Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Adódott a következö problémám:
Van egy Adata classic CH94 típusú usb-s külsö 1tb-os vinyóm.
Windows 8 van fent, volt egy kis gond a géppel, nem ismert fel egy pendrive-ot. Letöröltem annak a driverét, ez után sem ismerte fel. Fogtam és kitöröltem az eszközkezelöben az összes usb kezelö dolgot, újraindítás után már látta a pendrive-ot. Viszont késöbb figyeltem fel arra, hogy az adata vinyó bár megjelenik, nem lehet megnyitni, nem is írja mekkora mérete, ha megnyitnám azt írja, hogy hibás.
Rádugtam egy másik gépre, szintén ugyan ezt írja, ott meg is kérdi, hogy formázni kellene.
Mit tudok tenni? Legyilkoltam és formázni kellene? Sehogy nem tudom visszahozni?
Elöre is hálás köszönet a segítségekértMég annyit, hogy volt egy másik külsö vinyó is csatlakoztatva, azzal semmi gond nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest