Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mindig lenyűgöz, hogy milyen komoly szakmaisággal (és láthatóan tényleges szakmai háttértudással) tudod leírni a dolgokat.
Nálam viszont furcsa, hogy több alkalommal volt, amikor a kábel (80 eres) közepére kötöttem a masternek jumperelt vinyót, és a végére a slave-et, akkor egyszerűen a BIOS-ban nem látszott egyik merevlemez sem, mintha "ütközés" lenne, egyszerűen nem ismerte fel. Amikor átraktam a "megfelelő" helyre a vinyókat, akkor onnantól kezdve nem volt gond.
Ezért is írtam, amit írtam, tapasztalatból, nem a levegőbe beszélve, de persze lehetnek esetleg más okai, amikről fogalmam sincs.
Amúgy soha nem tudtam, mi a tényleges szerepe a kék, alaplapra való csatlakozóvégnek, most már ezzel is tisztában vagyok...
Egyszer fater véletlenül rosszul kötötte be a DVD-írót, aminek feltűnően szar volt a sebessége, ekkor én meg véletlenül vettem észre, hogy nem a kék csatlakozó van az alaplapon, ezek szerint a sebességváltozás ennek volt betudható, nem haluztam.
Ja, még valami:
"Ennek annyi a jelentősége, hogy ha a kábelvég levegőben lógna, vagyis elektromos szempontból lezáratlan, az nagyfrekvenciás reflexiók forrása lehet."
A középső csatlakozó viszont mindenképp lezáratlan marad, amennyiben csak egy eszköz van a kábelen, ez miért nem okozhat hasonló jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest