Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szári
tag
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne fixálni HBO GO felbontását? Mozgalmasabb részeknél visszavált vagy 480p-re. Borzasztóan idegesítő vagy ennyit tud a server/app. Fire Tv 4k, WiFi. Azt hagyjuk, hogy a wifi nem elég mert áttol ac-n 200 Mbs körül. Arról nem beszélve, hogy egy 1.1 -es verziószámú 1 hetes Apple TV app úgy alázza szarrá a 9 éve fejleszett HBO GO-t minőségben és felszereltségben "trailerek, színészek, stb a filmekhez" hogy öröm nézni. Megnézhetnének egy Apple Tv appot androidon ha jól tudom hazai fejlesztők és elgondolkozhatnának rajta, hogy miként is kellene működnie ennek a dolognak.
-
törölt tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Én kábelen próbáltam, de 4 Aranyélet részből összesen nem ment 10 perc HD-ban, a maradék időben meg Youtube 144p minőségben ment.
Szerencsére a Telenor is olyan rugalmas, hogy ha lemondom a szolgáltatást (mert nem akarom hogy elfelejtsem és mégegy hónapot számlázzanak), akkor 8 napon belül deaktiválják, és egy hónap díjáért alig egy hétig használhattam. Ez is mi már. Bár ez nem a HBO hibája, de kapják be tövig.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
LouiS22
üzenetére
A nemzetiség többnyire mindegy, ha az irányítás, a cég mögötte, szellemiség, know-how, emberek hozzáállása és beválogatása és és és n+1 céges paraméter mentén elképzelt dolog végül fasza eredményt köp ki magából.

De amúgy ja, mit picsogunk. Mi nagyon jó helyzetben vagyunk, inkább qssoljunk. Van egy fasza Netflix-ünk és van egyéb opciónk is arra, hogy egész nap csak filmekre és sorozatokra fapoljunk

-
LouiS22
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Pláne, hogy konkrétan magyarok "fejlesztik". De gyaníthatóan K-Európa az éles tesztzóna, hogy a tengerentúlon minden pengén menjen.
Nota bene: az, hogy itt puffogunk, sosem fogja érdemben megváltoztatni az appot. Tessék másnak is baszogatni erősen az ÜFSZ-t, kérdéseket feltenni, kérni a pénzért cserébe. Egy idő után át fogja lépni azt a kritikus pontot, amikor már muszáj lesz foglalkozniuk vele.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sőőőt,
Egyretöbbetfizetsz
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na igen, azért ott van brigád mögötte rendesen. De nem hiszem, hogy ne lehetne komplett refaktorálni az HBO GO appot is..
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Sosem értettem, mi köze egy jó és stabil WiFi-nek egy bármilyen nem-realtime, bufferingre képes streaming apphoz és miért látványosan jobb ez, ha a lejátszót UTP-vel kötjük a router-be.
Szerintem az sem tudja ezt, aki a wifire mutogat, mint valami ördögre.
Szarul van megírva az app, valami rendszeresen kurvára el-crash-el benne, vagy olyan technológiát alkalmaznak a kódban, amit nem ilyen célra szántak eredetileg. B opció, hogy a backendben a hiba és - legyünk őszinték - a backend sokkal sűrűbb erdő.
Egyébként jó a példa, a Youtube kiváló demója annak, hogyan lehet normálisan megírni egy appot, évek óta naponta többször használom, kicsit függöm (mondhatni)
, számtalan csatornát követve, szakmai portálok, termékek, stb, és kifogástalan. Amikor az összefossa magát, legyen akár PC-n, akár az n+1-edik Android telómon, akár a tv-men, akkor már mocskosul szar a hálózat, amit alá tettem. -
törölt tag
Ha már appel tv, nem tudom, hogy fogja a konkurencia ezt a hatalmas választékot übetelni. (igen ez ennyi ami az oldalon van)
[link]
-
Alex91
félisten
válasz
LouiS22
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez tobb tenyezos.
Lehet xar a szerver, lehet xar a kliens, lehet xar a hardver, lehet xar az internet, lehet xar a helyi halo stb.Nalam altalaban nincs gond vele. Ami mondjuk neha bosszant, ha nem jon be a felirat, de mostanaban az se volt.
Es tegyem hozza, hogy en Apple TV-n hasznalom, es volt olyan, hogy az Apple elqrta a frissitest, ami hatassal volt az HBO GO appra, es az nem mukodott ezek utan megfeleloen, a kovetkezo rendszer frissitesnel helyre allt a rend. -
LouiS22
veterán
Elméleti sebesség, amit jelentősen befolyásol az a nem elhanyagolható mértékű zavar, pláne amit egy sűrűn lakott - pl. társasház - területen összeszed az antenna. Kábelnél ez nincs. Megjegyzem, a "csak" 100as LAN - és az azon átfolyó adatmennyiség - több mint elegendő a streamre jelenleg. Ahogy az istény: az HBO GO-ra panaszkodók nagy többségénél azért csak ki szokott bukni a végén, hogy wifin próbálkozik.
-
kory24
őstag
-
törölt tag
válasz
LouiS22
üzenetére
De miért nem bufferel többet? Ha van egy 50 megabites WiFi-m ami mondjuk időnként eldob pár csomagot, akkor nehogy már ne lehessen Full HD-ban filmet nézni! Miközben egy Youtube videó 1080p60-ban átadás nélkül megy. Nagyon el van tévedve ez a streaming dolog, nem elő műsor hogy ne lehessen több percet előre bufferelni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
LouiS22
üzenetére
De szerintem ez az adaptive stream csak a natív hbo go app esetén van meg.
Tudom hogy a vezetékes net stabilabb, viszont itt mobilnet van, 4g esetében estefele már előfordulhat hogy nem lesz stabil a net, na olyankor átkapcsolom 3g-re, mert az kevésbé terhelt, és ezáltal siman megvan a stabil 4-5mbit/sec minimum.
-
LouiS22
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az adaptive streamingnek ez a lényege

Felrakja a szolgáltató mondjuk 5 féle verzióban a mozit és a pillanatnyi sebességedhez képest kapod meg az ahhoz legközelebb eső változatot.
Pro tipp: a kábeles kapcsolat mindig stabilabb (és gyorsab) lesz a vezetéknélkülinél.
-
-
törölt tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Amikor indult a közvetlen mód, akkor gyakorlatilag csak Samsung tévén lehetett belépni az appba
Emlékszem, abból állt a topik hogy mi van ezzel a hulladékkal. -
Toth_Jani
őstag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Pedig én Android TV-n használom és tökéletes FHD minőségben akadás nélkül megy, mondjuk a Net stabilan hozza minimum a 450-et.
-
chaosmonger
tag
Én előfizetek mióta indult a közvetlen mód, az első 1-2 hónaptól eltekintve stabil és tökéletes a minőség, 3 tv-n nézzük a házban napi rendszerességgel, 2 samsung 1 lg saját alkalmazásaikkal.
A topicot is azóta követem és én azt szűrtem le belőle, hogy én ilyen android tv-kkel nem kínlódnék, ha valaki semmiképpen sem akar samsung vagy lg tv-t, akkor vegyen 10k-ért egy chromecast-ot és kész. -
LouiS22
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Az AndroidTV appjuk legutolsó frissítése (október 30.) teljesen használhatatlanná tettr a szolgáltatást. Az üfsz csak süketel, baromsagokat válaszolhatnak. Holnap átolvasom a felhasználási feltételeket, jövő héten pedig nyilvánosságra fogom hozni egy újságíró segítségével az egészet. Meglátjuk, hogy milyen gyorsan csinálják meg.
-
Adama123
aktív tag
Én két hónapja használom Samsung Smart tv appon keresztül. Egyszer sem volt problémám a lejátszással, sose akadt meg és folyamatosan a legnagyobb felbontáson megy, nem ugrált egyszer se. Az tény, hogy lehetne még javítani a képminőségen, Netflixen szebb a kép.
-
Dißnäëß
nagyúr
Szomoruan hallom. A Szilicium Volgy kifejezetten adja. Marad egyeb alternativa. Koszi a visszajelzeseket.
-
törölt tag
Rakás szar az egész. Nekem elég volt belőle tavaly két hónap. Telefonon kaki, tévén fos, laptopon nagyjából oké, ha épp nem dönt úgy, hogy lejátszás közben most akkor ez a formátum nem játszható le.
Plusz ha kicsit is instabil a net, akkor folyton megakad a lejátszás mert nem hajlandó eleget előre letölteni a filmből. Nevetséges. És mikor megírtam nekik milyen béna ez az egész miközben a Netflix mindenen mindig kiváló, az volt a válasz, hogy ők nem a Netflix. Nem basszus hanem az AT&T alá tartozó, minden idők egyik legnagyobb szórakoztató ipari vállalatának a hazai divíziója. Tényleg megbocsátható ha nem hozza a szaros 10 éves (van egyáltalán 10 éves?) Netflix szintjét. Keretének.
-
a2d2
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Igen, sajnos ennyire fos a szolgáltatásuk. Nem sok választ már el tőle hogy visszamondjam.
A natív kliens oltári fos felbontás és normál felbontás között váltakozott fél percenként tegnap este. A Kodis kliens jó felbontáson megy végig, cserébe percenként cache-el.
Ez így az áremeléssel együtt megadja asszem a kegyelemdöfést neki és váltunk mi is Netflixre. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
perecKING
üzenetére
Sziasztok, szintén zenész, uncsitesómnak vettünk egy Philips 55OLED804 Android tv-t és nem indul el az HBO GO app, nincs hálózati kapcsolat vagy ilyesmire hivatkozva (wifin van a tv, több mint 100Mbit-en LAN-on, tehát a rádiós jel jó, és 60-as WAN a nagyvilág fele).
Utána az alátett, régebbi tv-hez használt htpc-n is megnéztük, szintén elszállt vmi hibával.
Ez normális ?
A saját Philips-ünkön (szintén androidos) ma reggel néztem meg 3 epizódot a Szilícium Völgyből, gyakran hosszú percekre SD minőséget tolt, 1000-es optikai net mellett, 200Mbit körül lógva a wifinken.
Tehát helyi hiba és net hiba mindkét esetben kizárva. Ennyire instabil az HBO GO ?

Netflix 4K-ban mindkét helyen vidáman... -
perecKING
senior tag
sziasztok!
A Go app 2 napja nem indul el. Valakinek hasonlo hiba?
LG oled 55c6v webos
-
Exian
addikt
Köszi, de nekem igazából erre nincs szükségem. Nem nagyon akarok PC-n Androidot, jó nekem a Linux meg a Windows.
Csak múltkor ugye egyik topiktag úgy adta elő ezt a Remix nyavalyát, mintha mindenki ezt használná vagy legalábbis használnia kéne, gondoltam megpróbálom, de hát annyira azért nem jó...
-
Exian
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Én tegnap felraktam egyik gépemre ezt a Remixet, nincs ez még kiforrva. Mármint úgy általában is, maga a rendszer, a HBO GO megy rajta, de elég körülményes. Maga a rendszer meg számomra olyan, hogy egy rendes Linux-szal jobban járok... Gyorsnak gyors, bár azon a gépen (6 mag CPU, 16Gb ram, ssd) minden gyors. Mindenesetre nem látom semmi értelmét, előnyét PC-n. Nem utolsó sorban, maga az Android core sem túl friss rajta.
-
LouiS22
veterán
válasz
mayday00
üzenetére
Miért ne tudnál? Az HBO Go közvetlenül is előfizethető az HBO-nál, de a Telekomnál is létezik hozzácsapott HBO GO-s konstrukció. Éppen ennek a kiváló cégnek köszönheti minden magyar előfizető, hogy a közvetlen előfizetés ára emelkedni fog a közeljövőben

A fenti link alapján (ahol egyébként kezdened kellett volna, khm
) az IPTV-n (itt gondolom arra gondoltál, hogy a kapott STB-szal tudod-e nézni) a válasz nem. Vagyis a boxon magán nem, de egyébként ha okostévéd van, és megfelel a fenti speckóknak, akkor gond nélkül tudod nézni. -
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek.
Kérdésem lenne.
Telekom otthoni előfizetésem van. telefon+net+iptv.HboGo-ra előtudnék én is fizetni? Ha igen, iptv-n is lehetne nézni a tartalmakat?
Köszönöm előre is. Üdv.
-
Akelaus
senior tag
Nálam Xiaomi S-en tegnap überszar volt. Folyamatosan "tekert". Wifin használom, 3-4 nappal korábban semmi kínja nem volt. Kiléptem, láttam frissíteni akar az app, de semmit nem csinált csak mintha töltene le.
Néztem böngészőből (Lan-csatlakozással) is délután, ott is meg-megakadt a film közben.
(Gyorsan kinézek mindent mielőtt lemondom, így sokat megy mostanában) -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Kérdezném hogy másnál hogy szuperál a HBO go?
Eddig minden szuper volt, de a hálószobai boxon nem fut már a natív kliens, mint utánanéztem azért mert LAN kábellel van a box csatlakoztatva a hálózathoz
A gyerekszobában wifis boxon ment este a program, ugyanakkor a hálóban a Kodi alatti nem hivatalos appban percenként cachelt. Úgy hogy mértem egy speedtestet és 470Mbps volt konstans a sebesség!
A Kodi alatti addonnal lenne a gond?Látom hogy van már magyarul Netflix, elég erősen elgondolkoztam én is rajta tegnap. Eddig nagyon elégedettek voltunk a HBO Go-val, de most árat is emelnek és a szolgáltatás is akadozik a boxokon.
Illetve a mi szemet szúrt még az az L1 meg L3 téma hogy egyiken jobb a minőség mint a másikon. Egy mezei S912-es box az milyen kategóriába esik? És egy Sony android TV?
Köszi!
Már a Remix OS miatt is érdemes volt benéznem a topikba. Van a gyerkőcöknek egy-egy windows 8.1-es tabletje 1GB rammal, jó szarok így, arra gondolom simán felhúzható lenne ez és egyből hozzáférhetnének a google play játékokhoz, ugye? -
LouiS22
veterán
Az új Nvidia Shield nem támogatott egyelőre (Android TV).
ÜFSZ dodonai válasza:
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
Egyelőre sajnos nincs pontos információnk, de ha már a korábbi verziók is támogatottak, ezek az eszközök is valószínűleg rövidesen felkerülnek a hivatalosan támogatott eszközök listájára, szíves türelmét kérjük.
Köszönjük a megértést, további kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. -
yossarian14
tag
Hali!
Tudja esetleg valaki, hogy a Castle Rock sorozat új epizódjai milyen késéssel kerülnek fel?
-
-
Alex91
félisten
Szerintem meg mas is...
. De szerintem inkabb az volt pl. a gond, hogy a kepernyo meretet mar nem lehetett normalisan novelni, mint ahogy crt-bol is nehez elkepzelni, mindjuk egy 65”-os meretet
. Vagy technologiailag, vagy gyartas technologiakilag, vagy arban nem volt versenykepes az lcd, oled technologiaval szemben. Mondjuk 4k is feladhatta a lecket, mint ahogy elotte a kis meretben a fullhd... -
rke
csendes tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Köszi infókat. Hz-eket megnézem TV vs notebook, ha megoldás lett, leírom, hátha másnak is van / lesz ilyen gondja. Új TV jó ötlet, és 10 év valóban nagy idő, de pont a minőséghez értek: emlékszem még a plazma vs lcd vitára, anno nehezen döntöttem a plazma mellett. Végül Pana plazma lett, nagyon szerettem, és most is tetszik a képe. De aztán kb. 3 - 4 évvel utána vettem egy felső közép Sony lcd-t másik szobába, ott derült ki, az egész álvita volt, vagy nem láttak a szemüktől a szakértők: az lcd max áramfogyasztásban és tömegben jobb, az meg kit érdekel. Minden paraméterében, színekben, színmélységben, kontrasztban, élethűségben, betekintési szögben, mozgásban jobb a plazma: ég és föld a két típus. Az lcd (ma már led-es lcd verzióval kicsit azért kupálódott) egy kellemetlenül bevilágított mattos gagyi. Engem nagyon zavart a plazma eltűnése. Az OLED talán eléri e szintet, de boltban a fényekkel és demóval nehéz megítélni. A felbontás, a design, a smart opció, okosappok, stb. persze nagyot javult az elmúlt években (led lcd-nél is), de félek tőle, a plazma természetessége sohasem jön vissza.
Sorry offtopic, bár aki HBO-t néz, annak szerintem a kijelző minősége is fontos. -
LouiS22
veterán
Ne értsd félre, de:
Egy 10 éves, őskövület HD ready plazmát ne vegyél egy kalap alá bármilyen 2019-es tv-vel (ez az OLED-es félmondatra). Másrészt: félinformációkra (olvasom, hogy nem működik) hagyatkozol. Az előző hozzászólásban is leírtam: az új Samsung és LG tv-ken (webos 3.5 felett biztosan) garantáltan működik az hbo go kliens. Három: ha majd rászánod magad a vásárlásra, akkor dugj egy ethernet kábelt a tv-be - biztosan jobb lesz, mint a wifi. Ja, és még egy adalék a fekete fekete-e (álproblémakörhöz, amit gyanítom, hogy szintén olvastál valahol): bekapcsolás után szépen végigolvasod a kézikönyvet, a csillivilli képjavítók igen jelentős részét kikapcsolod, majd manuálisan finomhangolod a tv-t. Kell hozzá pár óra (meg kis fórumtúrás), de megéri. És csak egyszer kell. Ami kimaradt: értelemszerűen tv-zéskor szoba minimum sötétít, külső, zavaró fényforrások nem barátaid.
-
rke
csendes tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Köszi sum. A kábel tipp az HBO GO GYIK-nál van: HDCP-kompatibilisnek kell lennie. Ez nem tudom, mit jelent, én csak előszedtem egyet a fiókból. Az említett frekvencia mellett még erre gyanakszom. Amúgy ezt a notebook - TV összekötést sem érzem 21. századi módszernek. Vennék is wifis frankó batár TV-t vagyonért, de egyrészt (hallom) nem működik mindegyiken HBO GO (és pl. ES Player), másrészt a "van -e már az OLED a plazma szintjén" problematika.
Addig a Hz-eket megnézem, hátha. -
LouiS22
veterán
Lehet, hogy jobban jársz hosszabb távon, ha veszel egy smart tv-t, ami egyrészt már legalább FHD lesz, másrészt jó eséllyel van beépített HBO GO kliens (LG és Samsung modelleket nézegess, azok biztosan támogatják. Pro tipp: ezeknél se az 5 évvel ezelőtti modellekben gonodolkodj
). -
azbest
félisten
ha valami hifis topicban találtad a varázs hdmi kábelt, akkor hagy nyugodtan figyelmen kívül

de csak tipp, neked kell körbenézni, információt gyűjteni, hogy mit lát a gép, hogyan használja.
4k monitornál lehet gebasz 30Hz-re limitált képfrissítéssel intel grafikus vezérlővel hdmi 1.4 miatt. Annál van olyan, hogy ha van displayport a gépen, akkor van olyan aktív dp-hdmi átalakító (kábel formában is), ami képes hdmi2.0-át csinálni, s akkor kezeli a 4k60Hz-et is. De ilyesmi nem játszik egy hd ready tévénél.
-
rke
csendes tag
Köszönöm LouiS22 és azbest. Akkor megpróbálok machinálni TV-n. Ez egy 2008-as Panasonic plazma HD Ready (net nélkül). Akkor ez az őskövület nem érti a vadiúj notebook frekvenciáját. Itt a fórumon találtam kábelre vonatkozó ötletet is (mert először keresgettem, mielőtt kérdeztem), hogy speciális HDMI kábel kellhet. Franc se tudja, milyen HDMI-s kábel, azt hittem, ebből csak egyféle van.
-
azbest
félisten
Nem a kadenciahelyes lejátszás hiányát látod? Az amikor a 24Hz-es tartalom egyenetlen ütemben látszik az 50 vagy 60Hz-es képernyőn. De az is csalóka lehet, hogy nagy méretben jobban észrevenni az ilyesmit is, mint kicsiben.
Ha lehet állítani a tévé felé a képfrissítést, akkor próbáld meg esetleg
24 -re venni.25-re venni.kodiban nézve úgy tűnik 25fps-es videók vannak hbo gon.

De lehet az 50Hz is jobb, mitn a 60, ha tényleg 25, mert legalább egész számú többszöröse. -
rke
csendes tag
Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni, nem találtam e topicban választ. Az HBO GO notebookról TV-re HDMI-vel kötve végig akadozik. Nem a fórumon régebben említett időnkénti megszakadás, hanem folyamatos, finom akadás (szaggatás). A TV HD Ready, a laptop full hd. Mi lehet a probléma? Így elég nehezen élvezhető, már 6 hónapja van előfizetésem. Laptopon jó a kép, de én nagy kijelzőn szeretem nézni. Köszi a válaszokat.
-
chaosmonger
tag
Az azért ugye minden háborgónak megvan, hogy eredetileg 2000 volt a GO, azt vitték le 1500-ra, tehát most az emeléssel együtt is még mindig olcsóbb mint eredetileg volt...
Nálam biztos marad ez is és a Netflix is, teljesen más a tartalom jellege is a két helyen, nem helyettesítik egymást.
És akkor pénteken még jön az Apple tv+ is, amire van egy ingyenes évem. -
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nahát, a Netflix megoldotta, hogy a megnyitott tartalmak listájából ki lehessen törölni azt a tartalmat, ami esetleg nem jött be, és ne kelljen ott nézegetni, vagy trükközve kitakarítani onnan? Az HBO GO-nál ez miért nem lehetséges? Nem egy kategória a két szolgáltató felülete...
-
JoeCockBill
senior tag
nahát, az ingyenes próbaidőszak is lecsökkent 7 napra.
-
törölt tag
A Samsung TV-n rendszeresen lefagyó GO alkalmazás, és az egyre kevesebb engem érdeklő tartalom mellett ez az emelés megkönnyítette a döntésemet, áttértem a Netflixre. Egyáltalán nem azért, mert magyarosították azt, a GO-t is, és ezt is angol felületen, angolul nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Pendrive probléma
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Emlékszem, abból állt a topik hogy mi van ezzel a hulladékkal.

Telekom otthoni előfizetésem van. telefon+net+iptv.
l.skywalker