- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique #53348 üzenetére
"Másrészt már le lett írva világosan többször is, hogy mi a helyzet, még egy társtopik ide vonatkozó irománya is linkelve lett, az hogy számodra ezek után sem világos és nem sikerült értelmezni, az már egyéni probléma..."
Nem világos és ezért kérdeztem rá, valamint ezért is írtam, hogy az a válasz, miszerint már lett írva, rajtam nem segít. Viszont ezek szerint neked ez nem ment át mert akkor legalább kiemelnéd, hogy az én szempontomból minek van információértéke amire figyelnem kellene. Erre írtam, hogy "az ilyen félvállról adott válaszokkal nem sokra megyek! Ennyi erővel én is ide jöhetnék és papolhatnám azt, hogy le volt írva 100x és én lennék a szakértő."
És ugyan konkrétumokat most sem tudunk meg csak ismételgeted magad ,hogy már le lett írva. Én érzem úgy, hogy csak beszélnénk valamiről de közben semmi lényegi dolog nem hangzik el?
"A HDD hibája nem világos hogyan jön ide, ha egyszer 100/100-as a HDS szerint és nem is az lett elsődlegesen említve, hanem maga az USB-tárolóeszköz (dokkoló), annál az USB-kábel és a fizikai csatlakozás, + fizikai csatlakozása akár a dokkolóban lévő foglalatoknál (slotok), + az OS-ben a megfelelő szoftveres leválasztás."
Ugye azt a hozzászólásom azon részét is elolvastad, hogy garanciálisan ráfizetéssel, egy másik típusú dokkolóra cseréltem. Már csak azért kérdezem mert most is, mint több mint egy évvel ez előtt az USB kábellel, meg a tápkábellel jöttél, ami akkor is és most is egy teljesen új dolog volt és van jelenleg is. Nem gondolod komolyan, hogy mindkét márka és típus esetén ilyesmi okozta a problémát!
Nem volt konkrétan semmi cél, főleg nem megsérteni senki, azt viszont nem tartom építő jellegű hozzászólásnak, hogy ugyanazt a kántálást kell olvasni a témát illetően évekre visszamenőleg, azzal kapcsolatban is az, hogy volt már róla szó.
Igazad van, elfelejtettem írni, hogy eredeti Win10 Pro-m van, és amivel példálództam, hogy 20 éve minden gond nélkül működött az legjobb emlékeim szerint egy, vagy a sokadik tör XP volt.
Egyébként a fizetős MiniTool megoldása mellett ami szintén lutri, hogy bejön e vagy sem ez, egy sokkal elegánsabb megoldás, ami ugyan nálam nem jött be teljesen, de NTFS lett a fájlrendszerem, a meghajtó mutatja is, hogy mennyi a használt és a foglalt terület, csak belépve nem látok semmilyen állományt sajnos.
Egy ilyen beszélgetésből megsértődve úgy kiszállni, hogy nem tettél hozzá semmi érdemlegeset, azért nem túl elegáns. Vélhetően azt is lengetted a füled mellett, hogy nem megbántás folt a cél, de az untalanig mantrázott infókkal nem éreztem magam kisegítve.
Bár írtad, hogy elengeded a témát, de amennyiben mégis lenne építő jellegű hozzászólásod, kérlek konkrétumokkal hozakodj elő! Igaz bármit is teszel, neked lesz igazad, hiszen Te megmondtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Hardcore café
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest