- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip #54115 üzenetére
Úgy értem hogy már az első másoláskor ne legyen egyszámjegyű. Konkrétan másolni sem tudok rá. Megy pár másodpercig 200mb/s körül ami gondolom a forráslemez olvasási sebessége aztán 0.... és az idő meg pörög fel. Leformáztam amúgy de nyilván ez kevés.
Gyakorlatilag nem tudok rá másolni sem. Jelen formájában használhatatlan és a gépet is kifagyasztja. HDD sentinel szerint semmi baja sincs, csak éppen írni nem lehet rá. Már egyszer vittem vissza gariba de mivel nincs baja ezért nem veszik vissza. HDD senti írás tesztje sem fut már le.
Jelenleg nem tudok olyan használati módról amire ez alkalmas lenne.
Korábban volt ez már NAS-ban ott sem működött, szerverben backupként ott sem volt jó, chia plotterként katasztrófa, chia bányában csak olvasásra arra jó volt leszámítva hogy több nap alatt lehetett teleírni...
Csak olyan módot tudok elképzelni hogy valaki több nap alatt ráír valamit 1mb/s-el és csak olvas róla. De ilyen felhasználás hát nem is tudom eléggé ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest