Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janos666 nagyúr A hardverapro-ról vettem meg az akkor épp fellelhető legolcsóbb Ft/Tb árú >=2Tb méretű HDD-t, amit épp találtam. Mivel használt, így nyilván teszteléssel kezdtem.  A HDS felületteszt mindig ezt az érdekes képet produkálja, hogy az első ~50Gb-on egyértelműen lassabb az olvasás és írás, mint a következő ~1Tb-on. Ezt leszámítva a hátralévő területen csak a szokásos módon lassul, ahogy csökken a körkerület a lemezen (arról pont nincs screenshot), később nincsenek az átlagolt grafikonon jól látható kilengések. A SMART adatok szerint nincs sem áthelyezett, sem áthelyezésre váró szektor, de a RAW Read Error Rate az vadul fel-le száguldozik (az első olvasás kör után duplázótott, az ezt követő írás teszt után negyedelődött). Mindeközben a Seek Error Rate nőttön nő. Ti mit csinálnátok vele? A: Visszaküldenétek. B: Hagynátok az elején egy particionálatlan területet (bár én nem szeretek particionálni, az egész lemezre szoktam ráereszteni a filerendszert, ha Linux-al fog dolgozni). C: Nem foglalkoznátok a dologgal, ha viszonylag olcsó volt és nem kritikus egy adatvesztés (bár felügyelet nélküli DIY NVR-ba menne, így olyan szempontból kritikus lehet, ha sokáig nem veszem észre, ha úgy döglik meg, hogy látszólag rögzíti az adatokat, de azok mégsem olvashatóak vissza, mikor mégis kéne). Jól sejtem, hogy áthelyezett szektorokról lehet szó, amiket letagad a SMART? 
 Az eladó az itt is látható 100%-os kondícióra alapozta a hirdetését, miszerint hibátlan, amiért szerintem nem is terheli felelősség. Csak nekem így elsőre nem tűnik teljesen hibátlannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő