- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
Toshiba 3TB hdd-t vettem pár napja, DT01ACA300
egyik indítás alkalmával boot közben megakadt, ezt írta ki:
restart, és ment rendesen. nem ezen van a windows amúgy, csak egy sima lemez.
illetve ma elkezdtem volna másolni rá valamit, és látszólag nem történt semmi. feladatkezelőben 100%on ment a HDD, de 0MB/s, semmi se történt. nem is tudtam utána mit csinálni, leálítani, alvó módba rakni, csak egy gépházas restart. nagyon nagyon lassú boot, és utána nem látta se feladatkezelő a HDD-t, se semmi, lemezkezelő meg hibás lemeznek jelezte. gép lekapcs, biosba be, azt mutatja, mintha nem is létezne ez a HDD.
átkötöttem másik SATA-ra, azóta még semmi porbléma.
van ötletetek mi lehet? 1 hetes HDD csak.
SMART-ba azt írja, spin up retry count: 1
valahol írták hogy gép indításakor a sok HDD amikor egyszerre indul, nagy áramfelvétele van, és valamennyivel késleltetni szokták a felpörgéseket. lehet itt a felpörgési hiba ilyesmi miatt volt?
a képen látható a teljes HW, és egy bequiet 450W táp van bent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest