Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Szia!
Köszi neked is.Kicsit jobban beleásom magam,de amit most leírtál az nekem bőven elég.Most vettem új gépet és olvasgattam a fejparkolásról.Az a vicces,hogy pont akkor szaladtam bele,no mondom akkor várunk a HDD-vel. Ajánlottak a WD Blue lemezek ezért utána kérdeztem.Nekem egy 3TB-ás WD30EZRZ van.Ebben nincs parkolás stb.Ráadásul nekem ez csak adat tárolásra van.
Bocsánat az offért! -
King Unique
titán
Az a HDD adatlapján fel van tüntetve, hogy az AF 512e megoldását használja. Vagyis 4096 bájtos fizikai szektorok vannak a lemezen, amiket az OS felé logikailag 512 bájtosnak mutat. Viszont, ha USB-n van csatlakoztatva a háttértár, akkor ott ez bizonyos esetekben változhat. Erről a téma topikjaiban - amiket ismersz - is volt szó több alkalommal. Legutóbb pl. ebben és ebben a hozzászólásban.
Egyébként milyen ez a merevlemez? Az ezzel foglalkozó topikban ugyan nem nagyon szokták ajánlani ezt a sorozatot, de főleg inkább a 3,5"-os modellekhez köthető tapasztalatok alapján. Aztán, hogy a 2,5"-os csak névrokon-e, vagy az is olyan, az már más dolog.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Heizo
csendes tag
Hmmm. köszönöm a választ, ésszerűnek tűnik... azért egy kicsit lehangoló...
Most olyan problémám van, hogy visszadugtam a 160as ata winyómat is, és ha bekapcsolom a gépet a ventik felpörgése után leáll az egész, csak a zöld led világít tovább, és hosszú gombnyomással le kell állítani (kialszik a led) és utána indul el. Szval ha aktív a 160as nem indul el a gép. Remélem nem halt meg az is. Ötlet valakinek? -
liksoft
nagyúr
[link] ''View More Photos'' részt nézd.
Érdemes végignézni a képeket. Az előlapi USB csatikkal a gond az, hogy az alaplapi csatlakozásnál kommersz darabot használnak. Így idővel a csatinál átmeneti ellenállás alakulhat ki. Kisebb (1-200mA) esetén alig észrevehető, de a winyónál már íráshibát okozhat, és legtöbbször akkor veszi észre az ember, ha máshol szeretné visszaolvasni. Egyébként mint gyári termék, valóban nagyságrenddel stabilabb mint gagyi összeszerelős társaik, de mindenképpen célszerű a leírtakat figyelembe venni.
Szerk: Imádom a java script-eket link helyett.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
-
zoltrex
csendes tag
Sajna, windows még nincs fent (most haver laptopjáról írok) így everest kilőve, de gondolom a HD sentinel sem DOS-os. A samsung honlápjáról lekaptam a HUTIL nevű programot, azzal lehet futtatni smart diagnostikát. volt egy jó pár error, (pl, media entry meg ilyenek). most ráengettem egy low formatot 25%nál jár, ha nem segít holnap reggel vissza a boltba

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest