Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adama123
üzenetére
biztos úgy vették fel 30 éve...

nem tudom, az ilyen felkonvertálásoknak mi értelme van...-----
btw., mióta van az új app, azóta nekem sokszor kb. 480p-ben indulnak a tartalmak, és utána sem lesz élesebb, csak ha megállítom, és újra elindítom.
Amúgy a kapcsolatom ugyanaz, kb. 500 Mbit-es 5G-s mobilnetem van, és mégis ezt csinálja... -
-
törölt tag
válasz
Adama123
üzenetére
Igen, a Discovery összeolvadás után nem sokkal. Most sem húzzák sokáig csak a sikerfilmeknél, illetve szépen beosztogatják őket úgy, hogy havi max egy kerüljön fel.
4K felhozatal nem sok, az új Warner filmek ha jól tudom úgy kerülnek fel, plusz a Harry Potterek és néhány sorozat. Ebben a Max rebranding után lehet változásra számítani szerintem. Meg áremelésre is.
-
törölt tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Adama123
üzenetére
Mondjuk nekem van egy olyan rossz érzésem hogy hosszabb távon egyre rosszabb lesz a helyzet, pláne ha még akar belépni új streaming szereplő a piacra, mert lényegében nem készül annyi új film meg sorozat.
Szóval a meglévőket kell osztogatni.Másfelől szerintem nyugodtan lehetne jelezni hogy meddig tervezik fent hagyni.
-
-
-
Joshi
titán
válasz
Adama123
üzenetére
Neee, ezt nem gondolják komolyan. Szerintem ez innentől kezdve még nagyobb gáz. Ha már 1950, akkor miért nem olyan tévén nézzük? Komolyan mondom egy ideg leszek ha ilyeneket olvasok.

ui.: egyébként okos gondolat volt Snydertől ez az IMAX keretes agymenése. Nem tudom gondolt-e arra, hogy hány ember nézi a filmeket IMAX-ben. Na mind1, DC amúgy is gagyibb mint MARVEL.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zazenke
őstag
válasz
Adama123
üzenetére
kíváncsi leszek rá mert a GO minősége nagyon elmarad a netflixtől. Egy agyonratömörített pixel sz@r az egész. Kár érte mert tartalmilag szerintem a hbo igényesebb sorozatokat tesz le az asztalra mint a netflix. De ennél bizony ha letöltöm torrentről is többet ér.Letelik a 7 nap és megyek vissza a netflixre
-
gyugyo79
addikt
válasz
Adama123
üzenetére
Az adatlap sokszor nincs szinkronban a tartalommal mint ahogy a tartalom sem az adatlappal. Ráadásul ugyan az nem érhető el teljesen egyszerre minden platformon van, hogy van egy kis csúszás amíg beállítódik mint ahogy az adatlap is platformonként változó lehet amíg lefrissítik ...
Pld.: Volt sorozat amit végig néztem A Shieldre castolva böngészőből és amikor befejeztem sem volt még szinkron az android TV kliensből indított változaton holott ott az adatlapon már kint volt, hogy van rajta .... (#3126 + egy két hozzászólást utána el lehet olvasni annak akit érdekel) ugye itt is a fórumon nem egyszer volt ilyenről is szó.
Ezért nem feltétlen kell a másikat hülyének nézni mert sajnos bármi előfordulhat ... -
Somatom
veterán
válasz
Adama123
üzenetére
Köszi, ezzel én is tisztában vagyok. De, én a mostani tartalmat szeretném nézni, nem a hat héttel ezelőttit. Itt legfeljebb Autohof -ban tudnék wifire csatlakozni, de azon lóg az egész parkoló. A 45 órás hétvégi pihenő is kevés lenne ahhoz, hogy lejöjjön egy film. Egyébként sem a user alternatívákba kényszerítése a helyes út, hanem a kiszolgálása, vagyis az alkalmazás fejlesztése. Ráadásul ez a mobilhálózat terhelését is csökkentené.
Totron:
Ez Androidon működik? Mondjuk Firefox alatt? -
-
Akelaus
senior tag
válasz
Adama123
üzenetére
Jó húzás volt a Hbo részéről, most hogy nyitott a Netflix Magyarországra. Gratulálok nekik. Nem egy nagy összeg az emelés, de én eddig úgy elvoltam azzal az 1500Ft-al, hogy néha 1-2 hónapig nem is néztem semmit.
Lehet adok egy esélyt a Netflixnek most, hátha azok is emelnek majd.
-
Somatom
veterán
válasz
Adama123
üzenetére
Ez jó hír. Épp azon gondolkodtam, hogy lemondom, de letöltés opcióval marad. Mondjuk, nem mindet engedi letölteni. Tegnap az első, amire ráböktem, egy "premier" film volt. Annál nem volt letöltés opció. Már azt hittem, hogy kamu, de aztán egy másik filmet sikerült letöltenem. Meg is találtam az Android/data/ ... alatt, de szét van darabolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos még mindig túl sok olyan filmet látok, ami itt csak HD-ben van fent, máshol meg 4K-DV-ben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker