Új hozzászólás Aktív témák

• Moonlight001

csendes tag

Sziasztok!
    Igen. Láttam. Nem adatmentés. De akkor adjatok tanácsot, hogy hova forduljak, ahol valószínűleg tudnak segíteni!
    Problémám:
    Vettem egy ASUS routert(van rajta USB-s port, amivel meg tudok osztani két USB-s eszközt, nálam az egyik választás egy wincseszterre esett).
    Azt írták a router leírásában, hogy ahhoz, hogy a router felismerje FAT, vagy exFAT-ként kell formáznom a vinyót. exFAT lett belőle(mondván ez úlabb formátum és biztosan valami olyat tud, amit az előzők nem, mint látjátok ennyire értek a dologhoz).
    Tudott is olyat, amit a többi nem, mégpedig: Miután mind a kettő partíciót leformáztam rátettem néhány százgigányi cuccot (ráadásul nagyon fontos és pótolhatatlan dolgokat) egyszerűen valahol elhagyta őket, mert amikor bármire rádugom akkor azt mondja a gép. hogy nincs formázva a cucc és, hogy most akarom-e formázni, valamint a RECUVA nevű visszaállító progi, ami eddig nekem 100%-osan működött most azt mondja, hogy a fáljrendszer nem felismerhető.
    Segítsen valaki!!! A fél életem van rajta ezen a redván és nincs pénzem rá, hogy elvigyem a Kürtékhez.
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés