- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chapo
tag
Üdv mindenki,
van egy éppen 2 éves samsung m3 1,5tb-os külső hdd-m, amivel úgy tűnik, elég komoly gondba kerültem. Ma délután bedugtam a gépbe, de nem kezdtem el használni egyszerre, aztán 1-2 perc múlva azt láttam, hogy eltűnt a sárgán villogó automatikus lejátszás - ablak ikonja a tálcáról. Gondoltam elmozdult a csatlakozó (4 éves lesz a laptopom, kicsit már "lazák" az usb csatlakozói, előfordul hogy "ledobja" a külső hdd-t). Kihúztam a külső winyót, aztán bedugtam, semmi.. Újra indítottam a gépet, bedugtam, semmi. Vagyis akkor felfigyeltem egy kb 5-6 másodperces búgó hangra, amit a winyó ad ki, mikor csatlakoztatom, aztán elnémul, és semmi.
Találkozott valaki hasonlóval? Lehetséges, hogy maga a hdd nem kuka teljesen, hanem pl szétszedve, beletéve egy gépbe még működhet? Nemrég esett át a laptopom egy újratelepítésen, és ezen a külső winyón volt az összes cuccom, marhára örülnék, ha nem kellene kukáznom az egészet.. Valaki, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest