Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Én sem írok gazdasági témájú cikkeket mert nem értek hozzá. Ezt a cikket sem kellene készpénznek venni. Nézzünk egyetlen mondatot:
"Ezen felül megszerezte a Google tanúsítványát is, mely garantálja, hogy minden Google funkció megfelelően fog rajta működni, beleérte a Chromecast-et (képernyőtükrözés) is."
A chromecast egy fizikailag megfogható eszköz, egy media player [link] (bár soha nem szedtem szét mecool km9-et, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy fizikailag benne lenne egy chromecast)
A protokoll amit használ a chromecast és a mecool km9 az a google cast [link]
Képernyőtükrőzés pedig volt már a chromecast megjelenése előtt is. Ennek viszont egyáltalán semmi köze ahhoz, hogy az hbo go működik google cast-en keresztül. -
törölt tag
Senki netflix accountját nem törték fel. Úgy működik ez, hogy XY regisztrál pl. a valami.hu oldalra ahonnan valamilyen módon kikerülnek a jelszavak. XY még soha az életbe nem hallott arról, hogy nem ajánlatos ugyanazt a jelszót több oldalon is használni. Ezért ugyanaz volt a jelszava a netflixen mint a valami.hu-n is. Ezáltal 0 perc alatt bárki be tud lépni XY netflix fiókjába a valami.hu-ról kikerült jelszóval. Magyarul: ugyanannyira biztonságos az hbogo is mint a netflix. User error az egész.
-
törölt tag
válasz
fokukac
üzenetére
Már tényleg nem akarok offolni (ígérem ez az utolsó), de amint írtam is, semmilyen Google cuccot nem használok. Ebbe bele tartozik az androidos készülék is. Amikor legutóbb (ez volt már jó pár éve) chromecastet használtam, nálam iPhoneon (úgy emlékszem) nem jelent meg semmi. Lehet ezt csűrni-csavarni csavarni, nekem nem jön be a dolog. Pedig anno a bejelentés napján megvásároltam USAban.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem használok semmilyen google terméket, szóval ez engem nem érint
De ha már okos otthon, akkor megemlítem, hogy igazából netflixet nézek az esetek nagyon nagy részében és az tökéletesen működik alexával. HBO Go-t 99%-ban nálunk csak a gyerekek néznek, ők is csak harry pottert és sam a tűzoltót
De már nagyon elmegyünk OFF-ba. -
törölt tag
válasz
Somatom
üzenetére
Nem tudom ezzel mit szerettél volna mondani, de legyen az bármi, nem életszerű. Ha TV-n szeretnék filmet nézni, akkor nem opció egy 10"-os tablet kijelző. Ha a távirányító helyett gondolod a tabletet, akkor egy tablet árának töredékéből veszek egy mi boxot vagy a fire sticket.
(#4433) l.skywalker: ez eszembe sem jutott, hogy egy másik alkalmazást használjak a play/pause funkcióhoz mint amiből eredetileg a filmet indítottam. Bár a google féle logika alapján elindulva mindenhez kell legalább 2-3 app (ha a google csevegő cuccait nézzük, akkor akár 4 is: hangouts, duo, allo, meet, stb.)
-
törölt tag
válasz
fokukac
üzenetére
Van egy chromecastem, az első pillanattól utálom. Elindítom az alkalmazást, csatlakozok vele a chromecasthez, kiválasztom a filmet, elindítom. Ha közben nyomnék egy pauset, akkor vegyem a telefont, indítsam az app-et, csatlakozzak a chromecasthez, és egy fél perc után mehet a pause. Arról nem is beszélve, hogy ha telefonon hívnak közben, akkor nincs pause.
-
törölt tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
14-én fizetett elő. Gondolom az elmúlt hónapban nem fizette valamilyen módon, de most folytatná. Mást nem tudok elképzelni.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen.
-
törölt tag
Használ valaki Amazon Fire TV 4K-n HBO GO-t? Vagy működik azon egyáltalán a hivatalos android app?
-
-
törölt tag
Gondolom az itteni embereket nem nagyon érinti, de a próbaidőszak október 21-től 1 hónapról 7 napra változik.
-
törölt tag
válasz
KIA Ceed
üzenetére
Amikor ugyanerre panaszkodtam én is, kb. az volt a válasz, hogy HD az, csak nem olyan bitrátával mint kellene.
Amit én tapasztalok az az, hogy valamikor van tényleg "érzékelhető" HD, valamikor 2000-es évek eleji mobilkamerával felvett videó érzetét kelti az egész, valamikor pedig el sem indul a film. Ez ilyen, azon kívül, hogy elfogadod nem nagyon tudsz vele mást kezdeni. -
törölt tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Elnézést kívánok, sajnálom, hogy nem jött át, hogy mire gondoltam. Akkor mondom úgy, hogy olyan a képminőség mintha egy 360x240-es felbontású videót néznék 0.25Mbps-on. Így már jobban érted hogy mire gondoltam amikor azt írtam, hogy egy darab fekália az egész? Olyan mintha egy rendőrségi kikockázott videót néznék. Ha bármelyik általam használt HBO Go appben lenne valamilyen számszerű info, akkor leírnám a pontos számokat. De pl. a Netflixszel ellentétben itt nem lehet megnézni semmi ilyet.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Most melóból próbálom, másik gépről, más szolgáltatótól. Itt nem panaszkodhatok arra, hogy rossz minőségű a kép, ugyanis el sem indul a film [kép] Nem, nincs semmiféle filter ami melóban blokkolná.
Otthon egy archer c7 v5 osztja a netet - ezen próbáltam már 2,4 ill. 5GHz-en is, próbáltam a szolgáltatói routert, megnéztem a csatornák kiosztását, közel-távol nincs semmi ami a zavarná. 80/8 van nálam is, ennek elégnek kell lennie egy szerencsétlen ondemand szolgáltatáshoz. Az már csak hab a tortán, hogy ha elindul a film akkor a felirat kikapcsolhatatlan. Erre legalább a sablon szöveget tolja az ügyfélszolgálat, idézem: "Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Tudunk erről a problémáról és már továbbítva lett a technikai csapatnak." Hónapok óta nem képesek ezt sem javítani. Ha én is így dolgoznék, már nem dolgoznék.
-
törölt tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Nincs alkalmazás, böngészőből nézném.
De nem jobb a helyzet egy itthoni Samsung TV-n sem (ezen más net, más szolgálató van mint amit a macbookon használok), itt 10-ből 5-ször 6.2-es hibát kapok. A support ilyenkor annyit csinál, hogy reseteli a profilom eszközkezelőjét, és megkérnek hogy mérjek egy pinget. Általában 25-35ms közötti értékeket mérek, szerintem ez nem kellene, hogy gond legyen.
Van itthon egy LG TV is, azon a legnézhetőbb, bár ott sincs meg mindig a HD.
Én értem amit mondtok, hogy kell a jó net kapcsolat, de van HBO Go, Netflix és Hulu előfizetésem és a háromból kettő tökéletesen megy, az HBO Go pedig valami borzasztó. -
törölt tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem vagyok IT analfabéta és ezt teljesen kizártnak tartom, hogy a wifi miatt lenne. De tegyük fel, hogy legyen a wifi. Akkor viszont mondja meg valaki, hogy miben más wifi-n az HBO mint a Netflix. Természetesen semmiben. Miért megy a Netflix úgy, ahogy annak kell, és miért egy hulladék az HBO? Netflixen akadásmentesen megy a 2k is, az HBO nézhetetlen.
-
törölt tag
Bohém rapszódiát néznénk. Másnál is egy darab fekália a kép minősége? Mintha 240-360p lenne.
-
törölt tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Nem kell félve kérdezned, válaszolok nyugodt szívvel 🙂
Ugye írtam, hogy nálam is jelentkezett a hiba, de igaz, azt nem írtam, hogy nálam nem androidot futtató TV-n. Így nem jeleztem play storeban. Hibajelentés el volt küldve, jött a sablon szöveg, sw frissítés, router restart, és legyek szíves mérjem meg a “ping mérőszámot” és ha 20ms-tól nagyobb akkor forduljak az internetszolgáltatómhoz. Egy világvégi kis faluban lakom, 34ms-os pinget mértem, 80/8Mbps a max elérhető vdsl ami itt van, jobbat nem tudok. Nem hiszem, hogy a hálózattal lenne a hiba, Netflix uhd tökéletesen megy. -
törölt tag
Van bármi módja annak, hogy Xbox One-on nézhető legyen az HBO GO?
-
törölt tag
Csernobil első részt néztük volna, de minden kameraváltásnál történt egy zoom a kép bal felső sarkára. Rövid időn belül semmit nem lehetett látni az egész képből. Ekkor back, majd film újraindít és kezdte újból, teljes méretből indulva vágásonként a zoomolást. Csodás egy szolgáltatás ez.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
törölt tag
válasz
agressor12
üzenetére
Kapcsold ki a TV-n a gyorsindítást.
-
törölt tag
Szerintetek ez mi lehet? [kép]
-
törölt tag
válasz
matthews
üzenetére
Telefonon elindítod a filmet aztán megnyomod, hogy a chromecasten játsza le. Én annyira nem szeretem, párszor próbáltam, de ma már szinte semmire nem használom. Van egy xiaomi mi boxom, azon van hivatalos HBO app. Van egy EU-s Fire TV Stickem is, azon kodival nézhető az HBO Go. Ezt nem ajánlom mert ez a kodis cucc nem hivatalos, lehet hogy most működik, de később nem fog. A 4K-s fire tv stickre azonban van HBO app, az már jó választás lehet.
-
törölt tag
Nálam jelenleg az HBO GO-n olyan a minőség, hogyha nem tudnám, hogy a sarokban HBO logó van akkor nem ismerném fel. Eközben a Netflix 4k-ban megy. Gondolom nem nálam van a baj.
-
törölt tag
válasz
agressor12
üzenetére
Nálam anno sima fekete képernyő volt, el sem jutottam addig, hogy filmet indítsak. De amióta kikapcsoltam a TV-n a gyorsindítást azóta ez a hiba megszűnt.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szlovák IP-vel működik.
-
törölt tag
Valaki tud bármi lehetőséget arra, hogy hogyan tudnék előfizetni _magyar_ HBO GO-ra külföldről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha már okos otthon, akkor megemlítem, hogy igazából netflixet nézek az esetek nagyon nagy részében és az tökéletesen működik alexával. HBO Go-t 99%-ban nálunk csak a gyerekek néznek, ők is csak harry pottert és sam a tűzoltót