- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
djculture #30563 üzenetére
Ezért kell rá a jumper vagy a progi hozzá, RÁ VAN ÍRVA!
Mivel a jumper kevesebb helyet foglal, mint a 65MB-os progi, mi több, nem lassítja a rendszer, szerintem jumper kellene oda. Ha próbáltad, és nem működött, akkor nem szóltam, de a gyári tájékoztatás szerint ez a megoldás.
Csabi1984: Nem a támogatásról van szó, hanem a W7 hardverbe épüléséről. Fujitsu-nál a VGA-driverek támogatásához is spéci gyári progi kell, szóval több tippem sajna nincs.
MZperX75: Nem szellőzhet jól, ha 40°C fölé hevülnek a vinyók.
10cm légkavaró semmire nem jó (legalábbis, ha rendes hűtést akarsz). Nekem volt egy "gagyi" házam (honlapomon írok róla). Oldalt ment csak be levegő, elöl és hátul meg ki, mégis hűvös volt 2db 12cm ventivel (+táp), hogy mindegyik kifelé fújt. Árban mindenesetre megérte, még engem is érdekelne egy ilyen, de attól tartok, hogy a Ninja 3 (amelyhez már konfigom sincs) nem férne bele.
fahrii: Bios-ban vagy win alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gurulunk, WAZE?!
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KC3000 NVMe 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest