- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Nem, hőmérsékleti probléma nem volt szerencsére. Amit elkezdtem felület tesztet abba hagytam, de az talált hibás bootsectort és a windows használat során is borzalmas volt kegyetlenül lelassult és sokat várakozott egy művelet végrehajtásánál (nem vírus meg ilyenek ténylegesen hdd okozza). Most egy másik gépbe lévő hdd-t módosítok hogy átklónozzam rá a rendszert és onnan próbálkozok majd a teszteléssel, lehet jobban járok.
Találtam olyan bejegyzést, hogy valamelyik destruktív teszttel alaposabban át lehet vizsgálni, mert van hogy olyan szektort jelöl hibásnak ami igazából nem az.
Sajnos sok időm nem lesz mostanában egy alapos vizsgálatra, most főleg használhatóvá akarom tenni a gépet, hogy apám tudja használni.
Jól jönne néhány tanács, hogy mivel próbálkozzak a vinyó megmentése kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB Gen4 SSD!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest