak azok töltenek fel állandóan képeketP4
-
pentium4
senior tag
válasz
RoyalFlush #5375 üzenetére
lol, 3d
-
pentium4
senior tag
válasz
ssolitude #4944 üzenetére
szép szép, de ha már iylen faja házat csináltál, akkor rakj benne rendet!
másik észrevétel z az erősitő a gép melett, én nem tartom valami jó ötletnek mellé rakni, oylan kb mintha a monitor mellé raknád és belilullna az egész az kép, valami hasonló van a gép mellett is, de ha igy akarod hagyni akkor vegyél közőjük egy mágneses szigetelő lapot médiába is lehet kapni, hogy ne a mágneseség ne basztassa a gépet!P4
-
pentium4
senior tag
hát ha már 500k felett költöttél rá, bár az enyém is 500k felett van, de végigbuziztam az egész forumot hogy mindenből a legjobbat vegyem és azt is vettem, ha megnézed a konfigom!
az a baj az emberekkel ha valaki mond 1 valamit akkor azt egyből elhisszük és vesszük is ahogy tudjuk! lásd hitelek stb
TT márkáról nekem is cska annyi a véleményem hogy csicsás szarok rettentődrágán a balfaszoknak
ezzel nem téged akarlak minősiteni, de ne járatsd sokat a gépet nehogy játék közben eleresszen egy illesztés és lesz nagy hüst meg csit csattP4
-
pentium4
senior tag
szép erős gép, de ami belül van
még egy egér is eltudna bujni
az 5.25 ös helyen lévő front panel, sztem gagyi, ha már ennyit költöttél gépre akkor valami normális fan controllert és kijelzőt vegyél ne iylen olcsó szart
nekem is ez van: [link]
javaslom sörgős megvételét és többet is tud!
nemis gondoltam volna hogy a TT iylen házat gyárt hogy a dvd és a front panel cuccok melett 3-4 milis hézag van, ez elég szerencsétlenül nézni ki!
nem fikázni akartalak, csak véleményt nyilvánitottam!P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Szabikaa20 #4893 üzenetére
szép szép, azthittem már valami nitro kapcsoló van elől
IDE kábelt száműzd a gépből -
pentium4
senior tag
válasz
dvdbackuper #4639 üzenetére
grat
-
pentium4
senior tag
válasz
Samanbacsii #4562 üzenetére
van oylan porszürő mint amin az alaplap is vana dobozban szürke sürün lyukacsos
hát bazz azon szájjal nemtudom átfujni a levegőt, nemhogy a venti, szal azt én kihuznám a listáról!
van egy másik fajta, ez pedig a fémhálós, szürün szőve!
erről nemtudok mit mondani venni aakrtam de nem volt, lehet jó de lehet szar!
hiába van proszirőd a por mindenhova bejut ez ellen nincs mit tenni, takaritani kell
részemről a porszürő csak lerontja a ház szellőzését és bemelegedik, inkább legyen poros a házam mint meleg -
pentium4
senior tag
válasz
Samanbacsii #4560 üzenetére
porszijjjóóóóóóóóóóóó
sokszor, én havonta 2 szer szoktam kimenni a szabadba és porszijó+airspray!!!
Boldog karácsonyt minden forumozónak! -
pentium4
senior tag
válasz
Delta-Laca #4526 üzenetére
fasza!
csak azt az egérpadot dobjad kifele a rákba hogy néz az ki -
pentium4
senior tag
válasz
Szabikaa20 #4524 üzenetére
én is ilyet vezsek 2 ünnep között d nagykerbe csak lehet januárban lesz!
-
pentium4
senior tag
válasz
Szabikaa20 #4519 üzenetére
ennyi neont
fél házat kidekoálom vele és fényárban úszik az egész utca!
szvsz énse szeretem a nagy világosságot este mert aludni is kell, meg a plexit se, ugyis oyléan helyen vana gép hogy mindig alákéne bukni hogy lássam
dehát kinek a pap kinek a papné -
pentium4
senior tag
válasz
Szabikaa20 #4452 üzenetére
tessék PH-n keresni!
[link] -
pentium4
senior tag
válasz
Szabikaa20 #4449 üzenetére
nekem se ment könnyen de sikerült!
amit te linkeltél az nem a 2es verzió, hanem az egyes, a leirásba nicns benne a quad core, ezért is vettem a 2est!
Menjetek BandiT bazárjába énis tőle vettem 12500-ért, ha az nem szimpi akkor innen lehet csemégézni: [link]
van pár bolt, nekik biztos van!
amugy tényleg elég nehezen beszerezhető! -
pentium4
senior tag
válasz
sniper elite #4407 üzenetére
szép, de ami belül van az horror!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!