- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykemike
újonc
Vettem bontott laptop HDD-ket, biztonsági mentésre szeretném használni. Az egyik WD2500BEKT típusú HDD-n valami biztonsági funkció be lett kapcsolva. A rajta lévő adat engem nem érdekel, de szeretném használhatóvá tenni. USB-SATA átalakítóval dugtem a gépre Win10 alatt, még a meghajtó sem jelenik meg. Viszont pl. HD Sentinel látja és sok más program is felismeri. Letöltöttem kb. 5 programot, ami elvileg erre hivatott, hogy ilyen lezárt HDD-t legyalulja, de egyik sem működött. Nincs nagy rutionom ebben, így lehet, hogy én nem csináltam jól. Elvileg a WD-nek is van egy programja erre a célra, de azzal sem jártam sikerrel.
250GB HDD, szóval nem egy nagy érték, de ha már megvan, szeretném használni, ha megoldható és nem túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest