Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Szia!
Köszi neked is.Kicsit jobban beleásom magam,de amit most leírtál az nekem bőven elég.Most vettem új gépet és olvasgattam a fejparkolásról.Az a vicces,hogy pont akkor szaladtam bele,no mondom akkor várunk a HDD-vel. Ajánlottak a WD Blue lemezek ezért utána kérdeztem.Nekem egy 3TB-ás WD30EZRZ van.Ebben nincs parkolás stb.Ráadásul nekem ez csak adat tárolásra van.
Bocsánat az offért! -
King Unique
titán
Az a HDD adatlapján fel van tüntetve, hogy az AF 512e megoldását használja. Vagyis 4096 bájtos fizikai szektorok vannak a lemezen, amiket az OS felé logikailag 512 bájtosnak mutat. Viszont, ha USB-n van csatlakoztatva a háttértár, akkor ott ez bizonyos esetekben változhat. Erről a téma topikjaiban - amiket ismersz - is volt szó több alkalommal. Legutóbb pl. ebben és ebben a hozzászólásban.
Egyébként milyen ez a merevlemez? Az ezzel foglalkozó topikban ugyan nem nagyon szokták ajánlani ezt a sorozatot, de főleg inkább a 3,5"-os modellekhez köthető tapasztalatok alapján. Aztán, hogy a 2,5"-os csak névrokon-e, vagy az is olyan, az már más dolog.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Heizo
csendes tag
Hmmm. köszönöm a választ, ésszerűnek tűnik... azért egy kicsit lehangoló...
Most olyan problémám van, hogy visszadugtam a 160as ata winyómat is, és ha bekapcsolom a gépet a ventik felpörgése után leáll az egész, csak a zöld led világít tovább, és hosszú gombnyomással le kell állítani (kialszik a led) és utána indul el. Szval ha aktív a 160as nem indul el a gép. Remélem nem halt meg az is. Ötlet valakinek? -
liksoft
nagyúr
[link] ''View More Photos'' részt nézd.
Érdemes végignézni a képeket. Az előlapi USB csatikkal a gond az, hogy az alaplapi csatlakozásnál kommersz darabot használnak. Így idővel a csatinál átmeneti ellenállás alakulhat ki. Kisebb (1-200mA) esetén alig észrevehető, de a winyónál már íráshibát okozhat, és legtöbbször akkor veszi észre az ember, ha máshol szeretné visszaolvasni. Egyébként mint gyári termék, valóban nagyságrenddel stabilabb mint gagyi összeszerelős társaik, de mindenképpen célszerű a leírtakat figyelembe venni.
Szerk: Imádom a java script-eket link helyett.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
-
zoltrex
csendes tag
Sajna, windows még nincs fent (most haver laptopjáról írok) így everest kilőve, de gondolom a HD sentinel sem DOS-os. A samsung honlápjáról lekaptam a HUTIL nevű programot, azzal lehet futtatni smart diagnostikát. volt egy jó pár error, (pl, media entry meg ilyenek). most ráengettem egy low formatot 25%nál jár, ha nem segít holnap reggel vissza a boltba
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest