Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Moonlight001 #8904 üzenetére
Nekem 700GE van! Mondhatom, nem ilyen lovat akartam!
-
fgordon
senior tag
válasz
Szia, szerintem EXT file system-et írt, EXT2 vagy EXT3-at. De itt előttem is megírták.
exFat-ot szerintem 5-10 év múlva lesz érdemes használni, vagy akkor sem
Most FAT32 a legjobb szerintem, 4 GB-nál kisebb file-ok tárolására, mert FAT32-höz nagyon sok jó javító program van, minden kezeli.
NTFS-sel több a szívás, jelszavas könyvtárak újratelepítés után bukta, stb...
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Legközelebb, mielőtt az életedet rábízod egy fájlrendszerre, előtte olvass utána!
[link]
A lényeg:
exFAT hátrányok
* A Windows Vista SP1 előtti operációs rendszerek nem támogatják. -
.mf
veterán
válasz
"Azt írták a router leírásában, hogy ahhoz, hogy a router felismerje FAT, vagy exFAT-ként kell formáznom a vinyót."
Ezt biztosan nem írták. Ha jól sejtem, hogy wl500gp-ről beszélsz (nekem is 1.5-2 éve van), az csak FAT és ext2 vagy ext3-as fájlrendszereket ismer fel, mivel linux-alapú router, az exFAT pedig csak winCE6.0 és VistaSP1-el működik. Ha nem is a wl500gp, akkor sem hinném, hogy létezne winCE vagy Vista-alapú router.
A winyót vidd szépen vissza a vistás géphez, és másold vissza az adatokat; majd formázd a winyót FATra, és a hálózaton keresztül töltsd fel rá a vistás gépről az adatokat (azokat az adatokat, amit a router töltött fel, nálam ext3-an a naplózási bejegyzések hiánya miatt nem ismerte fel). -
liksoft
nagyúr
válasz
Az adat pedig pénz. [link]
Ezen kívül, olyan nincs, hogy ma 5 ezer, holnap 15, egy hónap múlva 150. Akkor az már ma is 150. Ugyanis az "5 ezer forintos kalapács" után már a "150 ezres lézerkés" sem tud már segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest