Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Paypal?
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
köszi a gyors választ.
-
chaosmonger
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
nincs
-
nagysandor79
aktív tag
szeretném kipróbálni a hbo go-t . de látom hogy kér kártya adatokat. De én nem szeretném megadni. gondolom e nélkül nincs más lehetőség kipróbálni?
-
azbest
félisten
dehogy is... még szép, hogy 6-os hálózaton a belső hálózatra is 6os címeket osztnak, a 4es mellett. Ezt nem kell kitalálni, látható, aikinél így van.
(#2492) cigam
egyik nem zárja ki a másikat. Attól, hogy ipv6-os címeket is használnak a szolgáltatók már így évtizeddel azután, hogy be kellett volna vezetni, még az ipv4-esből is osztanak címeket. Pont a kompatibilitás miatt. Csak ha kétféle címet is kap az eszköz, tévé, akkor esélyes, hogy a 6os felé fogja küldeni a forgalmát.De mindegy, ez nem hálózat topic. A lényeg, hogy amikor 6ost aktiválnak, attól a 4es is megmarad. Nem muszáj központilag tiltogatást kérni, hanem csak a problémás eszközön helyileg, vagy a routeren az ipv6 dhcp tiltásával lehet a 6ost kilőni.
például sony tévéknél a régi és újabb fajtákon az ipv6 kikapcsolás [link],
-
Exian
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy mi köze a TV-hez ennek. A TV a routertől kap IP-t, kötve hinném, hogy IPv6-ot kérne magának és azt is kötve hinném, hogy a UPC-s router a belső hálón IPv6-ot osztana. Ez nem szokás. Ott simán a 192.168.X.X tartományba szokás IPv4-et osztani. Az pedig, hogy a szolgáltató mit oszt a routernek, mint végpontnak, azt főleg a UPC-nél távolról szabályozzák. Ezt szerintem nem lehet a routerben házilag, otthon állítani. A Diginél is van úgy tudom már IPv6 osztás, HA a végponti eszköz is támogatja (router vagy közvetlenül rádugott gép). Meg náluk szokás, hogy NAT-olt IP-t osztanak, nem egyedi privát külső IP-t. Azzal is lehet szívás, ha a tömeges NAT-olt IP tiltva van, akár a HBO-nál. Engem is beraktak NAT-ot IP mögé, szóltam is nekik gyorsan, hogy gyerekek, nekem kamerás rendszerem működik otthon, nekem bizony be kell tudnom lépni távolról is, meg az otthoni szerveremre, gyorsan vissza is raktak egyedi IP-re.
-
Exian
addikt
cigam: lehet olyan. Emlékszem, anno az IPv6 őskorában az IPv4 hálón volt IPv6 tartományom. Sőt szolgáltattam is tovább másoknak, IPv4 alapokon. Szóval működött a kettő együtt, persze igazából nem volt való IPv6, amolyan VPN megoldással ment, ha jól emlékszem. Mindenesetre volt IPv6-om a Linux routeremen az IPv4 mellett és működött is, pl. IRC-re marhajó egyedi URL-eket tudtunk gyártani

-
azbest
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
talán külföldi címe van az ipv6 - ipv4 átjárójuknak. Vagy szimplán nincs felkészítve 6os címre a hbo szervere.
Egyébként valószínűleg a szolgáltató közbenjárása nélkül is megoldható hasonló probléma. Akár a tévén vagy eszközön letiltva az ipv6-ot, akár a routeren. Attól a 4es cím is megmarad, hogy 6ost is osztanak. -
azbest
félisten
a szöveg alapján mintha regisztrálni szerettél volna külföldi ip címről. Eun belül a belépés már működik.
Ha most akarod aktiválni a készüléken, esetleg próbálj belépni a mobilneres wifiről s utána válts a vezetékes neted wifijére a tévéden.
Amúgy meg a fogyó ip címek miatt különböző tartományokat passzolgatnak egymásnak a cégek és lehet a tied még nincs átirva a szűrésre használt adatbázisban magyarra.
Nem ad ipv6 címet is?
-
-
BandD
tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Nálunk is ugyanez a helyzet, régebben jobb volt, de az elmúlt időszakban hullámzó a minőség, nézett tartalomtól függetlenül (Samsung TV HBO Go appal, közvetlen drótos csatlakozás netre).
Biztosan nem a hálózattal van gond, teljesen stabil, számítógépen és másik készüléken Chromecast-tel nincs ilyen probléma. -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Ja, hogy ja ... semmi gond, csak jó ha tisztázzuk, esetleg más is félreértette.
---
Az agymenők 1. évadának 9. epizódjának az angol hangsávja milyen? Akinek az eszköze kiírja a videó(hangsáv) tulajdonságait, az rákukkantana? Ugyanis OS X alatt Safari-n nézem, és ha angolra kapcsolok, elnémul a hang. Telefonon pl. működik az angol hangsáv is. Arra tippelek, valami agyament kódolás, vagy bitráta zavarja össze a böngészőt, vagy csak nincs fent az a hang codec, vagy nem tudom. -
törölt tag
válasz
matthews
üzenetére
Telefonon elindítod a filmet aztán megnyomod, hogy a chromecasten játsza le. Én annyira nem szeretem, párszor próbáltam, de ma már szinte semmire nem használom. Van egy xiaomi mi boxom, azon van hivatalos HBO app. Van egy EU-s Fire TV Stickem is, azon kodival nézhető az HBO Go. Ezt nem ajánlom mert ez a kodis cucc nem hivatalos, lehet hogy most működik, de később nem fog. A 4K-s fire tv stickre azonban van HBO app, az már jó választás lehet.
-
Exian
addikt
Egy dolog van, ami bekavarhat: a lejátszási lista is közös, tehát látjátok egymás dolgait, hogy ki hol tart a filmeknél, illetve, ha ugyanazt a sorozatot nézitek például, akkor ott is összekavarodik a lista. De ez legyen a legnagyobb gond.
Ha csak böngészőben lehetne nézni, nem lenne gond, ott a cookie-al lehetne ezt szabályozni, de ugya sokféle eszközzel/alkalmazással lehet nézni, mikben nem feltétlenül van cookie vagy bármi, főleg, ami szolgáltató által is ismert és szabványos.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
HBO GO-t egyszerre lehet két különböző háztartásban? Van aki így használja?
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a nappaliban nagy TV-n nézni az HBO GO-t. "Sajnos" a TV Philips, erre nincs applikáció. Olvastam már sok mindent de nem tudok dönteni meg úgy összegezve ha vki leírná, hogy melyik eszköz az (Apple TV kivétel, mert drága nekem) amivel számítógép nélkül, pusztán nettel tudnám nézni a TV-n annak nagyon megköszönném.
Üdvözletel:
matt -
azbest
félisten
válasz
üzenetére
sérült lehet valamelyik minőségváltozat és amikor lépkedne felfelé, akkor homokórázik vagy visszavált gyengébbre. A nem hivatalos addonnal csak a legjobbat nézve meg lehet stabil. Persze lehet az is, hogy szimplán lassú a rendszerük, mert relatíve sokáig tart mire betölt egy-egy videószeletet és valsz azért vált vissza, hogy ne legyen elakadás....
Plusz böngészőben a hálózati kapcsolatnál valami https://api.raygun.io kapcsolódásra 429-es hibákat dobál, too many request-tel.
Ami vicces módon pont valami hibadetektáló, hibagyűjtő megoldás része, netes keresés alapján

Áh, szánalmas. -
azbest
félisten
Ez így van, ezért is szoktuk mondani, hogy a telefonos/tabletes app gyengébb minőséget ad, mégha az ügyffélszolgálat tagadja is. Az igazi androidtv és a chromecast meg teljes minőségben (régebben 720p, újabban már fullhd). Szóval ezért sem szoktuk mondani, hogy jó ötlet a noname android touch tv boxokra telepíteni a touch appot. Akkor már a nem hivatalos kodi addon sokkal jobb, mert abban elérhető a legjobb minőség is, ha nem teljesen ócska az eszköz.
-
Exian
addikt
Sokáig, hetekig, hónapokig most egy tableten néztem esténként a HBO GO-t, ott ugye max. SD volt a minőség, megszoktam. Most megint laptopon nézem, mert lett egy izmosabb gépem a korábbi helyett (azon akadozott sokszor), ezzel azonnal a legjobb minőség van és nincs semmi akadozás vagy minőségromlás/visszaesés. Szóval függ nagyban az eszköztől, amivel nézi az ember.
-
törölt tag
Nálam jelenleg az HBO GO-n olyan a minőség, hogyha nem tudnám, hogy a sarokban HBO logó van akkor nem ismerném fel. Eközben a Netflix 4k-ban megy. Gondolom nem nálam van a baj.
-
törölt tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Nem is azt akartam mondani, hogy minden és mindenkor SD a GO-n. Ha így lenne, biztosan nem fizetnék érte.
300 Mbps net kábellel bekötve a TV-be, Youtube 4k hibátlan, ennek is elég kellene, hogy legyen.
Ha a GO-n jelentkezik a hiba, akkor nem elég, ha csak pause-t nyomok, utána is ugyanolyan marad, ellenben egy nagyon rövid előre tekerés után helyreáll. Tegnap pl áramtalanítással újraindítottam mindent, jó is volt, csak a Casual egyik epizódjának végére állt be, utána egy másik tartalomnál semmi hiba.
-
-
Alex91
félisten
Most daraltam le a nemet 8 nap cimu sorozatot. Nekem tetszett...
-
csizo13
tag
Sziasztok,
Tud segíteni valaki a következőben?
LG tv-n eddig működött szépen, viszont ma nem lehet filmet indítani rajta, többi eszközön is újra kellett telepítenem, mert mindegyiken kiírt hiba kódot (loginsession, vagy invalid emailpass), routert is ki és visszakapcsoltam, tablet, telefon működik, csak a tv nem.
Leköveti a filmet (lejátszás folytatása, ahol épp tartotta más eszközön), de nem indítja el. Nem fagy le mert visszaléphetek főmenübe, ott navigálhatok, csak a filmek mégsem indulnak el.
Előre is köszi a segítséget. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ugyanilyen volt és most megint van nálam is, miközben néhány hónapig teljesen jól működött ugyanazzal a konfigurációval. Ha egy pillatatra visszafelé tekerek, majd újból lejátszás, akkor egy időre megjavul, majd ismét rossz lesz. Szóval szerintem nem a tartalom a hibás. Gyors net, kábellel bekötve a TV-be.
Ha továbbra is ez lesz, akkor lemondom, és áttérek Netflixre (4K, nem SD, jó reggelt!). -
azbest
félisten
vagy szimplán, előfordul, hogy sérült valamelyik tartalom valamelyik minőségváltozata. Ezért vált vissza gyengébbre mindig ugyanott. Ilyenkor gondolom a pontos epizód/film pontos időpontját kellene jelezni az ügyfélszolgálatnak emailben, hogy esetleg valamikor megjavítsák.
-
Exian
addikt
válasz
üzenetére
Ilyet régebben tapasztaltam én is már, hogy csak bizonyos tartalmak vacakoltak! Én akkor arra jutottam, hogy nyilván valóan több szerveren vannak tárolva a filmek és lehet, hogy bizonyos szerverek felé éppen nem megfelelő valamiért a kapcsolat, fene tudja miért. Vagy túlterheltek vagy ilyesmi. Én legalábbis nem tudtam másra gondolni, mert tényleg csak bizonyos filmek/sorozatoknál volt ez, hogy ugrált a minőség vagy meg-meg is állt, ugyanabban az időben másik filmek meg tökéletesen mentek stabilan, hosszan.
-
törölt tag
válasz
szabog74
üzenetére
Most nem tudom másodpercre pontosan megírni, hogy melyik tartalomnál mikor és meddig életlen, de ha szükséges, akkor megírom ezt is.
Ami biztosan ilyen a A 404-es dimenzió összes része, Az olasz meló, Az igazi csoda.
Még azt is megtettem, hogy csináltam egy gyári alapértelmezett visszaállítást a tv-n, de sajnos semmi változás nincs.

Amik a visszaállítás előtt is élesek voltak, azok most is azok, amik meg nem, azok most sem.
Így aztán mérgemben odaadtam a gyerekeknek és ők a Mancs őrjáratot nézik, náluk persze semmi gond nincs! 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na, volt időm és több dolgot is kipróbáltam.
Ami biztos, hogy nem a hálózattól függ, mert több eszközzel, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal, 2,4 vagy 5Ghz-en, mobil illetve kábel Internettel sem változott a helyzet.
Vannak olyan tartalmak, amik a kezdeti néhány másodperces életlen kép után a végéig éles képpel nézhetők akármikor és akárhány perctől nézem, míg mások nem (hol éles, hol életlen - inkább gyakran és hosszan életlen, mint éles), nem számít a tartalom hossza, típusa, hogy újdonság-e vagy éppen utoljára látható, esetleg gyakran nézett-e, ha éles, akkor mindig az, a kapcsolattól függetlenül.
Próbáltam a keresni valamiféle beállítást a kapcsolatra, de ilyen nincs a Samsung tv alkalmazásában, de örömmel veszek minden szakmai ötletet!

-
törölt tag
A DIGI-nél vagyok előfizető, a csomagom DIGINet 1000 (1000/300 Mbit/s - 300/75 Mbit/s garantált sebesség) és a tv-n nézném, ami 5Ghz vezeték nélküli hálózaton kapcsolódik egy router-hez és én most a 404-es Dimenzió sorozatot nézném, de így nem igazán jó.
Én azt gondolnám, hogy ennek elégnek kell(ene) lennie...

-
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől függ az, hogy vett tartalom lejátszás közben hullámzó minőségű lesz?
(kezdetben néhány másodpercig életlen, majd utána hosszú percekig éles, majd ezután váltakozva hosszabb-rövidebb ideig életlen és az éles között pulzál)KissA1026
-
Troy.
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nálam is előjött ez a gond! Sikerült megoldani (vagy újratelepítés)?
-
törölt tag
Ja, úgy látom én is, mondjuk nekem szerencsére egyáltalán nem volt fontos.

UPC-től tegnap meg is jött az új hozzáférésem, felhasználónevem maradt, a jelszavam is, csak ugye UPC-n keresztül kellett belépni ami természetes, és a korábban megnézett filmek listája is kiürült, ez is természetes.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Rosszabbul nem jártam, mert nem kellett hűséget hosszabbítani, az 1 hónap ingyenesség meg jár.
-
headhunter
addikt
válasz
üzenetére
Nem kellett volna a UPC-s megrendelés!
"...6.3 A Felhasználó a díjat az HBO által a Weboldalon felkínált bármely módon kifizetheti. A Felhasználó vállalja, hogy aláírja a szükséges dokumentumokat és kellő fedezetet biztosít a számláján az egyes esedékességi időpontokban annak érdekében, hogy a Szolgáltatás díját határidőben megfizesse.
6.4 Ha az HBO a Felhasználó részére Próbaidőszakot vagy Ingyenes Hozzáférési Időszak biztosít, ezen időszakok alatt a Felhasználót díjfizetési kötelezettség nem terheli. A Felhasználónak a Szolgáltatásért először a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejártát követő első napon kell fizetnie (hacsak a Felhasználó a Szerződést nem mondta fel a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejárta előtt) és azután a következő hónapokban minden hónap ugyanezen napján kell fizetnie.
6.5 Ha a Felhasználó nem biztosít kellő fedezetet a fizetés esedékessége napján, az HBO a fizetés sikertelenségéről e-mail üzenete küld a Felhasználó által megadott e-mail címre és megkísérli ismételten – de legfeljebb öt alkalommal – megterhelni a bankkártyát vagy hitelkártyát a díj összegével.
6.6 Amennyiben a fizetésre határidőben nem kerül sor, az HBO azonnal felfüggesztheti vagy korlátozhatja a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz. Az HBO húsz (20) napot meghaladó fizetési késedelem esetén jogosult továbbá a Szerződést azonnali hatállyal felmondani..."
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
-
törölt tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nekem sem jött át , mint poén.
(attöl függetlenül én tudtam mit jelent)Bárki kérdezhet adott szakmából olyat egy másiktól, hogy fingja nem lesz mit jelenthet. (az ügyintéző szinte biztosan nem tudja, mert standard kérdéseket és válaszokat tud csak adni , épp azokat amit a monitoron lát az üggyel kapcsolatban)
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker