Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
LouiS22
üzenetére
Játszhatod az értetlent de ha menne az értő olvasás már megfejtetted volna, hogy az adatlapjáról beszélt. Az, hogy szinkronosan indul tudjuk.
Értsd már meg amit írt. Az tévesztette meg Adama123 szerint SPF -t , hogy csak az adatlapját nézte ....
Erre te nagy okosan jössz a (#4796) böngészős adatlappal igen ott már az adatlap valós DE nem mindenhol az még most sem ... -
-
Másnál is azt írja Aang Legendájára, hogy nem található a tartalom? Korra legendája pedig teljesen eltűnt? Mi történik itt?
-
totron
addikt
Tájékoztatjuk, hogy... nyújtott szolgáltatás... mi? Leokézta saját magát, nem tudtam elolvasni. Mi ez? Értesítés.
-
bopeti98
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Nem tudom, hogy itt volt-e már szó róla, de akinek van Telekomos mobil, vagy otthoni internet előfizetése 1 hónapig ingyen tudja használni az HBO Go-t.
Annyi, hogy megrendelést követően nem lehet még azonnal regisztrálni, várni kell 1-2 napot, míg végigfut a rendszeren. -
kispistax
tag
Hali a Westworld 3 évadának összes része már szinkronos? A részek adatlapján szerepel a magyar nyelv, de ki tudja. Fontolgatom az előfizetést, de csak ha szinkronos az említett sorozat. Előre is köszönöm az infót.
-
azbest
félisten
Nem tettél fel kérdést

Amúgy nekem is csak többedik nekifutásra esett le, hogy te iphone-t mhl adapterrel akarsz tévére kötni. De az nem teljesen világos, hogy mit jelent nálad a "kép leáll".
Álló képkockát mutat a tévén és a hang is a tévéből jön? Vagy ilyenkor videó indításakor a telefon lekapcsolja a kijelzőjét és csak a tévén mutat valamit? Egyik helyen sem mutat semmit?
Más alkalmazásokkal működik, csak a hbo go nem megy? Ugyanazzal a tévével működik másik iphone-okkal? A másolásvédelem (hdcp) nem működése miatt előfordulhat, hogy letilt. De még az is megeshet, hogy nem minden filmet tud így lejátszani.Amúgy tényleg nagyobb eséllyel kapsz választ egy ilyen speciális megoldással kapcsolatos problémára a készülék topicjában, mert lehet rajtad kívül nincs más az országban, aki ezzel próbálkozik.
-
buci30
addikt
Adott egy iPhone 8 es az HBO GO
Ha elindítok egy filmet es kikapcsol a telefon kijelző a hang megy tovább a kép viszont leáll.
Eredeti Apple kábellel van a tv-re kötve a telefon.
Törölve es újra telepítve lett az alkalmazás de akkor se.
Másik telefonon (iPhone 7 es 11 pro max) pedig tökéletesen működik. -
azbest
félisten
válasz
scabi78
üzenetére
Hm, az hülyeség, amit mondanak. Viszont abban lehet valami, hogy energiatakarékosság vagy más okból esetleg a készülék szoftvere korlátozza, lassítja az alkalmazást. Érdemes megnézni, hogy van-e olyan lista vagy opció, hogy milyen alkalmazásoknál korlátozza a futást a készülék. Esetleg kilökdös valamit a memóriából.
-
Bia01234
friss újonc
Hbo go alkalmazás a Huawei y6 telefonon nem működik jól belépek az alkalmazásba elindítom a filmet és tölt vagy 10 percig majd megy 2 másodpercet és utána újra elkezd tölteni miérr csinálja ezt?
-
v.attis
őstag
Az mitől lehet, hogy a Samsung tv kéri újra az aktiválást, de a mobilalkalmazásban meg szerepel mint aktív eszköz...?
-
totron
addikt
Geoblock alá kerültem, pedig magyar földről látogatnám az oldalt, saját IP-vel. Másnál nincs ilyen vagy volt már valaha?
-
davenport
senior tag
Sziasztok, van esetleg valaki, aki win10 tableten nézi a HBO Go-t? Egy Dell 5056-on (Z8500 és 4GB ram) próbálom nézni, de egyfolytában akad hetek óta. Hálózat rendben, és nem futtatok mást a tableten. Létezik, hogy valami futhat a háttérben ami ennyit lassít rajta, vagy önmagában az eszköz ami alkalmatlanná teszi a normális Go használatra? A többi eszközön (tv, két android tablet, egy Lenovo T430s laptop) tökéletesen működik.
-
válasz
powerslide
üzenetére
Köszi, rápróbálok!
-
sutyike89
újonc
Sziasztok. Valaki találkozott már olyan hibával hogy az egyik sorozat beakad és csak tölt és tölt? 1.évad 10.résznél megragadt és onnantól kezdve még az évadok közt sem tudok váltani, semmi. Ahogy elindítom befagy csak tölt. LG tv app. Pc-n online megy, telón is. Letöröltem újra telepítettem de semmi sem segített. De csak ez az egy sorozat.
-
gatto_
senior tag
Éppen ideje volt, hogy újra müködjön. Bár újra kellett aktiválnom a tévét, de tényleg megy.
-
Klitschko
tag
Újra működik dátum átállítás nélkül is
(Samsung) -
<Lacy85>
addikt
Nálam újra működik. Legújabb WebOS.
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Akkor fel sem teszem a kérdést, mert látom, hogy sokaknál van gond.
LG WebOS-en, PS4-en sem indul, csak pörög a kék kör tegnap este óta.
Én is próbálkoztam újra telepítéssel, de semmi. -
powerslide
csendes tag
Szintén zenész! LG B8 as TV is csak karikazik azt hittem elmulasztottam egy frissítést, de nem, minden más megy Disney+ stb. Ujra telepítettem és úgy sem indul sajnos.
-
Gstyler
senior tag
Még az automata sem jelentkezik be a vonalon

-
nikos21
aktív tag
Ez is állhat a probléma hátterében [link] akár

-
Bogesz76
friss újonc
Philips tv-n is áll az HBO go, csak karika🤔😟
-
Sziasztok,
Nem tudom tapasztalt-e már valaki hadsonlót, de amikor elindítók egy filmet, kb. 20 perc után elkezd akadozni a lejátszás és a kép közepén megjelenik a karika.
Tv-n és PS4-en ilyent nem tapasztaltam.Mi lehet a probléma?
-
Klitschko
tag
12 órától van telefonos ügyfélszolgálat:
+36 (800) 80262
Szombat, Vasárnap és ünnepnapok:
12.00-18.00Mindenesetre nem sietik el a javítást....
-
katuci
csendes tag
Élesítsük péntek éjjel, a hosszú hétvége előtt; mi baj történhet?
-
Klitschko
tag
4 különböző típusú samsung tv-n leállt az HBO GO (karikázás...). Újratelepítések, legújabb szoftver verzió sem segít. Fél évig hibátlanul akadás mentesen működött eddig....
-
válasz
Gstyler
üzenetére
Nem állt le, valszeg valamelyik hülye hbo informatikus valahol rossz konfigot futtatott le. Android apk, webböngésző megy. TV appok nem.
Nekem is masszív kék kör karikázás van. A helyedben nagyon dühös lennék, felhívnám az Ügyfélszolgálatot hogy pont most először fizetsz elő és ugyanúgy nincs szolgáltatásod mint akik évek óta használják.
-
Gstyler
senior tag
Nem vagyok tapasztalt stream előfizető, ezért kérdezlek titeket, hogy csak nekem nonsense, hogy 2020-ban egyszer csak leáll egy fizetős szolgáltatás? Mennyire jellemző ez egyébként?
Ezt hittem h ez egy hosszú évek óta működő, stabil cucc. -
nikos21
aktív tag
Üdv! Nállunk se megy az LG tv-n csak karika körbe, illetve a mobil appon meg egy üzenet, hogy "Az internet kapcsolat nem elérhető kérjük ellenőrizze, hogy megfelelően van e csatlakozva".

win pc-n viszont megy.
-
Gstyler
senior tag
Szintén LG (uhd) tv, tegnap először egy hibakodot dobott, aztán azóta csak karikázik. App reinstall, tv áramtalanítás nem segített.
Jelezzétek kérlek, hha van vmi megoldás
Hab a tortán, hogy az 1 hetes próba után, én a héten fizettem elő először...
Hát azt hiszem,h utoljára is, hha ez a 3 napos hétvégére pont használhatatlan lesz. -
Chromecast-on is megy (mint mindig).
iOS-ről és Androidról küldve is. -
gatto_
senior tag
Nálam sem megy kb dél óta. LG tv. Sokan jelentették is itt.
-
ninjago
tag
Hbo szerver hiba. Én is azt hittem a 2 hetes tv beszarik megint
-
kervantas
aktív tag
LG TV-n itt is hiba van, de akkor úgy néz ki hogy nem lokális.
-
Klara_
őstag
LG TV-n halozati hibam van. "Network error. Please make sure you are connected to the internet and try again. (10.3)" IPv6 nelkul probaltam, automata DNS-el problatam, google DNS-el szinten, sehogy sem mukodik. PC-n hiba nelkul fut, tegnap este meg a TV-n is ment. Probaltam a TV aramtalanitani, az appot ujra telepiteni de semmi eredmenye. Mit tehtnek meg? Kalibralt TV, nincs sok kedvem resetleni az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker