- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonlight001
csendes tag
Sziasztok!
Igen. Láttam. Nem adatmentés. De akkor adjatok tanácsot, hogy hova forduljak, ahol valószínűleg tudnak segíteni!
Problémám:
Vettem egy ASUS routert(van rajta USB-s port, amivel meg tudok osztani két USB-s eszközt, nálam az egyik választás egy wincseszterre esett).
Azt írták a router leírásában, hogy ahhoz, hogy a router felismerje FAT, vagy exFAT-ként kell formáznom a vinyót. exFAT lett belőle(mondván ez úlabb formátum és biztosan valami olyat tud, amit az előzők nem, mint látjátok ennyire értek a dologhoz).
Tudott is olyat, amit a többi nem, mégpedig: Miután mind a kettő partíciót leformáztam rátettem néhány százgigányi cuccot (ráadásul nagyon fontos és pótolhatatlan dolgokat) egyszerűen valahol elhagyta őket, mert amikor bármire rádugom akkor azt mondja a gép. hogy nincs formázva a cucc és, hogy most akarom-e formázni, valamint a RECUVA nevű visszaállító progi, ami eddig nekem 100%-osan működött most azt mondja, hogy a fáljrendszer nem felismerhető.
Segítsen valaki!!! A fél életem van rajta ezen a redván és nincs pénzem rá, hogy elvigyem a Kürtékhez.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest