- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy Nokia N91-em, benne egy 8 gigás kis Toshiba vinyó. A gond az, hogy haldoklik.
Szektorhibás lehet, gondolom. Többszöri újraformázás sem segített neki, sem gépen, sem magán a telefonon végezve, adatot veszít, ez van.A vinyó konkrét típusa:
Toshiba MK8003MTDArra gondoltam, mielőtt viszem cseréltetni, nem-e lehet ezt a pici vinyót PC-re kötni valahogyan?
Semmit nem tudok arról, hogy a microdrive-ok milyen interface-szel vannak ellátva, amit a telefonból kiszedve látok a szalagkábele végén, az semmivel sem kompatibilis, amit eddig láttam. A szalagkábel eleje pedig bele van forrasztva a nyákba. Nem tudom, a Nokia átalakította-e a vinyót, de ha nem, akkor jó esély van rá, hogy lehet kapni hozzá adaptert.
A kérdés az, hogy hol? A google nem bizonyult jó barátomnak ez ügyben.
Arra gondoltam, hogyha PC-re tudom kötni, újraparticionálom, átfuttatok rajta kismillió lemezmolesztáló progit, hátha mégis sikerülne lezárnia a rossz szektorokat, amit nem tudom, miért nem tesz meg magának a teló formázáskor.Ennyi lenne. A lényeg az adapter, esetleges lábkiosztásról, vagy "hogyan gyártsunk adaptert"-tervrajzról álmodni sem merek.
Ötlet, tanács, tipp? (Dobd el nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2TB merevlemezek
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest