Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen merevlemezem. Kb 6 éves lehet(1200 napot futott), eddig 2 partícióra volt bontva, rendszer-adat, de 2 éve már csak kizárólag játékok tárolására használom egyben. Mostanában elég lassúnak éreztem pár játék betöltését, és ránéztem, csináltam egy defragot, nem volt vészes, HDS 100/100-at ír, online report alapján átlag felüli értékekkel rendelkezik. Viszont az írás/olvasás tudománya megáll 23 olvasás, 27 írásnál, ami szerintem nem teljesen megfelelő. Kezdene meghalni, vagy valami más lehet a problémája? Mit lehetne vele kezdeni esetleg? Ezek már újraformázás utáni értékek, szóval az se sokat segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX), új
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- 2TB Western Digital HDD (Enterprise Storage)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest