- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
mefistofeles #5197 üzenetére
kb 1 hónapja feleztem a NUC-ban 16- ról 8 -ra a memóriát, mert el akarom adni. Meglepett, hogy azóta 6-8 ablak után látványosan lassul a böngésző (memória 70-80%-on tele).
Netflix esetén pl az applikáció sokkal simábban fut gyengébb procikon is, biztosan van valami oka, pl egy sávszélesség mérést sem lehet normálisan megcsinálni böngészőből gigás net estén, mert kiakasztja a procit, míg applikációból vagy feladatkezelőből sima ügy.
-
válasz
mefistofeles #5195 üzenetére
Nekem pl. kicsit akadozott, mert átváltottam monitorról TV-re, azért ki kellett lépni a firefox-t, majd újraindulni vagy csak TV-n indítom el a HBO GO-t. Sajnos ez van a bug.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Csabroncka #5196 üzenetére
Gondoltam rá de máshol nem csinálja. Az is igaz, hogy a 8 gb memória az csak 6 mert 2-t az apu videonak címeztem.
-
Csabroncka
addikt
válasz
mefistofeles #5195 üzenetére
Memória (?) tegnap néztem a 8 gigát 3 böngészőablak telerakta
-
mefistofeles
veterán
Urak! lehet nem jó topicban teszem fel a kérdést de az mitől lehet, hogy ha HBO GO-n nézek egy filmet akkor 30-50 perc után el kezd akadozni, meg megáll? Ha kilépek és rögtön vissza akkor megy tovább minden gond nélkül. Se offline se online máshol ilyesmit egyáltalán nem tapasztalok. Gigabites netem van optikán, és egy Ryzen 3 2200G apu a gépem lelke 8 gb DDR4 memória mellett. A böngészőm firefox.
-
tgabe25
tag
válasz
davenport #5190 üzenetére
Így néz ki az e-mail amit kaptam, a leírás alapján gondolom, hogy új regisztrációhoz is jó.
Tehát úgy gondolom működnie kéne de nem csodálkozom, alapból a regisztrációnál elsőnek a bankkártyámat sem fogadta el pedig rendben van az is 😂 de 2 nappal később meg elfogadta.Köszönöm a többieknek is a választ de csak ennyit tudok most válaszolni mindenkinek, ennyi infóval rendelkezem.
-
válasz
l.skywalker #5189 üzenetére
-
válasz
tgabe25 #5187 üzenetére
Azt írják, "A szolgáltatás aktiválásához szükséges tudnivalókat a Játékos által, a kapcsolattartáshoz megadott e-mail elérhetőségre küldjük ki." Abban nincsen esetleg valami limit (pl új előfizetés), vagy dátum, hogy mikortól él az akció?
-
Igorovics
csendes tag
válasz
Bazsee71 #5183 üzenetére
Szia!
Így 4 nappal később nem tudom, mennyire aktuális még, de:
Tényleg ennyi, elég basic, de meg lehet szokni
A lejátszási lista elérése webes felületen: kimé a főoldalra, és lefelé görgetsz. A különböző kategóriák (Scifi & Fantasy, Legnépszerűbb sorozatok, stb) között lesz a lejátszási lista is, nekem legfelül volt.
Androidon: Az app betöltése után a felső menüben a baloldali Megnézendők lesz az. -
-
delig
tag
Sziasztok!
Androidon a Des c. sorozathoz nektek kiválasztható a magyar felirat? Nekem csak angol van, adatlap szerint kell lennie magyarnak is. Köszi -
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
A kedencekhez / lejátszási listához hogyan lehet hozzáférni? Eddig nem sikerült rábukkannom, illetve az egész webes felület olyan 'basic'. Ez most valami átmeneti állapot, vagy tényleg ennyi? Viszonyítási alap a Netflix. -
pozsoka
senior tag
Ez az Hbo ötlete volt, tudják, hogy Paypalon keresztül fizetek elő, mégis utánanéztek ennek is, de tényleg nem értek hozzá.
Leírtam az esetemet, hátha valaki járt már így, és ennyi, túl is beszèltük az egészet, nem is az én dolgom kideríteni, csak egy egyszerű előfizető vagyok.
Várok, hogy mit lép az Hbo, annak fényében pedig vagy lemondom, vagy nem.
Köszönöm a segítő szándékotokat. -
-
-
azbest
félisten
válasz
pozsoka #5175 üzenetére
Eleve nem stimmel amit írsz.
A levonásoknál vannak tranzakció azonosítók. A paypal fiókodnál megnézve a tranzakciót, egyértelműen meg kell tudnod mondani, hogy az melyik banki tranzakcióhoz tartozott.
"nincs-e esetleg három előfizetés erre a kártyára"
Milyen kártyára? PayPalról volt szó. A hbo go nem látja a kártyádat, amikor paypallal fizetsz. A bankkártya számodat kérdezted tőlük?Elvileg ugyanarra a bankkártyát nem lehet több paypal fiókhoz is felhasználni. De ha olyan banki csomagod van, amikor több virtuális vagy fizikai kártya is ugyanazt a számlát terheli, akkor esetleg meg kéne kérdezned a családtagjaidat, akik esetleg a társkártyákat használják, hogy ők is előfizettek-e saját paypal fiókjukkal. Bár a banki kivonaton az is rajta szokott lenni, hogy melyik kártyával fizettek - abból látni ha nem az, ami a te paypal fiókodhoz van kötve.
Az meg nem meglepő, ha kb egyszerre vonják le minden előfizetőtől a díjat.
-
válasz
pozsoka #5167 üzenetére
Nos, nem bántásból, okulásból mondom.
Ha figyelembe vesszük, hogy hány számlát kezelnek a résztvevők, azt kell, hogy mondjam statisztikailag szinte 0 a valószínűsége, hogy megtörténik, de előfordul.
Velem a Tidal-nál fordult elő, hogy amikor volt egy 3 hónap/1$ akciós ajánlatuk, a normál havi díjat vonták tőlem, 1x.
Szóval számomra ebben a történetben az a kérdés, hogy történhet meg, hogy nem veszed észre és többször is levonják. Te azt mondtad jobban szereted a készpénzt, ami nem csak azért butaság mert a jövő egyértelműen nem abba az irányba mutat. Hanem azért is, mert pont a nem készpénzes megoldásoknál lehet tökéletesen megoldani, hogy mindenféle értesítést kapj a műveletekről. Elég szétszórtnak kell lenni ahhoz, hogy ne legyél tisztában napi szinten a pénzmozgásaiddal. Lehet küzdeni a jövő ellen (sőt néha kell is), de sokszor inkább racionálisan kellene használni az új eszközöket. -
Én úgy emlékszem hogy kb. 2010-ben utoljára PayPal-lal fizettem és megszűntettem azonnal, amióta megtudtam hogy a PayPal is előszeretettel levonódik! Kb. forgalmának 5%-át számol fel annak idejében, most nem tudom mennyi. De az a lényeg hogy PayPal adót is kell fizetni!
-
pozsoka
senior tag
válasz
LouiS22 #5168 üzenetére
Tudom, hogy ez a jövő, ez csak az egyéni problémám, nem is érdekes.
Néztem a Paypal fiókom, rendben találtam.
A bank szerint, mind levonás, nem pedig visszautasított próbálkozások.
Az Hbo megnézte nincs-e esetleg három előfizetés erre a kártyára, nincs.
10 napon át 36 óránként próbálják levonni, ha nem sikerül, de a bank szerint mindig sikerült elsőre, ráadásul volt, amikor egy percen belül történt két lehúzás. -
LouiS22
veterán
válasz
pozsoka #5166 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a jövő mindenképpen készpénzmentes lesz. Már csak azért is, mert óriási összeget emészt fel a fenntartása.
Viszont ha PayPal levonás/ott van beállítva rendszeresség, akkor legelső körben ott nézd át, hogy minden klappol-e. Olyan nincs, hogy a PP egyszer von le, a bankod meg háromszor. Biztosan nem sztornós/visszautasított/jóváírt tételek? A számlakivonatokba azért bele lehet bonyolódni.
Én amúgy a helyedben 1. beállítanék sms értesítést, 2. igényelnék mondjuk egy ingyenes Revolut kártyát (MasterCard) és azt feltöltve (3500 a minimum) fizetnék. Ők legalább biztosan küldneek értesítést - ingyen
- a számlamozgásról.
-
LouiS22
veterán
válasz
pozsoka #5162 üzenetére
Félve kérdem meg, hogy nem kapsz sms-t a számládon történő pénzmozgásról? Nem okoskodva, de egészen biztosan olcsóbb egy olyan csomag, amiben benne van az sms értesítés, mint az, amit az HBO levont tőled havonta. Illetve az se mderült ki, hogy milyen fizetési konstrukció van (csoportos beszedés, esetleg PayPal, sima kártyás vásárlás)? Én azért a banki oldalt is megkapargatnám, nehezen hihető, hogy ugyanarra a számlaszámra egymás után azonnal, ugyanakkora összeggel terhelést engedjen. Ott minimum riasztania kellett volna egy algoritmusnak, hogyaszondja itt valami nem biztos, hogy ok.
-
pozsoka
senior tag
Üdv,
kiderült, hogy az utóbbi hónapokban az Hbo havi háromszor vonta le a havidíjat a számlàmról, járt màr így valaki? -
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #5152 üzenetére
Lehet, hogy ez Apple TV feature egyelőre? Én most megnéztem LG webos appal és AndroidTV-n is, ott egyelőre csak sztereo.
Lehet baromság és nincs összefüggés, de a hétvégén lett 5.1 hangsáv Vodafone TV alatt is és emlékeim szerint ott is AAC a hangsáv, szóval - és ez csak egy nagyon erős tipp - azokat a hangsávokat húzzák be.
Csak egy ötlet.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #5152 üzenetére
5.9.6 (mai App Store frissítéssel)
-
azbest
félisten
válasz
Csabroncka #5150 üzenetére
Melyik filmnél láttál multichannel hangot? Jaa hogy a "tudhattad volna" a címe (the undoing).
Mindjárt kipróbálom én is... kodi szerint stereo aac. -
Csabroncka
addikt
Sziasztok, mióta van multichanell hang a GO-n? Tudhattak volna 4. Rész most vettem észre
Apple tv
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Megjegyezném hogy Romániában élek, nem vagyok képben ezzel a geo kódolásos helyzettel, nem használom egyik ilyen netes streaming platformot sem.
Most viszont black friday miatt, előfizettem a szüleimnek pár új csatornára és járt hozzá HBO go előfizetés is. Nos ezzel az a gond, hogy csak az hbog.ro címen tudok bejelentkezni, és az itteni tartalmak egytől egyig angol nyelvűek, errefelé nem divat a szinkron, viszont ők meg nem értenek angolul, és nem is szeretnek feliratot olvasni, ami megjegyzem csak angol és román nyelven van.Szóval a kérdésem az, hogy ez valóban egy ennyire szar helyzet, hogy x országból csak azt tudod elérni amit az országod kínál, és se német sem más általam választott nyelven nem tudom megnézni a tartalmakat, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan létezik az adott nyelven? Nagyon de nagyon rossz irányba haladunk így
-
BalaNce87
addikt
válasz
raul22zsoca #5115 üzenetére
Szia, nálam ugyanez van, kb 1 hónapja csinálja, esetleg találtál megoldást? olvastam itt, hogy ez a tv támogatottság hiánya miatt van, de akkor maga az alkalmazás miért érhető még el, ha nem használható?Az hbo ezt mikor jelentette be? valami értesitést dobhatott volna a támogatottság megszűnéséről.
-
Bennyboy
őstag
Vasárnap jön a befejező évada a Mr Robotnak.
-
Soma01
veterán
Igen. Itt most az a kérdés, az HBO elmenti e a fizetési adatokat? Tehát innentől kezdve, csak egy kattintás és újra él az előfizetés? Vagy ott majd még kell újra jelszó a paypalhoz?
"De ha továbbra is parázol: ugyfelszolgalat@hbogo.hu"
Remélem foglalkoznak majd velem, mert ugye a bejelentkezési email cím nem az enyém. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Feliratkoztam az HBO GO szolgáltatásra, de már lemondtam a HBO GO oldalon, a Paypal oldalon inaktiváltam. Hogyan tudom onnan törölni az inaktív szolgáltatást is? Vagy az HBO GO oldalról nem lehet már úja aktiválni így? Vagy esetleg a HBO GO oldalról, hogy törölhetem a paypal adataimat?
(bonyolult a helyzet, mert az HBO fiókot nem én "kezelem", csak a jelszót tudom hozzá és eddig én fizettem, de most kiszállnék benne 100%-ban) -
válasz
RetepNyaraB #5133 üzenetére
Gazdasági szempontból nagyon jó megoldás,viszont kényelmiből nem. Biztos, hogy nem dugdosom mindennap a laptopot a tv-re. Bár a Mini Pc nem hülyeség, van is itthon 1
Ettől függetlenül a Media Box még nekem mindig jobb/kényesebb megoldás.
-
Vagy egy android tv-t. De nekem nem igazán tetszik a terveztetett avultatás, szóval nem állok be a sorba. Mi Box S-t is pl. pont azért vettem korábban, mert nem akartam kidobni az egyébként teljesen jó FHD (talán az első sorozatból) LG tv-met. Azóta is tökéletesen működik, HBO Go is rajta, már nem nekem egyébként.
-
-
válasz
chaosmonger #5128 üzenetére
LG store-ban csak egy verzió van. Legalábbis amit én a tv-n látok.
Kicsit utána olvastam ennek most, nekem már eleve a fekete hátterű app volt telepítve. Az nem működik. -
válasz
raul22zsoca #5121 üzenetére
Igen rosszul értelmezted. Nekem LB sorozatú tv-m van, ez a legkorábbi WebOs rendszerű típusok közül való. Hasonló az esetem mint neked, az HBO-tól azt a tájékoztatást kaptam már nem támogatott a készülékem.
-
Kaba
veterán
válasz
raul22zsoca #5119 üzenetére
A pontos típus azért fontos,mert a 2015 előtti modellek már nem támogatottak a HBO GO részéről.
-
válasz
raul22zsoca #5117 üzenetére
Milyen tv, mikori gyártású?
-
válasz
raul22zsoca #5115 üzenetére
Melyik platform?
-
raul22zsoca
friss újonc
Sziasztok nálam az a probléma hogy elindítottam az appot HBO GO(újra telepítettem), kiválasztanám location résznél, hogy Magyarország ,tölt egy fél pillanatot és utána semmit nem csinál. Mi lehet a probléma?
-
ratobi
senior tag
Sziasztok! Android telefonra (p20 pro) letöltött film akadozik, hang el van csúszva. Nálam ilyen csak, vagy találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond?
-
azbest
félisten
nekem úgy tűnik, hogy a routeren tiltott ipv6 nem azt jelenti, hogy nincs. Csak azt, hogy nem szabályozza beállítás, hogyan ossza a tartományból a címeket, de attól még kap külsős ipv6 címet minden eszköz, ami kér. Legalábbis telekomnál. Ha lehet, akkor a tévén próbálhatod tiltani, az a biztos.
Konkrétan most ki is próbáltam, hogy a gépemen csak ipv6 -ot engedélyeztem. A routeren tiltva az ipv6 és mégis megy az internet, mert van ipv6 címe a gépnek így is. Mert ipv6-hoz nem kell dhcp címosztás sem.
-
Sziasztok,
Olvastam, hogy van probléma a HBO GO-val(LG tv-n). Tegnap este vígan néztük a sorozatot, kidobott menet közben. Vissza akartam lépni, de aktiválást kért. Megadom a kódot, hogy aktiváljam az eszköt, de nem történi semmi. A webes felületen írja, hogy eszköz aktiválva viszont a listába nem látom illetve a TV-n nem történik semmi. App-ot reinstalláltam, tv-t 20x újraindottam, áramtalanitottam...stb nem segített,
Típus: LG 55LH6047
Esetleg másnál is jelentkezett hasonló hiba?
-
Pöpec
csendes tag
Valami mélyebb gond van. Egyik email címemre sem lehet a jelszót lekérni. Viszont mikor a hbogo oldalon az ügyfelesnek írtam, hogy küldjön már egy jelszó emlékeztetőt a rendszerben megadott emailre, mégis csak megkaptam az emailt, pont arra az emailre, amire vártam. Persze nem működött az emailben a link. Továbbra sem ismeri az emailem a felület.
-
Pöpec
csendes tag
Nekem is ez van. UPC-n fizettünk elő anno. Kivágtak mint a szart. HBO go oldalon a chat-en meglepő módon még este 10-kor is válaszoltak. Erősködött, hogy mondjam meg milyen emaillel vagyok regisztrálva, arra küld emlékeztetőt. Mondtam fogalmam sincs, eddig felhasználónevem volt, semmilyen emailt nem adtam meg. Elsoroltam az összes emailem, mondta nem talált egyik sem, nem ezek vannak megadva.
Végső nagy ötlet, nem gond, küldje az emlékeztetőt, majd csak megkapom valahová Nem kaptam semmit. Full kreténség! -
Van valami központi probléma, hogy se belépni nem tudok, se új jelszót kérni?
-
fokukac
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #5100 üzenetére
Nekem legalább egy hónapja nem működik. De nem csak androidon, hanem iOS-en sem.
Üres a listám, ami mutatná, hogy mit nézek, és mit tudok folytatni... Szánalmas.Ráadásul szintén heteken át azt csinálta, hogy kihagyott részeket... A 11. rész után berakta a 13.-at... De közben a Chromecast azt mutatta, hogy a 12.-et játssza...
Szerencsére ezt 1-2 hete abba hagyta... -
bl4ze
veterán
válasz
RetepNyaraB #5100 üzenetére
Samsung tv-n is el-el tűnik. Eléggé dadog az alkalmazás napok óta, 1 hete kb....
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest