- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
HyP3b0y #4590 üzenetére
Pontosan ugyanez a hiba nálam is, csak még nem oldódott meg. Minden megy a tv-n, de az HBO go lejátszás nem indul el. Persze előtte egy évig jó volt. Ha átrakom a tv-t mbilnetre akkor megy. 1Gbites diginet van, egy AC88U-n.
Ket napja kapcsolgatom ki be a szolgáltatásokat benne, hátha vmi tűzfal vagy hasomnló fogja meg.
Egyébként appot újrarakta, újra aktiváltam az eszközt már vagy 3x, routerrel is kipróbáltam szinte mindent... Ma kipróbálom kábellel is, ha nem lesz jó felrobbanok. -
EmThor
addikt
Összeesküvés Amerika ellen c. sorozatot tudom ajánlani, elgondolkodtató.
-
v.attis
őstag
válasz
StellaArtois #4640 üzenetére
Nekem is kizárólag Firefox-on megy. Próbáltad?
-
StellaArtois
csendes tag
Sziasztok,
A böngészőben történő lejátszáshoz kell valami extra?
Több laptopon és fajta böngészőben is próbáltam de mindig azt írja hogy Hiba történt, próbálkozzak újra.
Viszont a telefonról a böngészőben simán megy.Tudnátok segíteni?
Köszönöm,
Laci -
bl4ze
veterán
Urak, elkezdőtött a Blindspot új (S05) évad.
Az HBO Go-n a 4-ik évad van csak fent. Szerintetek mikor lesz elérhető, mikor kezdik el Ők is adni?? Köszi. -
totron
addikt
Nem tudom hányan használják a webklienst, megnéznék erről egy kimutatást is, ami persze nincs. Internet megszakadása esetén katasztrofálisan viselkedik. Gyakran újra fel kell kutatni a nézettet, mert a hibaüzenet kiikszelésével kilép és a főoldalon találja magát az ember és egy előzőleg befejezett nézési időpontra ugrik vissza a legutóbbi helyett aztán, lehet keresgetni. Meg még 2 ilyen, amiket lyukas memória okán nem tudok perpillanat konkretizálni, de van mit javítani. Érdemben lehet feedbacket küldeni nekik?
-
EmThor
addikt
Le van halva a Go, se mobilon se mi boxon nem tölt be.
-
LouiS22
veterán
válasz
Radiodj #4628 üzenetére
Én anno két éve vettem egy nagy levegőt és sok olvasás után, ár-érték arányt is szempontként vettem egy középkategóriás Denon erősítőt és mellé egy 5.1 Harman/Kardon hangfalszettet. Életem legjobb döntése volt az erősítő is, meg a hangfal is. Mindenféle varázslat nélkül is szép, telt hangzás, az utólagos paraméterezés pedig csak javított ezen. UGyan nem tévé, de koncertfelvételnél előjöttek olyan hangok is, amiket az azt megelőző házimozis hangfal+erősítőből sosem hallottam
-
Radiodj
friss újonc
Tényleges jó megoldásként én is a külső s így jobban és gazdagabban is paraméterezhető eszközökre gondoltam.
Nehéz a vékony Tv kaszni hangját megszokni.
Amihez véleményem szerint elektronikusan dúsítják a mély és szub tartományt.hogy keltik ezt a hangot nem tudom.
De nagyon idegesítő.olyan,mintha köze se lenne az éppen szóló hasznos hangokhoz....sokáig biztosan nem viselem el így szétnézek a raktárban éppen mi is van. De ennél bármi jobb lesz😤
Köszönöm Nektek ismét a jó szakvéleményt.
Üdv -
Radiodj
friss újonc
válasz
LouiS22 #4625 üzenetére
igen.köszi ez jó ötlet.
ki fogom törölni.
egyébként jó híreim vannak.
frissítés és app. újra letöltés után WIFIről elindult a lejátszás hibátlanul.
Viszont lehet az én hülyeségem,de nem nagyon áll rá a fülem ennek a Tv-nek a hangjára egyik állásban sem.plusz hiába konfigurálom az eq-t bárhová,a filmek-műsorok alatt állandóan nem odaillő mély-sub tartalmat érzek.
mármár idegesíti az embert a tudat alatt... ez van.
Hang fény színpad és koncert a profilom,sajna most nem hangosítok,lehet elszoktam,bár kétlem hogy a fülem romlott el.
Ezek a Tv-k mind így szólnak? baromi idegesítő tud lenni.
uraim!
Nagyon-nagyon köszönöm szakértő ötleteiteket,értékelem a segítő szándékokat.
Nagyon jó csapat vagytok!
be fogok nézni máskor is.
üdv mindenkinek!
-
LouiS22
veterán
-
totron
addikt
válasz
Radiodj #4617 üzenetére
Külső eszköz. Laptop, HTPC, esetleg kínai fosbox (de ezt sem veszed sokkal több időre, mint ameddig a TV kompatibilitása kitart). A Média Marktnak meg nem hisszük el a marketing szöveget, ugye? Ez van, nincs más, a mostani szitu keretében megkaptad a képet, hogy mire számíts. Engedd el a TV-szoftver dolgot.
-
Radiodj
friss újonc
rendben.köszönöm a hasznos választ.
a Tv új,(nem ez volt a helyszíni bemutató db)online vásároltam.
az eladó arról tájékoztatott,hogy 2019-es modell.HBOGO képes.
a működő HBOGO fiókom a Tvre azt írja ki SAFARi eszköz...innentől tanácstalan vagyok.mindegy kísérletezek.
üdv.minden jót! -
LouiS22
veterán
válasz
Radiodj #4615 üzenetére
Nem Safari, Tizen, a Samsung saját OS-e. Első tippem: tévé firmware-jét frissíteni a legújabbra (ha ezt nem tette meg OTA), és ugyanez az HBO GO app-pal, gyanítom, hogy valami ősöreg verzió van még fent.
BTW a "jó áron" és "bemutató darab" láttán már húztam a szemöldököm, rád sóztak egy kb két évvel ezelőtti modellt.
-
Radiodj
friss újonc
Sziasztok.
Végre találtam egy tuti helyet, ahol hozzáértők írnak vissza....kösz.
A lényeg hogy van kis gondom nekem is.
Nagyon régóta hbo előfizető vagyok .par evvel ezelott a k.xott mediamarktban rabeszeltek egy 55 colos philips tvre.mondtam hogy alap kovetelmeny nalam hogy az hbogot tudja.
Valaszoltak hogy tuti megy.persze itthon kiderult hogy nem.sylverlight bovitmenyert sirt.azota sem indult el rajta...
Eltelt par ev laptopos telefonos GOzas utan gondoltam veszek egy uj 55 os tvt.
De mar SAMSUNGOT.bementem mediamarktba elmondram mit szeretnek.tudtam hogy TIZEN oprendszer tamogatja a GOt.
Ajanlottak egy NU7023 Tvt jo aron.
Persze csak kiallitott db volt a boltban.ugy ott gelyben rendeltem meg es ki is fizettem rigton 04.23-an.
TEGNAP délutan ert ide.beuzemeltem.
Hbo alk. Nincs a tarjaban.gondoltam nem baj letoltom az appot.
Igy is tettem utana beregisztraltam es lattam is az eszkozt a GO fiokomban aktivkent.
A belepes utsn latom a kinalator de a kivalasztott film NEM INDUL EL.
Mi a gond szerintetek???ahigy látom eza tv SAFARI OP.RENDSZER...
Ez a gond???mert akkor megint atk.tak a médiában. Készülök oda ELADÓNAK menni mert laikuskebt ezek szerint én tobbet tudok az ittabi eladóknál... :-D
Köszönöm s válaszokat és 5leteket.üdv -
scabi78
senior tag
Számomra lassan vége a maffiózóknak, utolsó évadot nézem. Mit ajánlottok?
Tetszett a Fehér hó, Ray Donovan, Csajok, Karmok, Szolgálólány, Az árnyak, Fülledt utcák, Eufória, Csernobil, Trónok harca, Harcos, A móló, Siker, True detective, Szökés Dannemorából, stb... -
Luissimo
veterán
Valaki kezdje már el megnézni az I am the night sorozatot, hogy mi a hozzávaló viszonyulása ?
egyébiránt, nekem semmi gondom a HBO GO alkalmazással, bármin nézem.
Szerintem itt a net képességei körül kellene keresgélni... -
scabi78
senior tag
Pc-n kábellel semmi baja, tökéletes, csak wifin akadozik. P20 pro telefonon az hbogo appon nézem. Karácsonykor cseréltem telefont, előtte az iphone 6-tal nem volt semmi baj, de azóta a Tarr Kft. modemet (arris ca13) cserélt ami router is egyben. Tehát, elég sok tényező változott az elmúlt 4 hónapban. Van hogy nézhetetlen a sorozat, mert gyakran újratölt, de van amikor csak egyszer... Használok egy TP-link jelerősítőt is.
Most ezt tesztelem:
HBO GO Quality Enforcer -
scabi78
senior tag
Sziasztok! Film nézés közben 5 percenként megáll a kép, pörög a kis ikon, majd 5-10 mp után újra megy. Ezt csinálja 2 méterre a routertől is. Ti is tapasztalatok ilyet vagy nálam van a gond? Más streamet nem használok, a feleségem rtlmost alkalmazás megy még, de gyakran az is csak a mobilnettel működik. Egyéb wifis dolgoknál nincs probléma.
-
Somatom
veterán
válasz
Adama123 #4604 üzenetére
Köszi, ezzel én is tisztában vagyok. De, én a mostani tartalmat szeretném nézni, nem a hat héttel ezelőttit. Itt legfeljebb Autohof -ban tudnék wifire csatlakozni, de azon lóg az egész parkoló. A 45 órás hétvégi pihenő is kevés lenne ahhoz, hogy lejöjjön egy film. Egyébként sem a user alternatívákba kényszerítése a helyes út, hanem a kiszolgálása, vagyis az alkalmazás fejlesztése. Ráadásul ez a mobilhálózat terhelését is csökkentené.
Totron:
Ez Androidon működik? Mondjuk Firefox alatt? -
Somatom
veterán
válasz
LouiS22 #4602 üzenetére
Nekem jó lenne az Androidos kliens is, hiszen a Kodit is Android alatt használom. Csakhogy abban nem lehet manuálisan felbontást állítani. Az adott nethez automatikusan állítja. Én most Frankfurt mellett állok egy kamionparkolóban. Fullos 4G netem van. Ha viszont ennek megfelelő felbontásban kapom a streamet, akkor pikk-pakk lezabálja a havi 22GB roamingomat. Ráadásul tableten nézem, tök fölösleges a nagy felbontás. Kodiban ezt tudom állítani. Na, akkor melyik a fapad? Nem a Kodi miatt reklamálok, hanem amiatt, hogy 240 -ben, vagy 360 -ban szeretném a streamet, nem HD -ban. Pl. az Androidos MyTV -ben van ilyen lehetőség.
-
Somatom
veterán
Nálam Kodiban halt le. De, csak a két tabletemen. Telón megy. Tök jól működött úgy, ahogy anno leírtad a telepítést, beállítást. Aztán egyszercsak lehalt. Gondolom, vmi frissült. Nem tudok rájönni az okára. 5 másodpercenként pufferel és nincs hang. Vmi kép/hang szinkron anomáliára tippelek. Talán a SOC miatt, mert mindkét tab MTK -s. Szomorrú vagyok mert most 10 hetet vagyok roamingban és nem tudom használni az HBO GO -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest