Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
liksoft
üzenetére
Kösz, értem... de jelen pillanatban sajnos nincs pénzem mégegy vinyóra.. és nagy hd fájlokkal kell dolgozzak, DVD már szóba se jöhet. (meg annak is 5-15 év az élettartama) Kellene mégegy hdd...ez tény. szóval jelenleg csóringerként megérdemlem hogy elvesszenek a felvételeim... A legfontosabb adatok úgyis szerveren vannak tárolva, csak a sok nyersanyagot sajnálnám.
Bíztam benne kicsit, hogy ez a Samu F3 1 TB-os vinyó jólesz egy darabig... és nem produkálja az F2-esek gyenge kivitelét.
Tápot persze megértem, egy enermax is befoshat. Csak azt nem fogom fel, hogy 2010-ben miért nem tud szólni egy HDD ha nem elék neki a kakaó? Teli van mindenféle szenzorral...egyszerűen nemértem hogy miért van ekkora igénytelenség áramellátás témában, mikor általános probléma a gyenge táp.(szerintem a legtöbb esetben jelentkező) Képesek beleépíteni egy gyorsulási szenzort (aminek részemről semmi haszna egy asztali HDD-ben), de azt nem képes kiírni ha ingadozik az áram, vagy nincs elég. Na mindegy, csak ilyen dolgokon fel tudom magam húzni.
Amúgy állítom régen nem volt ekkora szívás a konfigokkal, legalábbis nekem... Jó tudom nagyobb adatsűrűség meg stb... de szinte mintha arra mennének a gyártók, hogy cseréld le, kukázd minél előbb (és nem az igényességre)
Kösz az infókat! Biztosan elintézem a backupot, mert én szervízre nem bízok többet adatokat... Egy boltban egyszer leformatálták életem összes adatát egy mobil rack szerelésnél. No komment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest