Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
stevve
üzenetére
Köszi a választ!
Hát fizu még messze van, szóval újat nemtudok venni... 600 GB-ot meg képtelenség kimenteni..sajna nincs másik (nagyrészük hd felvétel ami fontos)
Nem is tudom mit tegyek... Hiába viszem vissza gariba, Iponban szerintem nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz az adataimmal. Vagy nemtudom, ilyen cseregarikor mindenképp kell valami köztes adathordozó sajna, mert addig gondolom nem kapom meg az újat, amíg a régit vissza nem vittem... Következő amit venni fogok az tuti egy WD Green lesz + 32 GB-os Patriot SSD. Remélhetőleg azok kevésbé gyilkolódnak meg.Szóval gondolom kölcsön kéne kérnem egy 500 GB-os tárat minimum, üresen....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is tudom mit tegyek... Hiába viszem vissza gariba, Iponban szerintem nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz az adataimmal. Vagy nemtudom, ilyen cseregarikor mindenképp kell valami köztes adathordozó sajna, mert addig gondolom nem kapom meg az újat, amíg a régit vissza nem vittem... Következő amit venni fogok az tuti egy WD Green lesz + 32 GB-os Patriot SSD. Remélhetőleg azok kevésbé gyilkolódnak meg.