- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
válasz
bagarol #93346 üzenetére
3. És ez már probléma!
~
Na ez már valóban elkaszálja a projekt működőképességét! Nagyon köszönöm az észrevételt! Lehetséges, hogy találok olyan relét a kisebb terhelhetőségű példányok között, ami alkalmas? Ezeket hosszútávon szabad / lehetséges egyáltalán ilyesmire használni?
Igazából ez volt az egyetlen dolog, amihez ragaszkodtam: utálom a relékattogást.#93345 ViZion:
felesleges túlkombinálni
~
Sok szempontból lehet feleslegesnek nevezni az egészet, amit csinálok ekkora szakadékkal a tudásom és a kitűzött célok között, de a vállamon ugráló gyermekek mellett, ekkora erőforrás áll rendelkezésre erre a szórakozásra. Nyilván tudom, hogy ez egy szakma, amit senki nem egy hétvége alatt sajátít el. Azt már írtam, hogy mi volt a kiindulópont: ha egy egyszerű próbapanelen összerakott 5 alkatrészes dologból tudok csinálni 1 db egységet néhány számotokra egyszerű kapcsolás létrehozásával, akkor az számomra egy hasznos tanulási folyamat. Itt kell kezdeni ezt? Nyilván nem, de ez így alakult most már.
(ha még mélyebbre ásnék, akkor lehet, hogy elérnék ahhoz a traumatikus ponthoz az életemben, amikor a középiskola választás időszakában színtévesztésem miatt eltiltottak minden villamossággal kapcsolatos pálya kiválaszthatóságától, pedig az első helyeken szerepeltettem volna – így lettem gépész, ami nem bánok, de lehetséges, hogy ilyen projektekben bugyognak fel az elfojtott évtizedes vágyaim (: )#93347 Dr. Szilikát:
Elnézésedet kérem a kedélyed borzolásáért.Nyugodtan lehet törölni a hsz-okat, amiken az alkatrésztemető evolválodott, nem szeretnék senkinek téves kapaszkodókat adni, ha véletlenül rátalálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro max
- Kiválló állapotú Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad T14 Touch Ryzen 5 Pro 5650U 16GB 256GB NVME SSD
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Skull & Co. Grip (garanciás 2025. Novemberig)
- Eladó Nintendo Switch Account
- Tasco céltávcső 3-9x-es zoom - Fém szerkezet, Airsofthoz és légpuskához, védőkupakkal.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest