- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Van 5 darab ilyen minőségi kínai "izzó"sorom, a szokásos, 8 módú vezérlővel, ami jelenleg rövidre van zárva a triakok anód és katódjának összeforrasztásával. Biztos sokan ismeritek biglivedotcom csatornáját, szóval az ő weboldalán láttam, hogy a komplett vezérlőt is ki lehet iktatni egy sima diódahíddal, ezt a jövőben meg is cselekszem, mert nem épp vízállóak ezek a kültéri, IP65 felirattal rendelkező dobozok.
A kérdésem igazából annyi, hogy az egyenirányított fesz megy a LEDek-re, a feszültség a LEDek között oszlik meg, de nincs semmi korlátozó benne a diódahíd után (mondjuk az eredeti vezérlőn sincs...), így igazából egy kis túlfesz meg is sütheti az egész sort, nem? Minden LED előtt van egy pici ellenállás, vagy hogy megy ez? Őszintén ennyire nem néztem meg, jelenleg megy 4 méter magasan lóg a cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest