Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Somatom #8560 üzenetére
Azért én továbbra se gondolom, hogy ez szokványos lenne. Egy 10 gigás Vodás mobil előfizu is legalább 8-9k huf havonta + 6k a mobil net kártya, az már 14-15k havonta. Azért ez szerintem nem nevezhető átlagos mobil előfizetésnek. Én pl. 2373 Ft-ot fizetek havonta 4 gigás mobilnetes Telekom előfizura, és köszönöm, ez is bőven elég, nem akarnám az 5x-ét fizetni.
Én nem azt mondtam, hogy nincs ilyen, csak nem egy átlagos dolog. A magyar mobil előfizetők között a 2-4 gigás mobilnetes előfizuk a legelterjedtebbek. Én erre gondoltam, hogy ezt viszont marhaság video streamingre beáldozni.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
Somatom #8555 üzenetére
A 48 Gbyte adat keret, az már majdnem a korlátlan kategória, az természetesen más helyzet, ha valakinek ilyenje van. De egyszerű földi halandók ak egy átlag, megfizethető árú mobil előfizetés jellemzően 2-4 esetleg 8 Gbyte netet tartalmaz. Azt video streamingbe ölni elég nagy botorság
-
törölt tag
válasz
Somatom #8395 üzenetére
Már most csomó Sky sorozat lekerült, Britanniát néztem volna múltkor de már nincs fenn. Office is csak idő kérdése.
SkyShowtime a Paramount, a Sky és a Universal közös platformja lesz.
HBO max annyiban jobb hogy a tévécsatornák miatt (is) vesznek külsős tartalmakat, mint a Netflix. A többin csak sajátgyártás van.
Most kicsit túltelítődik a piac aztán szépen elkezdenek majd hullani meg felvásárolni egymást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Somatom #8362 üzenetére
Hogy lehet szegényes mikor fenn van a Morbius?
Amúgy esküszöm nem értem miért komolyan promózzák ezt a filmet ahelyett hogy felülnének a mém vonatra. Szerintem történelmet írt ez a film azzal hogy a netes trollok rávették a Sonyt, hogy küldje vissza moziba miután néhány hét alatt földbe állt, hogy aztán megint ne menjen rá kutya se
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #8039 üzenetére
Készülék függő, ha jól emlékszem például a mibox 9es androidtv rendszerrel nem tud belenagyítani a képbe kodi alól sem. Teljesítmény optimalizálás miatt trükkösen rendereli a videót és ezért hiába zoomol, nem lesz hatása, nem tud kilógni a képernyőről a széle.
Ha jól emlékszem hbo maxon többféle módban is előfordulnak a videók. Van ami a régebbi kódolású, talán beégetett fekete keretes h264 50fps és vannak az újabbak, amik mozis 4kban is elérhetőek, ahol beégetett keret nélküli h265 (hdcp2.x követelményű) változat is van fhd-től felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Somatom #7711 üzenetére
Másságos?
A szerep lényege egy olyan férfi megformázása aki halhatatlan és kortalan, de mégis apja miatt fiatalnak tekintett.
"Tolkien többször utal arra, hogy Legolasnak 'szép tünde-arca' van, ami 'emberi mértékkel mérve gyönyörű'. Keze 'hosszú, keskeny' és 'formás', szeme 'csillogó' és olyan 'éles', hogy három mérföldről képes megkülönböztetni egy pintyet a verébtől, vagy tizenöt mérföld távolságból képes pontosan százöt lovast megszámolni. Füle hosszú és hegyes – és kitűnő a hallása is. Járása annyira légies, hogy alig hagy nyomot a földön és a hóban."
Talán az egyik legjobb választás volt Orlando Bloom a könyv szerepei között; hogy te milyen beteges aberációkat képzelsz megjelenések mögé, lehetséges csak a saját elfojtott vágyaid tükre.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #7352 üzenetére
az előbbi oldalon ezeket írja
Ha problémáid vannak a letöltés lejátszásával, próbáld meg a következőket:
1) Ha csatlakozol az internethez, koppints a Profil ikonra, hogy megbizonyosodj arról, hogy be vagy jelentkezve.
2) Zárd be az HBO Max alkalmazást.
3) Telefonodon vagy táblagépeden kapcsold be a repülőgépes üzemmódot, vagy kapcsold ki a WiFi-t.
4) Nyisd meg az HBO Maxot.
5) A Letöltések oldalra kell lépned.Koppints a Lejátszás ikonra (háromszög) az egyik letöltésen.Mondjuk elég béna, ha külföldön nem megy vagy más nyűg miatt offline megy csak a lejátszás. Esetleg csak próbáld bezáratni az alkalmazást és újra elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
jgy999
csendes tag
válasz
Somatom #7289 üzenetére
Hogy hagyta el az app-ot a nagynénéd? kijelentkezet v. kiszállt ?
Szintén Samsung,tizen amikor elmegyek a kijelentkezés menüpontra és itt
OK-zok akkor legközelebb kér kódot és nem aktív a TV.
Amikor a vissza gombot használom az utolsó lépésnél a kis ablakban az
jelenik meg, hogy „kiszállok a programból” és ha itt OK-zok akkor nem kér
legközelebb kódot és aktív marad a TV.
Valami hasonló? -
zseko
veterán
válasz
Somatom #7289 üzenetére
A GO-val van tapasztalatom, ott évente kérte az aktiválást a tv, és az aktívan volt használva. Az első alkalommal még azt hittem valami hiba miatt, de a negyediknél már teljesen egyértelmű volt hogy nem, mert a weben lehetett látni a beállításokban, hogy az aktiváláskérések szinte napra pontosan ugyanakkor voltak minden évben.
Te már a Max-ot aktiváltad be neki eleve?
-
hulp01
senior tag
válasz
Somatom #7184 üzenetére
Igen, gyártói is. De itt most azért az HBO a hibás, mert ők erőltetik ezt a másolásvédelmi baromságot. Ha ez nem lenne, akkor ugye a tévén se avulna el a hülye appjuk, mert böngészőből a tévén is bármikor futtatható lenne normál minőségben.
Amúgy tök vicces, hogy frissítettem a tv szoftverét, és ennek az eredménye az lett, hogy eltűnt egy csomó eddig meglévő app. Szerencsére nem zavar, mert eddig se használtam, nem is volt rákötve a netre. Csak emiatt próbáltam ki. Nálam a tv gyakorlatilag egy nagy monitorként működik ha filmet/sorozatot szeretnék nézni. -
blakey
titán
válasz
Somatom #7100 üzenetére
Most a sorozatról van szó.
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #6299 üzenetére
De miért?
Mármint minek szenvedni mobil böngészővel, amikor ott az app.
Nekem samsung a52s -en chrome desktop módjában simán elindul. Csak nem praktikus és nem kényelmes. És oldalt ott az androidos vezérlősáv. Talán a widevine l1 miatt megy. A xiaomi mi a2-n nem megy (az l3-as).
-
-
-
totron
addikt
válasz
Somatom #5822 üzenetére
Most írta le, hogy de, a tévéoldalon alkalmazott irányokon és verziókon is áll. Neked ettől jobb, hogy vered a tamtamot unásig ismételt és már megcáfolt egyenszöveggel? Holott az elméd mélyén te is tudod, hogy komplexebb ennél a kérdés. Küzdök itt ebben a topikban kiegyensúlyozottságért, ismétlésmentességért, te meg jössz itt ezzel, hát köszönöm szépen. Segítek: a büdös életben nem lesz tévéalapú a streaming. Kiegészítőalapú lesz. Az okokat ismered te is. Az is megfigyelhető, hogy pont az elégedetlenkedik, aki a nem speciális tartalmakat fogyasztja, tehát bárhonnan máshonnan is beszerezhetné az éppen aktuálisat. Ennyire üres az élet? Akit meg a speckó tartalom vonz, az szépen, csendben elfogadja az egyébként rendben lévő technikai lehetőségeket, nem leragadva annak legszűkebb, leglehetetlenebb verziójánál.
Jöhet megint a Netflix ellenpéldának, de ne ezen a helyen. Lehet szeretni azt is, akinek nem jön le, hogy szinte kizárólag dömpinget kap, hát egye. -
LouiS22
veterán
válasz
Somatom #5820 üzenetére
Miután az HBO is egy üzleti vállalkozás, engedtessék meg nekik, hogy eldöntsék: hogy és milyen platformokat támogatnak.
AZ LG meg egyébként pont rossz példa: webos3.x a beuugró mindenre (tehát igenis függ a műszaki képességétől - ha egy régebbi oprendszer fut rajta - ez volt a Netcast az LGnél emlékeim szerint, akkor igenis b*szhatod). Ha tippelnem kell, ezt pontosan így lesz majd a Max estében is. Aztán majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #5693 üzenetére
Nem a mobil roamingról beszélek. Hanem arról, hogy az online előfizetéseket eu-n belüli ip címről el kell tudni érnie az előfizetőknek . Ezt hívják szolgáltatás roamingnak. Amióta bevezették, azóta lehet simán használni bármelyik magyar streaming előfizetést eu-ban átutazóban is (előfordulhat, hogy külön aktiváltatni kell némelyik szolgáltatásnál ezt).
Csak nem tudok rá szebb kifejezést. Ez a hivatalos neve
:
A digitális tartalmak egységes piaca – az online tartalomszolgáltatások hordozhatósága [link][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #5662 üzenetére
Deazér fegyvered nemvolt, csak motorod😃, ugye.
Költői volt a kérdés fater😃Elhiszem hogy a BreakingBad nem jött be, hiszem semmi köze az életmódodhoz, nemvagy te vegyész, méregkeverő kémiatanár😃
Juteszembe a kamionos élet is tudna komoly, többévados sorozatnak megfelelő témát adni, ha egyszer elmesélnéd mondjuk az Aranyélet forgatókönyvírójának.
Igazamvan vagy igazamvan?[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
totron
addikt
válasz
Somatom #4596 üzenetére
Ez nem ennyire sarkos. Ha teszem azt, az HBO a timeout-okat szűkebbre fogta, tehát az adaptív stream neked kevesebbet cachel és pillanatra megreccsen a neted, minek kapcsán elkezd idegesítőn karikázni, akkor kinél van a gond? Technikailag nálad, de az HBO-val kell kontaktálni, hogy életszerűbb feltételeket biztosítson. Sokváltozós egyenlet és legtöbbször rendszerben gondolkodást kíván, nem 1 bűnös van.
Szerk.: pontosabban ha az alkalmazott cache mérete szűkebb timeout mellett már nem bizonyul elégségesnek.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Somatom #4533 üzenetére
Már miért ne lenne Android TV verziója?
A probléma ott kezdődik hogy a kínai dzsunka 7 márkájú boxok nem AndroidTV-re épülnek, hanem okostelefonos Androidra, és valami skint húznak rá és azt hazudják, hogy ez AndroidTV. Kettő: az HBO oldalán fel van sorolva, hogy melyik eszközök támogatottak (szerveroldalon ők vannak engedélyezve), minden más lutri, nem indul el, bíbelődj vele, supportot nem kapsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz
Somatom #4523 üzenetére
én kifejezetten az hbo go miatt vettem új boxot.
a támogatott androidos boxokon (pl. xiaomi vagy a már említett mecool) ugyanis más az hbo go app. Abszolut kompromisszum mentes, nagyon jól használható.
Korábban egy venz v10 boxom volt, ahhoz légegér kellett, hogy használható legyen, de most a távirányító jobbra-balra, fel-le gombjaival is 4 gombnyomás alatt filmet nézek, olyan jól van optimalizálva.
más felületen (pl. youtube) meg ott a hangalapú keresés.
ami meg böngészőből kell, arra ott a beépített chromecast.
és mindez 10.000 forintért.DonThomasino: az előző boxom valóban nem volt kompromisszum mentes, se androiddal, se CoreEleccel. De ha jó és támogatott a box, akkor hbo go-ra tökéletes. És mindent tud, amit a telefonod, hiszen ott a chromecast. Mi kell még?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Somatom #4446 üzenetére
Igen ez egy jó alternatíva, nekem személy szerint a Chromecast használata sokkal testhezállóbb, mert az mindig ott van, nincs más funkciója csak ez. Volt egy időszak, amikor a feleségem is elkezdte nézni a Modern Család-ot és a gyerekek is sokat akarták nézni, de mikor nem nézték akkor áthoztam a hálószobába. Na az volt a macera, ezért vagyok úgy inkább vele, hogy ne Smart TV legyen hanem CC, de a te megoldásod is jó, mert lényegében 2in1 megoldás, egyszerre van egy jó Tablet PC-d és egy TV okosítód.
-
-
törölt tag
válasz
Somatom #4431 üzenetére
Nem tudom ezzel mit szerettél volna mondani, de legyen az bármi, nem életszerű. Ha TV-n szeretnék filmet nézni, akkor nem opció egy 10"-os tablet kijelző. Ha a távirányító helyett gondolod a tabletet, akkor egy tablet árának töredékéből veszek egy mi boxot vagy a fire sticket.
(#4433) l.skywalker: ez eszembe sem jutott, hogy egy másik alkalmazást használjak a play/pause funkcióhoz mint amiből eredetileg a filmet indítottam. Bár a google féle logika alapján elindulva mindenhez kell legalább 2-3 app (ha a google csevegő cuccait nézzük, akkor akár 4 is: hangouts, duo, allo, meet, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest