- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
Sziasztok, van egy WD Black JPLX meg egy Hgst 7k1000. Mindkettő 1TB, mindkettő gyors, hűvös, majdnem azt írtam halk, de nem az. Egy igen néma gépben használtam volna, de mindkettő folyamatosan parkoltatja a fejet. A gép igen halk, ezért jól hallatszik a seek hang. Ok, feltolom a csúszkát HDSentinelben az APM-nél, erre nem parkol, csak folyamatosan, fél másodprecenként mintha seek-elne, ami még rosszabb, mint a parkolás. Akár használom, akár idle, folyamatosan megy a seek.
A gép Asus VIII Impact, i5 6600k, 2x8 G.Skill RipjawsV 2x8 GB, kb ennyi, ami lényeges lehet.
Más laptop vinyót bekötve (WD Blue, Red, meg Seagate) nincs mocorgás, minden oké. A WD Blacket meg Hitachi másik gépre kötve ugyanaz a jelenség.
Van valami módszer, hogy megszüntessem a kattogást? WdIdle3 ezeket nem támogatja. HDSentinel sem segített, neten utánaolvasva sem jutottam dűlőre.
Van olyan gyos, hűvös 2.5-ös vinyó, ami bizonyítottan nem parkol, nem seekel folyamatosan?
Köszi,
VVoid
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest