Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Mi lehetett a baja a merevlemeznek?
Barátom elhozta a nővérének a gépét, hogy rossz nem indul, kék halált dob (PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA).
Windows 10 volt rajta. Linux Live alatt látta a partíciókat, de csak olvasni tudta írni nem. Így külső vinyóra mentettem róla az adatokat, nem tudtam másik partícióra
Utána gondoltam újratelepítem, de Windows 10 telepítőről boot -olva szintén kékhalált dobott már a legelején. Viszont másik vinyót rakva bele elindult a telepítés.
Ekkor már azt hittem hogy rossz az a vinyó. Meg is rendeltetettem vele egy másikat.
Ma reggel megint tettem vele egy próbát, ekkor linux alatt letöröltem róla minden partíciót gParted -el. Most meg működik simán Windows alatt. A HD Sentinel 100/100 -as makulátlan állapotot ír.
Fura, hogy a Windows telepítő még csak esélyt se adott, hogy töröljem a nyilvánvalóan hibás partíciókat. Még ilyet nem pipáltam azelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest