- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Srácok, segítsetek!
Vettem egy ilyesmi forrasztópákát korábban a Lidl-ben, és egyszerűen képtelen vagyok vele bármit is megforrasztani. Melegít rendesen, de csak annyi történik, hogy az ón golyóba összeáll, se a páka végére, se arra a felületre, se a vezetékre nem folyik fel. Véleményem szerint az ónnal lehet valami.
Nem mondom, hogy gyakorlott forrasztó vagyok, de korábban ez nem okozott gondot (jack kábeleket, nyákról ezt-azt simán ki-be forrasztottam pisztoly pákával, ami már nincs meg).
Tudnátok segíteni, mit szerezzek be (jobb ón, gyanta, bármi kellékanyag, ami segít). Jobb lenne Aliexpressről, tekintve, hogy felénk nem nagyon van ezzel foglalkozó bolt, ezreket meg nem költenék pluszban postára.
Nem forrasztok gyakran, úgy évente 2-3x, de ezzel lehetetlen.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó