Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, milyen progit ajánlotok ezen vinyó particionálásához vagy egyáltalán felélesztéséhez?:
160Gb satás használt vinyó, gépbe ma lett betéve:
Mikor bekötöttem, minden normálisan látszódott. Rögtön egy windowsos teljes formázással kezdtem...volna, de ez a vége felé megállt, vagy egy fél órát hagytam még menni, de meg sem moccant... megállt formatálás közben. Bezártam hát az egészet a Task managerrel.
Jött egy komolyabb progi, az EaseUS partition master 10.5, mivel most már nem (csak) formázni kell, hanem egyáltalán egy partíciót kéne létrehozni a vinyón. Nem ment neki.
Jött a 3. progi, szerintem a legkomolyabb: Paragon part. manager prof. 15. Ez is csinálja vagy egy órán át, végén már arra figyelmeztet, hogy "physically" format lesz...bármit jelentsen is ez. De ez sem fut le, megáll I/O hibával. (??)
Végül a HDD low level format progit indítottam rá, de ez meg nem tud mit kezdeni vele, mert nincs partíció, amit formatálhatna. Szóval meg vagyok lőve, nincs több ötletem mit kéne vele csinálni.
Minden progi látja a vinyót, méretét kiírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest