Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raus

aktív tag

Betettem ötödik vinyónak egy Samsung EcoGreen F2 HD154UI 1.5TB-os 5400-est a gépbe. Frissen formáztam és telemásoltam 1.2TB filmmel.
    Azóta furcsa teljes beállások vannak a win asztalon de nincs kékképernyő! Pl netezés közben. Csak a reset segít. Frissen installált win 7 van fent és friss Intel driverek az alaplaphoz és az intel Rapid tárolási technológia keretprogi is fent van és szerinte minden ok! Az eszközkezelőben minden rendben, a sajátgépben minden vinyó korrekt méretben jelen van.
    2db RAID0 kötetem van 1-1 partícióval hogy minél egyszerűbb legyen(600GB C:\ és 2TB D:\). A C-én a win 7 a D-én pedig fix 12GB virtuális memória. Ezek a beállítások remekül mentek eddig, de az 5. samu óta szarakodik a rendszer. Az Everest háttértároló sebességmérés befagy, várakozik, teker a karika ha az említett samura ráengedem és nem válaszol. Viszont a Total commanderrel vagy az Explorerrel ide oda másolhatok, törölhetek a vinyók között. Ír és olvas mindegyik. Mindegyik vinyó smart állapota hibátlan és hozzák az elvárt sebességet. Minden vinyó NTFS-ben van korrektül formázva. Valahogy ütközik ez a samu a lapommal vagy a déli híddal.

Valami ötletetek van hogy esetleg mit állítsak?

Új hozzászólás Aktív témák