Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan VPN szolgáltatót, amivel külföldről elérhető a magyar HBO GO?
Előre is köszönöm!!!
-
tomigonzo
aktív tag
Udv,
honnan lehet beszerezni az hbo go applikaciot Samsung tvre? (nekem nincs az app storeban, sideloadolnam, csak nem talalom a magyar szolgaltatohoz)
elore is koszi
-
válasz
tobias40
üzenetére
miért lenne kilőve? CSak venni kell egy Chromecast-ot. 15 e ft újan, de lehet venni használtan is. A CC2 is teljesen jó.
Én is egy Pana S20-assal használom, és egy tök okosítása ez egy régi tévének.
Az eszköz-kezelőhöz nem értek, sosem töröltem még semmit.
Nekem csak az aktuális böngésző mellett nincs kuka-ikon. -
tobias40
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Köszi!
A Pana vt50 plazmám sztem nem tudja a Chromecast -et tehát ez kilőve..
Akkor az 5 eszközbe csak a tv-k telefonok ,tabletek stb. számítanak bele amihez le kell tölteni az applikációt,igaz?
Ha megvan az 5 regisztrált eszköz akkor nem tud több csatlakozni vagy "kidob" egy régebbi reget?(gondolom az első)
Van amelyik eszköznél van "kuka" ikon és van egy böngésző ahol nincs,ennek van jelentősége?) -
válasz
tobias40
üzenetére
Chromecast - ról volt szó. Kell hozzá.
Ha nincs Chromecast, csak a TV-vel van egy hálózaton, akkor csak akkor működik, ha a tv maga rendelkezik beépített Chromecast funkcióval (mint pl egyes sony tv-k).
Ha van Chromecast, akkor a chrome böngészőben való lejátszáskor alul az irányítópulton megjelenik a chromecast ikon, amivel tudod küldeni a tartalmat a chromecast-ra.
SZerk: szerintem a böngészők nem számítanak bele az eszköz-regisztrációba. Nekem éppen 14 eszközt mutat az eszközkezelő, ezek nagy része böngésző. bármelyikről be tudok lépni. Szerintem az a limit az installált appokra vonatkozik.
-
tobias40
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Chrome böngészős átküldés hogyan működik pontosan,mert én hiába állítom be hogy "átküldés" azt írja ki hogy nem talál eszközt.
A tv és a laptop egy hálózaton van,a laptop wifin kapcsolódik a tv vezetéken.
Mit csinálok rosszul?
Az 5 eszköz regisztrációból ha töröl egy böngészőt az ember akkor arról a gépről a böngészőből már nem lehet többé elérni a hbo-go-t?
-
japci
csendes tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Van egy okos tv-m, amire rá van kötve hdmi-n keresztül egy nas. A nason megnyitom a böngészőt (a tv-n keresztül), és így szeretném nézni az hbo go-t, de azt írja, hogy a videó lejátszása során hiba lépett fel. Már működött korábban, de most pár hete valamiért nem akarja.
-
japci
csendes tag
Sziasztok!
HBO GO - t szeretnék nézni NAS-on keresztül. Kell port forwarding? Ha igen, akkor melyik port?
Köszi előre is a választ.
Üdv.
-
válasz
Vampire2nd
üzenetére
Szerintem azért nincs most ez a fül az applikációban, mert most éppen nem jár le semmi. Két hete volt ott vagy 10 film, a múlt héten pedig csak kettő, most pedig nincs is ez a menüpont, szerintem csak azért, mert most úgy jöttek ki a jogok, hogy éppen nincs lejárat.
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy kevésbé technikai kérdésem lenne. Az applikációba ma vettem észre, hogy eltünt az utoljára menü. Van erre megoldás, hogy megtudjam nézni mely azok a filmek, amik utoljára vannak? Nekem ez azért fontos, mert nem sok időm van és azokat a filmeket lehet elöbb megnézném.
Köszönöm előre is. -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tanulva a Telenoros ügyintézésből, ahol a lemondást követő 1 héten belül felfüggesztik a szolgáltatást, minél később érdemes.
Elég fura a Telenor amúgy, kétszer fizettem náluk elő egy-egy hétre, egyszer se számláztak semmit. Először még gondoltam hogy próbahónapnak vették vagy ilyesmi, de másodszorra? Mondjuk eltelt 2 év köztük, lehet náluk is évente egyszer lehet próbálkozni.
-
4Grider
félisten
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ott viszont drágább a havidíj. Igaz, csak egy 100-assal.
-
LouiS22
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Van 7 nap ingyenes tesztlehetőség, szóval te magad is ki tudod próbálni

-
viperabácsi
addikt
Üdv ! vásároltam egy SAMSUNG QE43Q60RATXXH 4K UHD Smart QLED
tv-t. Letöltöttem rá a HBO-GO alkalmazást. Még nem fizettem elő rá , de érdekelne futna -e hibátlanul a készüléken ? Esetleg használ ilyen TV-t valaki ? -
rdi
veterán
válasz
chaosmonger
üzenetére
Igazad volt.
Még bénázok, de már működik az HBO.
A chromecast programja nekem rejtély, az elején még a kapcsolatot sem tudtam bontani
Köszönöm a segítséget. -
rdi
veterán
Sziasztok, bocs ha már volt, milyen olcsó tv okosítót, vagy boxot ajánlotok? (HBO Go -hoz).
Most egy chromecast 1 -esem megy, de szeretném, ha nem kellene használnom a szg -et.
Ezek az olcsó anycastok jók? -
Extremex
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Hány eszközt regisztrálhatok be az előfizetésbe,illetve egyszerre is lehet-e használni több eszközön?
Ha leszeretném mondani azt hol találom?
Beállitásoknal nem látom ezt a lehetőséget. -
l.skywalker
Topikgazda
Engedjétek el vagy folytassátok privátban. Szétesik a Topik!!!
-
-
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem felesleges ezen rugózni. Az elavuló szolgáltatásokat cserélni kell, ha használni szeretnénk. A beépítettet is lehet külsővel helyettesíteni később.
A másik meg az, hogy régebben nem két fillér volt egy okos kiegészítő a tévékhez, mint manapság. A wiki szerint kb 5 éve kezdett terjedni ez a beépített okosítás. Eleve az ilyen szolgáltatások sem olyan régen indultak. A hbo go 9-10 éves régótól függően, de 2 éve még csak ígéret volt itthon a nem tévébe épített támogatás. Nem beépített olcsó, hivatalos megoldásból kb a chromecast és az androidtv (mi box) az amiből tudunk választani itthon, nyugatabbra kicsit nagyobb a választék. Talán még a nem olyan olcsó játék konzolok közt van ami támogatja. Ez van.
-
totron
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Sántának érzem a párhuzamot; a felbontás adott x ideje, az oprendszerek meg jönnek-mennek. De, jobb lenne csak a boxot cserélni és én sem mondtam mást. De ha valami változik, azt el kell fogadni, ilyen a TV-k oprendszere is jelenleg. Nekem sem tetszik, de ez most így van. Kijelzőpanelt sem akarsz cserélninegy tv-ben, ha nagyobb pixelszámot szeretnél. Rövid termékidő, nagyobb léptékű, hosszú távon előbbre mutató fejlődés. Egyébként meg a moduláris rendszer drágább lenne, jóval. Elterjedve is (ezért nem terjedt el). Na meg Kína eleve is kínálja a megoldást. Nem élünk azért olyan rossz korban ám! Csak látni kell a jót és disztingválni.
-
Somatom
veterán
Saját magadnak mondasz ellent. Adott egy 1080 -as megjelenítő. Hány éve létezik a technológia? 15 biztosan. Mi a francnak okosrendszer, ha egy mellé rakott, 20 ropis box többre képes? Ha így van, akkor nem lenne jobb csak a boxot cserélni ahelyett, hogy az elavuló okosrendszere miatt az egész TV -t cserélnénk?
-
totron
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Igen. De ez a víziód kicsit olyan, mintha fakávás Videotonba akarnál HEVC DVB-T modult szuszakolni, mert hogy a jelen technika legyen már kompatibilis a mindennel is, de hány évre visszamenőleg is? Az OS-ek változása egyenlő korszakváltás. Az egy másik és sajnálatos dolog, hogy a mai értelemben vett termékidő nyúlfarknyi. De ne feledjük azt sem, hogy pont emiatt a felpörgöttség miatt használunk annyi kényelmi, ma már alap technológiát, mint amennyit. Ahogy írják is, naprakész megoldás a külső médiabox. Nem tudom hány % nézte az elmúlt 15 évben a tv műsorokat magán a tv-n, nagyon sok vagy a legtöbb? esetben HDMI-n kapja a jelet. Nem az okossági rendszerek hozadéka ez, vagyis nem itt kezdődött, kár ilyen szinten ekézni a jelenség jelenét.
-
Somatom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Somatom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nemzetközi kamionsofőrként nagyon örülnék egy ilyen online telefonos megoldásnak.

-
LouiS22
veterán
válasz
üzenetére
A telefonod ebben az esetben mindösszesen egy távirányító, egészen alap telefonnal is röhögve menni fog. Mindösszesen annyi történik, hogy "átadja" a dongle-nak az információkat, onnantól az a vas dolgozik, ő streamel, stb.
Nálad azért nem menne, mert ugye tudjuk, hogy valami nem jó a hálózatoddal (más nem lehet az oka annak, hogy ennyi problémád van), és lennének "mikrolag"-ok.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nem kell hozzá jó vagy rossz telefon - sőt. PC-ről Chrome böngészőből is át lehet dobni a tartalmat. És ráadásul nem csak HBO hanem ezer más tartalom is megosztható vele a TV-re. Nálunk nagyon bevált, kb. 1 éve vettem, a feleségem nem értette minek. Azóta rendre használják mindenre, az egész család rászokott és már kérik a másodikat a másik TV-re is

-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Chromecast pl. az életben nem fog térhatású hangot átküldeni erősítőre (mondjuk az HBO GO esetében ez egyelőre nem is opció).
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem ez a Chromecast még mindig olyan semminek tűnik.
Aztán lehet, ha jobb telefonom lenne, jobban bíznék benne. De egyelőre nem merek kiadni erre pénzt. -
LouiS22
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
A tévé egyéb részegységei modellenként mások. Más panel, más kijelző. Öt év meg öt év, az is csoda, h ogy ennyi ideig supportálva volt.
Ha mindenáron ragaszkodsz ehhez az egészhez, veszel egy normálisabb, Android TV alapú boxot, amin garantáltan fut az HBO GO app és problem solved. És nem, ehhez nem kell feltétlenül milliókat elkölteni, a Xiaomi vamelyik boxa pl. biztosan támogatott modell. De ha sok pénzt akarsz költeni atomjó hardverre, akkor meg Nvidia Shield.
-
törölt tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Az én tévém dobozán jó nagy betűkkel rajta volt hogy DUAL CORE!!!

-
chaosmonger
tag
Volt már ilyen moduláris TV-je a Samsungnak és nem csak koncepció, konkrétan mediamarktban láttam polcon 3-4 éve, csak nem terjedt el, kíváncsi vagyok szegények akik megvették anno, azok mire cserélik ha nem fejlesztik már a modult...
Én egyébként azon csodálkozom nagyon, hogy azt senki nem tartja problémának, hogy a smart tv-knél szinte semmit nem lehet tudni arról, hogy az 'okos' részért milyen hardver felel, se az nincs feltüntetve hogy milyen a processzor se a memória mérete, semmi. Gyakorlatilag zsákbamacska és csak a használat közben derül ki hogy milyen minőségű. Így fordulhatnak elő olyanok pl. hogy én 2 vagy 3 éve vettem egy Samsung 4k tv-t BF akcióban 180 ezerért, egy ismerősöm pár hónap múlva egy kicsit nagyobb Samsungot 400-ért, és az ő tv-je az okos funkciókban mindenben sokkal gyengébb volt, a sebesség, a browserben elérhető funkciók stb.
-
Somatom
veterán
Sztem meg pont ez való az átlagnak. Nem kell hekkelni, anélkül is ott a legfrissebb rendszer a TV -n, működik rajta minden, semmire sem dobja azt, hogy "ez a funkció ezen a rendszeren nem támogatott". Hülyebiztos.
Nonszensznek tartom, hogy egy olyan 20 rugós részegység miatt kell kukázni egy működő TV -t, ami símán cserélhető lehetne. -
RudY
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Azért nem lehet és szerintem nem is lesz modularitás (még a csúcskategóriás készülékekben sem), mert átlagfelhasználóknak készülnek. Olyanoknak, akiknek még a kép- vagy a hangbeállítás is sokszor problémát okoz, nem is beszélve a csatornarendezésről. Pont ezért próbálják "hülyebiztosra" egyszerűsíteni a szoftverezést, ennek ellenére a közel millás készülék usere másnap beletúr a szerviz menübe és téglázza....gyártótól függetlenül.
Abszolút érthető az igényed, de amit elvársz, az jócskán nem átlagnak való kategória. Samsugnak volt kísérlete pár éve ilyesmire, nagyon nem jött be. -
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Elmondom, hogy hol hibázik a gyártó. Most mit tehetek? Vennem kéne öt évente egy új TV -t? Ez óriási pazarlás, környezetszennyezés. Egy Amlogic box kisker áron megvan 20 ropiból és hardveresen megeszi reggelire a TV -ben levő "okosságot". Méretileg símán elfér egy 3,5 -ös rack -ben. Miért nem lehet a TV -ben levő "okosság" moduláris? Kihúzom a racket, elviszem az LG -hez, ráfizetek húsz rugót, kapom a WebOS -es racket, betolom a TV -be és ennyi. Nem kéne az egész TV -t cserélni. Én ezt a környezettudatosságot várnám a középkategória tetejétől.
-
Somatom
veterán
válasz
LouiS22
üzenetére
A 2014 -es foci VB -akcióban lett vásárolva a TV, tehát júniusban. Nem tudom, hogy mióta nem lehet belépni az HBO GO -ra. Én tavaly májusban szembesültem a problémával. Akkor még öt éves sem volt a TV. A két meghibásodás és az 50 rugós javítási költség hab a tortán. Ezt a supportot és minőséget pozícionálod te a középkategória tetejére?
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
No support, no name. Ennyi támogatást a Tescoban vásárolt, 16" os, Technika TV -mre is kaptam. A különbség az, hogy azt cirka 8 éve hurcolom a kamionban és tökéletesen működik. Az LG viszont ki sem mozdult a nappaliból, mégis eddig 50 -be van a javíttatása, mert már kétszer behalt. Akkor melyik a noname?
-
-
Adama123
aktív tag
2020.01.14-vel az LG NetCast támogatottsága teljesen megszűnt az HBO GO applikáción.
A fent jelzett dátumtól kezdve az LG NetCast televízióval rendelkező HBO GO felhasználó az applikáció indításakor a következő üzenetet kapja: "Az LG NetCast rendszer nem támogatott eszköz."
-
-
totron
addikt
válasz
LouiS22
üzenetére
Értettem. Viszont erre azt mondtam, hogy itt és most, nálunk, ez van. Ilyen és ilyen különbséggel és árbeli eltéréssel. Fontos a progresszió, de a túltolt hiányokra való fókuszálás sem visz mindig előbbre, sőt. Ha oldalas rinyaparty kell a "letisztultságról" Go fronton, csak kérj meg és ömlik. De nem mutat előre.
-
LouiS22
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Másmilyen iparági standard nem létezik az 5.1-re. Hangsúly az iparágin.
Szóval a válasz: igen.
-
LouiS22
veterán
Ez nem erről szól szerintem és gyanítom, hogy a kolléga sem ezért hozta fel. 2020-ban van egy fizetős VOD platform, ahol sztereó hangsáv van valamiért. Ha megnézed a hasonló SVOD platformokat (és szándékosan írtam, hogy előfizetéses modell), akkor mindenhol alapjáraton 5.1 van.
-
LouiS22
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
gondolom a netflix is így indult neki anno, hogy végülis minek

És bocsánatot kérek, de esetleg lehessen enyém a döntés. Ha 5.1-ben nézném, mert véletlenül van alkalmas berendezésem rá... Akkor nézhessem úgy. Akinek meg nincs, annak ott a sztereó hangsáv. Azért ez nem olyan nagy elvárás.
-
LouiS22
veterán
Úgy meg pláne az, hogy a hangsáv rendelkezésükre áll, hiszen lineáris tévén kitolják.
Valjóban nekünk, felhasználóknak kellene minden olyan fórumon, amit ők is olvasnak, nyomatni, hogy 2020-ban a sztereó már kevés. Javaslom, hogy te is írj nekik leveleket. Sokat. Meg kommentelj FBon, hogy látszódjon.
-
oszy
veterán
Sziasztok! HBO GO droidos tv-n van. Itt nem is volt és nem is lesz 5.1 hang.

-
Jelenleg per pillanat nálunk nem kell fizetni havonta bankkártyával, ha elő van fizetve a kábel TV szolgáltatónál.
-
azbest
félisten
válasz
Drenadar
üzenetére
Hát ezt nem hiszem, hogy lehetséges az európai rendszerben. Tudtommal nincs gift card.
Egyedi kupon kódot valószínűleg tudnak generálni, például ha valami problémás esethez akarnak kárpótlásból adni. De nem hiszem, hogy van erre hivatalos megoldás, mert az ügyfélszolgálatnak kéne ezt kézzel felvennie, miután a fizetést is valahogy megoldotta.Mégha esetleg lenne eldobható virtuális bankkártyád, amivel feltöltesz előre időszakot, az sem megy, mert mindig havonta vonják. Szóval ha másnak regisztrálnál fiókot, akkor is bele kéne tenned legalább egy eldobható kártya adatait, s az ajándék hónapok után törölni a kártyát és emlékeztetni az illetőt, hogy ha folytatni akarja, akkor adja meg a sajátját. De ez már eleve bonyolult és nem mindenkinek van ilyen a bank szolgáltatásainál.
Ha jól látom paypallal is elő lehet fizetni. Az még esetleg opció, hogy paypal fiókot hozol létre és azt töltöd fel. De ez is kerülő megoldás, nem a hbo hanem a fizetés oldalán teszi lehetővé a havidíj előre feltöltését.
-
Drenadar
veterán
sziasztok! bocsi a hülye kérdésért, de nem nagyon találtam rá választ. ha ajándékba akarnék adni pár hónap hbo go előfizetést, arra van valami megoldás?
(nem akarok trükközni, nem akarom a saját fiókom megosztani, csak valahogy ajándékozni)
köszi előre is
-
LouiS22
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem onnan veszi. Nemes egyszerűséggel lecsupaszítja a webes felületet. Ennyi a varázslat.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

iphonunk van
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)