Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

Üdv!

Vettem Vaterán egy pár pozitívos sráctól postán egy Seagate Momentus 5400.6-os, 500 GB-os 2.5"-os noti vinyót.

Gyanús volt picit az ügy, mert pár naposként hirdette... kértem Sentinel képet és valóban alig pár napos, a vinyó, leállítva/indítva is csak párszor volt.

Megörültem, belementem.

Beteszem a gépbe, BIOS látja, Sentinel látja (tényleg perfekt 100%-os), de LE VAN KÓDOLVA! Nem tudom se particionálni, se formázni, hiszen a lemezkezelő nem látja.

Megnéztem mindenféle progival (spec progik látják!), próbáltam Master jelszóval, user jelszóval, próbáltam HDD Erase-el, MHDD-vel, de nem megy. Kellene az a bizonyos Master jelszó, vagy azt kiütni valahogy. Neten találtam egy Master jelszót, ami többféle Seagate vinyóhoz jó, kipróbáltam azzal sem jó.

(Nem XBOX360-ból kivett HDD ez 100%, valamilyen notiból szedhették ki, ennyit tudtam kinyomozni!)

Beadtam egy tök átlag informatikai boltba, azt mondták 3000 Ft a bevizsgálás, de biztos meg tudják oldani... nem tudták, levettek azok is 3.000-el. :((

Jelenleg már közel 25.000 Ft-ba van ez a kis kaland, a sz@rházi akitől vettem elérhetetlen, a vateráról is törölte magát! :(((

SEGÍTSÉG!

Nyilván nem kérem ingyen, de csak akkor fizetek már (5.000 Ft max!), ha tényleg sikerül feloldani! Ha ötleted, spec progid van és működni fog UTALOM az 5.000 Ft-ot!

Megbízhatóságomat tessék megnézni, nem linkelni jöttem ide, hanem segítséget kérni :(

P.ü. preferálva!

Új hozzászólás Aktív témák