- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmx00
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ez az első hozzászólásom.
Próbáltam keresgélni ebben a topicban, hogy a problémámhoz hasonló hozzászólást találjak. Sajnos nem sikerült, ezért ha létezik, előre is bocs mindenkitől.Van egy kb 2 éves Seagate Barracuda 7200.11 500GB SATA winyóm, ami az egyik pillanatról a másikra megállt mint a szög.
A jelenség a következő volt: délután 5kor minden rendben, rendesen kikapcsoltam a gépet, este 8kor bekapcs és a következő üzenet fogadott: "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" - elkezdtem túrni a fórumot, elolvastam minden hozzászólást amiben ez megtalálható, de nem jöttem rá hogy nálam mi a hiba.
Sajna a BIOS nem is ismeri fel a HDD-t, sőt a DVD-t sem. egyáltalán nem látja.
Beraktam a gépbe egy másik SATA-s winyót, azt rögtön láttam BIOS-ban.
"rossz" HDD-t átraktam egy másik gépbe, szintén nem látja a BIOS.A régebbi hozzászólásaitokban mind olyan jelenségeket és megoldásokat olvastam ahol a BIOS-ban lehetett látni a HDD-t, de indításnál ugyanezt a hibaüzenetet lehetett olvasni. Nálam 2 gépből egy sem látja...
Mi lehet a hiba? Javítható-e?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Építő/felújító topik
- Unraid
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest