- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, tegnap minden előzmény nélkül (folyamatos HDSentinel figyelés mellett, parkolás kikapcsolva)
ébresztettem a gépem és elkezdtem böngészni. Pár lap megnyitás után nagyon akadozott, majd lefagyott minden. Ránéztem a HDS-re és szomorúan láttam, hogy baj van.Restart után a Windows sem indult el. Újraraktam a rendszert, ami most látszólag jól működik. HDS szerint volt 1 gyanús és 8 gyenge szektor. Majd később azt írta, hogy 2 gyanúsat vizsgált, de a terület hibátlan.
Többször indítottam a chkdsk /f /r parancsot, majd különböző programokkal is átnézettem. Egész éjjel és nappal teszteket futtattam. 1 hibás szerkort jeleztek. Már feladtam, de végül sikerült a hibás szektort javítani. (áthelyezni)
Itt vannak a korábbi eredmények. A jelenlegi állapot szerint 2 gyanús volt, de már nincs és minden teszt hibátlanul fut le.A gép egy Dell Notebook, HGST 7200 rpm-es HDD-vel. Fixen asztali gépként van használva. Áramszünet nem volt, (aksi akkor is védené). Szeretném kideríteni mi okozhatta a hibát, nincs-e valami gond a géppel pl alaplap, táp stb.. Volt már valakinek hasonló esete? Lehetséges, hogy csak átmeneti üzemzavar történt böngészés közben a HDD-vel és nem lesz gond? Most figyelni fogom... (Adatok mentve vannak)
Ami érdekes véletlen, hogy kb 1 hete frissítettem a SATA drivert. (a Dell oldaláról SN alapján a megfelelőt telepítettem).
első a korábbi, második az új. KÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Opel topik
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest