- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
válasz
*Ropi* #51403 üzenetére
Szia!
King Unique-nak írtad, ezért nem is figyeltem
Bocsánat, kicsit túlterhelt vagyok mostanában a kisbabánk miatt.
Kicsit OFF:
Nem tudom lehet-e köze a kialakult hibához, de leírom. Van egy Lenovo tabletem, aminek a billentyűzetén lévő USB-re dugtam a WD winyót két hete óta többször. Egy idő után nem működtek együtt, mintegy tucat alkalommal egyszerűen ledobta a gép a winyót (vagy a winyó a gépet), és a winyó olyan - kvázi holtpontba, végtelen ciklusba - állapotba került, amiből csak úgy lehetett megszüntetni, hogy kihúztam a tápot belőle. Ezt követően két másik notebook-on viszont órákig működött a winyó, látszólag jól, és utána halt be.
Nem tudom, hogy a nem együtt működés, a magába fordulás, a táp lehúzás okozott-e benne olyan lelki sérülést, ami idővel ide vezetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest