Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

Kicsit utánéztem az SSD-mnek ha már valszeg hibás.
    A HDD sentinel 94%osra értékeli, ami már alapba fura nekem, mert sok maxtor és társai vinyót teszteltem már, meg toshiba meg mittomén, és még sose kaptam 99%nál rosszabb eredményt...ahhoz képest a 94% elég tré. Emellett ha csak simán fut a win, akkor is átlag 8-12 fokkal melegebb mint a HDD, sőt...délután néztem és úgy hogy csak a chrome ment, nagyon sokáig volt 59fokon, miközben a HDD-m 35, a CPU-m 38, a GPU-m meg 30fokon működött...

És amit még sosem láttam korábban...ilyen üzit dob a sentinel..
    "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 1268 alkalommal.
    Hirtelen rendszerleállás, összeomlás, újraindulás, "kékhalál" esetén vagy ha fájlok/mappák nem érhetőek el, érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, adat- és tápkábeleket. Ha megoldható, érdemes kábeleket cserélni az újabb problémák elkerülése végett."

Jól sejtem hogy akkor valóban a SSD döglődik? Ezt gondolom egy formázás nem hozza helyre.

Illetve lenne itt még valami. A lapomon (adataim közt látjátok) 2darab m2-es foglalat van. Amelyikbe a mostani SSD-m van, az a VGA alatt van közel a procihoz. A másik slot sokkal "szabadabb". Nem lehet hogy azért melegszik mert a VGA és a proci gyakorlatilag ráfekszik? Ha újat veszek nem lenne érdemesebb a másik slotba rakni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés