- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Kicsit utánéztem az SSD-mnek ha már valszeg hibás.
A HDD sentinel 94%osra értékeli, ami már alapba fura nekem, mert sok maxtor és társai vinyót teszteltem már, meg toshiba meg mittomén, és még sose kaptam 99%nál rosszabb eredményt...ahhoz képest a 94% elég tré. Emellett ha csak simán fut a win, akkor is átlag 8-12 fokkal melegebb mint a HDD, sőt...délután néztem és úgy hogy csak a chrome ment, nagyon sokáig volt 59fokon, miközben a HDD-m 35, a CPU-m 38, a GPU-m meg 30fokon működött...És amit még sosem láttam korábban...ilyen üzit dob a sentinel..
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 1268 alkalommal.
Hirtelen rendszerleállás, összeomlás, újraindulás, "kékhalál" esetén vagy ha fájlok/mappák nem érhetőek el, érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, adat- és tápkábeleket. Ha megoldható, érdemes kábeleket cserélni az újabb problémák elkerülése végett."Jól sejtem hogy akkor valóban a SSD döglődik? Ezt gondolom egy formázás nem hozza helyre.
Illetve lenne itt még valami. A lapomon (adataim közt látjátok) 2darab m2-es foglalat van. Amelyikbe a mostani SSD-m van, az a VGA alatt van közel a procihoz. A másik slot sokkal "szabadabb". Nem lehet hogy azért melegszik mert a VGA és a proci gyakorlatilag ráfekszik? Ha újat veszek nem lenne érdemesebb a másik slotba rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest