Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Betettem ötödik vinyónak egy Samsung EcoGreen F2 HD154UI 1.5TB-os 5400-est a gépbe. Frissen formáztam és telemásoltam 1.2TB filmmel.
Azóta furcsa teljes beállások vannak a win asztalon de nincs kékképernyő! Pl netezés közben. Csak a reset segít. Frissen installált win 7 van fent és friss Intel driverek az alaplaphoz és az intel Rapid tárolási technológia keretprogi is fent van és szerinte minden ok! Az eszközkezelőben minden rendben, a sajátgépben minden vinyó korrekt méretben jelen van.
2db RAID0 kötetem van 1-1 partícióval hogy minél egyszerűbb legyen(600GB C:\ és 2TB D:\). A C-én a win 7 a D-én pedig fix 12GB virtuális memória. Ezek a beállítások remekül mentek eddig, de az 5. samu óta szarakodik a rendszer. Az Everest háttértároló sebességmérés befagy, várakozik, teker a karika ha az említett samura ráengedem és nem válaszol. Viszont a Total commanderrel vagy az Explorerrel ide oda másolhatok, törölhetek a vinyók között. Ír és olvas mindegyik. Mindegyik vinyó smart állapota hibátlan és hozzák az elvárt sebességet. Minden vinyó NTFS-ben van korrektül formázva. Valahogy ütközik ez a samu a lapommal vagy a déli híddal.Valami ötletetek van hogy esetleg mit állítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest