- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
BafyZsolt #7646 üzenetére
Szia!
Már bocsi, de az ASUS A7V8X-X alaplap egy SocketA, avagy S462 AMD, nem P3. Nekem is volt ilyenem, a maga idejében nem volt rossz lap. Csak a fránya VIA chip miatt nem tudott valami nagy teljesítményt, de akár még játékra is jó volt. Viszont megevett mindenféle hardvert, nem akadt vele össze semmi.
Mindjárt visszaolvasok, hogy mi is volt a problémád eredetileg.
Megnéztem az eredeti problémát.
Szerintem is azzal lesz baj, amit már többen is írtak. Az XP eredetileg csak 120 GB-ot ismer fel, amit az SP2-vel már korrigáltak. Telepítsd újra a rendszeredet XP SP2-vel és ha eredetileg meg volt rendesen formázva NTFS-nek, akkor már úgy fogja látni. Az már más kérdés, hogy ez a lap nem tudja még az USB 2.0-át, de ez csak sebességben számít, igaz ott nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest