Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Nem, hőmérsékleti probléma nem volt szerencsére. Amit elkezdtem felület tesztet abba hagytam, de az talált hibás bootsectort és a windows használat során is borzalmas volt kegyetlenül lelassult és sokat várakozott egy művelet végrehajtásánál (nem vírus meg ilyenek ténylegesen hdd okozza). Most egy másik gépbe lévő hdd-t módosítok hogy átklónozzam rá a rendszert és onnan próbálkozok majd a teszteléssel, lehet jobban járok.
Találtam olyan bejegyzést, hogy valamelyik destruktív teszttel alaposabban át lehet vizsgálni, mert van hogy olyan szektort jelöl hibásnak ami igazából nem az.
Sajnos sok időm nem lesz mostanában egy alapos vizsgálatra, most főleg használhatóvá akarom tenni a gépet, hogy apám tudja használni.
Jól jönne néhány tanács, hogy mivel próbálkozzak a vinyó megmentése kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest