Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#53348) King Unique válasza Danecay (#53346) üzenetére


King Unique
titán

Egyrészt nem világos mégis milyen választ vársz, meg mi alapján találja ki bárki is távolról telejósda üzemmódban, hogy pontosan mi lehet a gond a hardver- és szoftverkörnyezetben ha az eleve nem ismert, sőt még azt sem voltál képes leírni milyen Windowsról van szó, azt is egy másik topik alapján kellett kinyomozni, hogy W10...? :F Aminél esetleg ki lehet kapcsolni a gyorsindítást, de alapesetben az más szituációknál szokott gondot okozni (példa). + Ott az eseménynapló, fájlrendszer hibáival kapcsolatos bejegyzések, de abból megint nem feltétlen derül ki az ok.
Másrészt már le lett írva világosan többször is, hogy mi a helyzet, még egy társtopik ide vonatkozó irománya is linkelve lett, az hogy számodra ezek után sem világos és nem sikerült értelmezni, az már egyéni probléma...
A HDD hibája nem világos hogyan jön ide, ha egyszer 100/100-as a HDS szerint és nem is az lett elsődlegesen említve, hanem maga az USB-tárolóeszköz (dokkoló), annál az USB-kábel és a fizikai csatlakozás, + fizikai csatlakozása akár a dokkolóban lévő foglalatoknál (slotok), + az OS-ben a megfelelő szoftveres leválasztás.
Nem érdekel mi volt a cél, de ezt a stílust lehet nem itt és nem így kellene... Na mindegy, majd más foglakozik vele, én passzoltam.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.