- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Szervusztok!
Röviden annyi lenne a kérdésem, hogy mitől szállhat el az MFT tábla?
Hosszabban:
Adott 3 notebook merevlemez meg 1 notebook + 1 külső tok. Egyik HDD-n Vista+7 dualboot, másikon 8-as, harmadikon adatok. A 7-es HDD volt a notebookban, az adat lemez a külső tokban. A notebook merevlemezéről legutoljára elég sok mindent másoltam ( sok apró fájlt ), hogy át tudjam vinni a 8-as lemezre.A másolás után kikapcsoltam a gépet, akksit is kivettem és a notebookban kicseréltem a HDD-t. Először csak az Action Center kötözködött, hogy valami nincs rendben az egyik lemezzel ( a 8-as és az adatlemez közül valamelyikkel ), de először gondoltam rendbe rakom a Windows Updatet, felraktam a frisstéseket.
Újraindítás után az adatlemez 0 bájtos RAW lett
. Mégegy újraindítás sem segített. Viszont a CHKDSK /F nagyjából rendbeszedte a lemezt. A ma és tegnap lemezre másolt adatok kicsit foghíjasra sikeredtek, de létfontosságú adatot nem vesztettem.
Viszont most nem merem a 7-es rendszert tartalmó HDD-t a külső tokba rakni, félek, hogy hátha a Win 8-nak az az MFT sem tetszene. Szerintetek is előnyösebb lenne inkább arról bootolni megint és mondjuk USB kulcson átvinni az adatokat?
Szerintetek mit rontottam el? ( pl. CHKDSK-t Win 7 alatt kellett volna futtatnom? ) És mi okozhatta az MFT-tábla összekuszálódását? Valahol írtak pl. vírusról és programhibáról is.
A tanulság: menteni, menteni, menteni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest