- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenesei1982
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam nemrég, akkor azt hittem ezzel tudok majd élni, de már idegesít.
Van 2 új HDD-m. (Toshiba és WD 2-2Tb)
A gépemben van egy SATA dokkoló, ebben szoktam cserélgetni a winyókat. A fent említett kettőn kívül van még 5db 1.5-2Gb-os. A régiek simán mennek ahogy eddig is, de az újakhoz nem rendel automatikusan meghajtó "Label"-t a windows. A Disk managementben látom, hogy ott vannak, de kézzel kell minden esetben hozzá rendelnem a betűjelet. Ez akkor is igaz, ha menet közben cserélek winyót, akkor s, ha kikapcsolt állapotban teszem be.
Ha kézzel hozzárendelem, akkor működnek rendesen.Érdekesség még, hogy a WD winyó pont ugyan olyan, mint egy régi winyóm, csak újabb kiadás.
Vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest