- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
válasz
Balthazar777 #49744 üzenetére
Csak tippem lenne. Régebben míg használtam cd-olvasót, ha sok hibás szektor volt a lemezen, akkor nem csak a meghajtó lassított le WinXP alatt, hanem a Win visszavette az ATA busz sebességet is, vagyis egy jó lemezt berakva sem értem el vele az előző sebességet. Le kellett törölni az eszközkezelőben a meghajtót, majd újraindítani a gépet, és utána jó lett. Nálad lehet kábelhiba is, bár akkor a SMART értékek között jelentkezne. Mondjuk van nálad UltraATA CRC error count.
Viszont lehet, hogy úgy jártál ahogy én egy WD30EARX-el. Mikor eszembe jut, minden meghajtón szoktam futtatni egy "chkdsk /f" parancsot. Nos ezen a meghajtón 10 óra hosszat tartott, pedig ez nem teljes felület vizsgálat. Sentinellel teljes felülettesztet futtatva sincs hibás szektor, csak lassulás úgy, hogy minden SMART érték teljesen normális, viszont 1700GB-tól a sebesség 100-200kB/sec. Namost én tudom, ha más programmal nincs piszkálva, akkor NTFS fájlrendszernél a katalógus szerkezet a meghajtó közepén foglal helyet, és esetemben belenyúlott a lassú részbe. Ennek a teli meghajtónak a mentése 3 napot vett igénybe. Viszont én füllel is meghallgattam a meghajtót, attól hogy nem jelzett semmilyen hibát attól még kattogott folyamatosan, olyan mintha az újra próbálkozások száma végtelenre lett volna állítva a meghajtón belül.
Ajánlom neked is a füllel való vizsgálatot, az eszközkezelős manőver után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest