- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
HUNited #89827 üzenetére
Úgy látom a topikgazda alszik szerencsére, mert amúgy a te problémád és átbeszélése nem igazán hobbielektronika tárgyú, kivéve azt a részt mikor feszt mértél ellenállásmérővel. Mivel a kérdéseid kifejezetten az akkumulátorok használatáról szólnak, szerintem specifikus topik is van rá, ott gyakorlottabb emberek írhatnak talán kevésbé baromságokat.
Azért még erre válaszolok, ha meg tudod oldani vezetékeléssel, hogy a két li aksit rákösd, én rákötném (azért a spec topikban rákérdeznék erre előtte). Kérdés hogy mi a jó franc értelme lenne, mivel a 6 aksid az 2200*6 azaz 12000mA kapacitású, míg a bugyiszínű lítiumod 2x3500 azaz 7000mA kapacitású, tehát a fele. De ezt se tudod kihasználni, mivel a fesz tartománya 2,75-4,2V, te meg írtad hogy 7,2-nél már nem kapcsol be (3.6V).
Egyébként szöget ütött a fejembe ez a 7.2V-nál már nem kapcsol be történet, és hát 7.2/6=1.2V, ami egy NiMH aksinál szerintem még normális üzemi feszültség. Tehát eleve ez a berendezés inkább ceruza elemre készült, és igen határon lehet csak aksival használni, nem véletlenül ajánlottam az AA li aksit megnézni ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest