- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
Isten88, liksoft
Ezer hala mindkettotoknek!
Igazabol a lemezkezelest ismertem, csak sztem az volt a baj, h amikor neztem, h ott belojjem, akkor meg ugy lehet, h csak sp1-es win volt a gepen (sajnos csak olyan volt keznel telepites elott..) es talan azert nem jelezte akkor ki... mind1, most mar ott volt az a rosszcsont 120gbEs kulon orulok, h linkelted ezt a programot: en azt hittem, h csak format utan lehet adatot visszamenteni, particio torles utan nem, de igy meg 32gb zenet is sikerult visszamenteni!
(kulonben nem akartam minden particiot torolni win telepites elott, csak sajnos igy jott ossze, aztan mar nem erdekelt, toroltem mindet es ez lett a vege...)Szoval tenyleg kossz! A vinyo pereg szepen, meg van minden, ami hianyzott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest