- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen a topic témájába vág, de nem találtam olyan topicot, amibe 100%-ra felvethető lenne a kérdésem, ezért előre is elnézést kérek.
Felajánlottak nekem vásárlásra egy használt Seagate OneTouch 5TB-os külső merevlemezt, ami tavalyi és a gyári száma alapján a gyártói honlapon jövő év közepéig írja a garanciát. Rettentő olcsón adná az illető, állítólag valami "projekt"-hez vette, amit nem csinálnak tovább. A HDD tele van "plot-k32-xxxxxxxxx.plot" fájlokkal, aminek utána néztem és a Google kidobta, hogy ezek a fájlok Chia farmolás során keletkeznek.
Ennek ellenére a HDS eléggé jó értékeket hoz (ahogy én látom) és mintha csak egyszer lett volna az itt látható adatok alapján teleírva a HDD. Gondolom, hogy rápróbáltak és látták, hogy nem jövedelmező a dolog és abbahagyhatták a dolgot.
Tudnátok tanácsot adni abban, hogy a csatolt képernyőmentések alapján szabad-e/érdemes-e egy ilyen HDD-t megvásárolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest