- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A hardverapro-ról vettem meg az akkor épp fellelhető legolcsóbb Ft/Tb árú >=2Tb méretű HDD-t, amit épp találtam. Mivel használt, így nyilván teszteléssel kezdtem.
A HDS felületteszt mindig ezt az érdekes képet produkálja, hogy az első ~50Gb-on egyértelműen lassabb az olvasás és írás, mint a következő ~1Tb-on. Ezt leszámítva a hátralévő területen csak a szokásos módon lassul, ahogy csökken a körkerület a lemezen (arról pont nincs screenshot), később nincsenek az átlagolt grafikonon jól látható kilengések.
A SMART adatok szerint nincs sem áthelyezett, sem áthelyezésre váró szektor, de a RAW Read Error Rate az vadul fel-le száguldozik (az első olvasás kör után duplázótott, az ezt követő írás teszt után negyedelődött). Mindeközben a Seek Error Rate nőttön nő.
Ti mit csinálnátok vele? A: Visszaküldenétek. B: Hagynátok az elején egy particionálatlan területet (bár én nem szeretek particionálni, az egész lemezre szoktam ráereszteni a filerendszert, ha Linux-al fog dolgozni). C: Nem foglalkoznátok a dologgal, ha viszonylag olcsó volt és nem kritikus egy adatvesztés (bár felügyelet nélküli DIY NVR-ba menne, így olyan szempontból kritikus lehet, ha sokáig nem veszem észre, ha úgy döglik meg, hogy látszólag rögzíti az adatokat, de azok mégsem olvashatóak vissza, mikor mégis kéne).
Jól sejtem, hogy áthelyezett szektorokról lehet szó, amiket letagad a SMART?
Az eladó az itt is látható 100%-os kondícióra alapozta a hirdetését, miszerint hibátlan, amiért szerintem nem is terheli felelősség. Csak nekem így elsőre nem tűnik teljesen hibátlannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest