- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
Reggie0 #69858 üzenetére
"Dehogy vonjak. "
Nem hát! Sőt, NAV sem létezik, az alábbi tartalmú hozzászólásokat is csak egy erre kihegyezett ROBOT generálja, elrettentési célzattal:
"Sziasztok,
Az alábbi üzenetet kaptam a 10,9 USD értékű rendelésem vámkezelésére küldött levelemre""Sziasztok, a segítségeteket kérném! Koreai rendelésem vámolás alá került. 32,13 USD értékben rendeltem, levélben hivatkoztam az említett jogszabályra
(....)
azt a választ kaptam, hogy 22.375 forint értékű a rendelésem (nyilván “ráguglizott” a hölgyemény az ajándék termékek értékére majd hozzáillesztette). Csatoltan küldtem nekik a Jolse-ról (ahonnan rendeltem), hogy 0 USD az értéke, viszont őket nem érdekli. Mit tehetnék?""Ez még aktuális? Mert most akarnak szórakozni egy 40 dolláros tételemmel, amiben a postaköltség is benne van."
"Szia! Mostanában az a trend, hogy sokszor még a linket is bekérik. Ha éppen akkor a terméked már nem akciós, akkor könnyen kerülhetsz bajba, azaz vámolás alá"
---
"Nem is emlekszem, hogy maganszemelykent mikor akadt fenn csomagom utoljara, talan 5 eve. Pedig vagy havi 10-et rendelek kinabol. "
Lehet, hogy neked szerencséd volt, de nem hiszem, hogy ez elégséges ok lenne arra, hogy másokat buzdíts, hogy olyan lépést tegyenek meg, ami azt eredményezheti, hogy a vám és áfa mentesen hatezer forintos termék a végén tizenhazeterbe kerül. Te tudod, mit javasolsz, ráadásul a felelősség már nem a tied. .
Természtetesen nincsenek az efféle vásárlások darabszámban maximálva, de sajnos éppen miattad és a hozzád hasonló gyakorlatot folytatók (havi 10 db) okán szigorít az EU és tűnik el ez a lehetőség azok számára is, akik ezzel csak éltek és nem visszaéltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged