Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Hál'isten, nem lett igazad
Le a kalappal a MediaMarkt panaszkezelése előtt.
Bejelentettem telefonon a problémámat, másnap vitték volna, de csak az én logisztikám miatt szállították el 3nappal később, azaz múlt hét pénteken a készüléket úgy ,hogy jeleztem,sajnos nincs meg a gyári csomagolás!
Ma már meg is kaptam a mínuszos számlát.
Telefonos érdeklődésemre a hölgy elmondta, hogy mivel tipusazonos csere igényem volt eredetileg, nemsokára telefonálnak,mikor hozhatják az új készüléketEgy nagy respect nekik
Most már nagyon kíváncsi vagyok az új sütő hangjára..
Lehetetlennek tartom ,hogy egy Bosch serie4-nél ,ilyen brutál morgó zörgő csapágyas hangja legyen a légkeverésnek.Szóval egyelőre happy End a történet, a MediaMarkt-nak köszönhetően
A többi szállítás után kiderül...[ Szerkesztve ]
-
Sinkapeter
tag
Elvileg a mélyhűtő a hagyományos hűtőknél így működik. Felül van a termosztát, azzal lehet a normál hűtőteret szabályozni, a mélyhűtő pedig nem emelkedhetne -18 fölé három csillagos hűtő esetében. Ezért is nem érdemes a klímaosztályon kívül sem kombihűtőt hűvösebb helyre tenni, mert annyira nem kell a normál térnek a hűtés, hogy nem kapcsol be a kompresszor, és leolvad a mélyhűtő. No frost esetében a mozgatható légterelőkkel tudja szabályozni, hogy melyik részt hűtse, de az említett Bekoak "minimal frost" vagy valami hasonló néven futó rendszere van, amit néha le kell olvasztani.
-
twine
veterán
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Gorenje alulfagyasztós alap típusú (nem no frost) hűtőtől mennyire féljek? Valakinek van tapasztalata róla? Milyenek a gorenjék? (másik a Beko, Zanussi vagy Candy lenne)
Elvileg minden gorenje hűtő termékre 3 év teljes körű garanciát biztosít a gorenje.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Valaki, aki képben van, kérem, segítsen egy kis infóval.
Egy Beko RCSA-406K40 XBN alulfagyasztós hűtőt néztem ki (a választáson most ne rugózzunk, hogy szar márka vagy sem)
A felmerült kérdéseim:
Ebben egy tekerős hőmérséklet-szabályozó van a normál hűtő részben (nincs digitális kijelző sem).
Én eddig valamiért azt hittem (a meglévő zanussim is ilyesmi), hogy amikor azt a szabályozót eltekerem, akkor csak normál hűtőtér hőmérsékletét állítom vele.
Azt hittem eddig, hogy ez egy termosztát, tehát hogy ha pl. beállítom 3-as (közepes fokozatra), akkor az élelmiszereket a hűtőrészben mondjuk + 6 fokon tartja, függetlenül attól, hogy hány fok van a lakásban (ha melegebb van a lakásban, akkor többet megy a kompresszor),
azt is hittem, a mélyhűtőben viszont ettől a hőfok szabályozótól függetlenül a négy csillagos jelölésnek megfelelően kb. -18 fokon tartja stabilan az élelmiszereket.
A használati utasításban viszont olyat olvasok,hogy, a melegebb külső hőmérséklet befolyásolhatja a hűtő belső hőmérsékletét, illetve, hogy a hőmérséklet szabályozó hatással van a mélyhűtő hőmérsékletére, ha a mélyhűtőben túl meleg lenne, tekerje feljebb a szabályozót.
(sőt egy külföldi Beko tesztben azt írja a figura, hogy a mélyhűtő hőmérséklete
-6 és -18 fok között alakul a beállításnak megfelelően (nem tudom, hogy ez elírás-e, de azért a mínusz 6 fok egy mélyhűtőben az elég durva lenne)
Szóval.
Egy mélyhűtőben szerintem nem ártana, ha stabilan meglenne a -18 fok, és nem menne feljebb.
Most viszont elbizonytalanodtam, hogy valójában hogy is van ez, egy ilyen „hagyományos” kombinált hűtőnél.
Vagy nekem kell kisakkoznom (mérnem), hogy melyik tekerőgomb állásnál hány fok van a mélyhűtőben (és tényleg a helyiség hőmérséklete is befolyásolja ezt)?
A méregetés nem nagy gond, csak nehogy azon a fokozaton, amin megvan a -18 a mélyhűtőben, azon meg fagyjanak a normál hűtőben a dolgok.
Szóval, ezek a kérdőjeleim támadtak.
De lehet, hogy túlpörgöm a dolgot, csak mielőtt megveszem, gondoltam, megkérdezem, nehogy beszopassam magam.
Előre is kösz, ha valaki tud erre válaszolni. -
BB9000
senior tag
válasz pahyjozsef #69892 üzenetére
Amit találtál az a Finish Powerball Quantum. Ez egy másik tabletta, nem a Quantum MAX. Van ahol azt lehet olvasni, hogy ez az új neve a Quantum MAX-nak. Szerintem nem teljesen ugyanaz. A régi jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
pahyjozsef
csendes tag
Sziasztok,
Kerestem az egyik boltban a Finish Quantum MAX-ot, de ezt találtam :
https://kepkuldes.com/image/L8zGkf
https://kepkuldes.com/image/L8zrSdSimán annyi van rajta, hogy Quantum. Semmi max 🙂
A csomagolás hátoldalán látszik, hogy fel van sorolva néhány Finish verzió, de ott sem szerepel olyan, hogy Quantum MAX.
Változott a csomagolás, vagy keressek tovább mert ez nem az amit kerestem? 😃Zavarba ejtő ez a sok verzió...
-
Nestra
csendes tag
válasz olloczky #69888 üzenetére
Légkeveréses sütőm van és egy óccsó, rozoga air fryer-em még az első generációs tv shopos fajta. Ha kevés ételt sütsz 1-2 emberre főzöl az Air Fryer számos előnnyel bír, gyorsabban készíti el mint a sütő, jobb minőségben. Pl a Lidles előcsomagolt fagyasztott édesburgonyát sütőben egyszer sütöttem, nagy csalódás volt a több éves air fryeres változat után, hiába légkeveréses. Rántott csirkecomb 20-25 perc, alatt 1-2 főre szintén jobb belőle mint a sütőből (nem jobb mint a bő olajban sütött , ill erről családunkban megoszlanak a vélemények, gyerek csak az Air fryer változatot eszi meg, a bő olajos-t nem, de mi akik a olavban sült változaton szocializálódtunk, azért ezt másképp látjuk) Ami miatt még nagyon szeretem az AirFryer-t , az hogy nyáron nem fűti tele a lakást. Idén veszek egy újat, nagyobbat az amazonról (Cosori). Szóval elsősorban azt döntsd el hány embernek főzöl, hányfélét. Pl ma a család férfitagjainak klasszkus hasábburi lesz a köret, amit én nem kérek, az air fryerben sütök magamnak 10-15 perc alatt krokettet olaj nélkül, külön időt sem igényel - párhuzamosan főzök többfélét.
Másnapos pizzat, kakós csigát , pogit felmelegíteni - a sütőt nem kapcsolnám be érte , de az Air fry-erben pár perc alatt olyan lesz mint amit most vettek ki a kemencéből. -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
[Ez] a samu mosógép jó választás lehet? Illetve van jobb választás erről az oldalról, hasonló ársávban?
Xbox One: bandymnc
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Ha a sutonk tud legkeverest, akkor van-e ertelme air fryert venni? Van amit az utobbi tud de az elobbi nem?
Koszi!
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Ciccuka
veterán
válasz zgospel #69884 üzenetére
Aldi-s Fürdőszobai tisztítóval le lehet szedni egy részét.
De igazából folyamatosan kellett volna tisztítani és akkor nagy valószínűséggel nem lenne ilyen.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Felültöltős mosógépek ajtaját általában hogyan lehet leszedni? Egy Whirlpool gépről van szó, már találtam hozzávaló fedéllemezt, illetve leírást is fedél fém és a műanyag részeinek szétválasztásáról, de egyelőre nem tudom hogy magát az ajtót hogyan tudnám leválasztani a gépről. Mert hogy természetesen szétrohadt a teteje és már nem bírom tovább nézni.
Gondolom a képen látható zsanérokkal kellene valamit kezdeni, na de mit?
(A képeken látható dzsuváért elnézést kérek, 1 hónapja pucoltam ki legutóbb, most megint ilyen...)
Előre is köszönöm a tippeket[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
arcsin
senior tag
válasz diegho #69881 üzenetére
Nem értek hozzá professzionálisan, de a plüssfejre gondolhatsz forgófej alatt. Csak mert van forgófej direktbe szőnyegre. Ez olyan hogy egy ilyen spirálisan kefés/gumis kialakítású forgó fej, ami hosszabb szálú szőnyegre való. Nekünk a roboton is van ilyen fej. De egy jó F8s xiaomi olyan 60-65ből kijön.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Minimum milyen összeget kell kiadnom, ha egy erős nem forgókefés vezeték nélküli porszívót szeretnék? Forgókefe a gyerekek szobájában lévő hosszú szálú szőnyeg miatt esik ki.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Valaki használ esetleg közületek, hasonlót?
Gőzölő
Ha helyettesíti a vasalót ingeken, vagy más ruhán, akkor elég jó vételnek tűnik.
Köszi. -
G@ben
addikt
válasz farkas-j #69877 üzenetére
Ez határozottan tetszik, bár 3 liter tejet forralnék benne, így egy fokkal nagyobb kéne.
Szerk: van belőle 3 literes, csak nem tudom, mennyi hely van fölötte az emelkedő tejnek, azaz 3 litert lehet vele forralni vagy 3 literrel tele van teljesen.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
farkas-j
őstag
Mi harminc éve dupla falu tejforralót használunk. Ebben nem ég le, nem fut ki váratlanul a tej a közbenső víztérnek köszönhetően. Amikor indukciós tűzhelyre váltottunk akkor vettük ezt a tejforralót és nyugdíjaztuk az előző alumíniumot.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
G@ben
addikt
Kerámialapos tűzhelyhez szeretnék venni edényt, elsősorban tejforraláshoz. Annyit derítettem ki eddig, hogy sík aljú legyen a jó érintkezés miatt, a hő ne deformálja el az alját, mint a jelenlegi régi lábasnál, aminek a széle melegítés hatására megemelkedik, illetve nem biztos, hogy hőtartó aljú kell, mert a tej szeret hirtelen forrni, az meg ha jól tudom, tovább melegíti.
Van valami bevált tipp erre, ami nem drága? Mire kell még figyelni?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Dicker
őstag
válasz Hauptmann #69874 üzenetére
Igen. 3 féle van összesen, de nagy különbség nincs köztük. (szín, kiegészítő max)
A legolcsóbbat érdemes venni.
Nekünk a fém-fekete színű van, de a régi pirítóhoz képest sokkal szélesebb szelet is belefér.
Igaz én 10 körül vettem. Ennyiért, ami jelenleg meg már azért van választék. Akár 4 szeletes is, ha igény van rá. -
-
Hauptmann
addikt
Széles nyílású kenyérpirító, ami ajánlott? Beleférjen egy rendes szelet kenyér.
-
lsebestyen
addikt
Hali!
U alakú konyhabútor, viszont a mosogatógép ki lett felejtve az egyenletből. Na most a mosogató kiállással szemben van egy 60 centis hely, ami jelenleg zöldségtartóként üzemel, két kosárral. Ezt a helyet be lehetne áldozni, a zöldségnek biztos akadna más hely is, meg ami még pluszban be van oda dobálva.
Meg lehet ezt oldani vízcső toldással? Szerintem 5 méter cső biztos kéne, hogy szépen a bútor alatt legyen elvezetve. Pl. arra gondolok, hogy a fali víz csatlakozóból lefelé menne el a bútor alatt, ez esetleg okozhat dugulást? -
B. Zolek
csendes tag
SMS4ECI14E megy pár hete. Ajtónyitás ECO módban gyárilag beállított, többi program esetében tetszőlegesen bekapcsolható. A nyitás a program lejárta előtt történik a szárítási fázis végén (ajtó nyitva, kijelző még él). Programtól függ h lejárat előtt hány perccel nyílik ki. Autó módban pl. ez az utolsó 15 percnél történik, van ahol közel egy órával előbb, stb.
-
Vikusz77
tag
válasz daver88 #69818 üzenetére
Szia!
Ezt írod:
"Ráadásul ha 10 napja rendelted, akkor biztos, hogy 8 napon belül vagy még a kézhezvételtől számítva (tavaly januártól már 8 napod van a Törvény szerint). Nem a vásárlás napja számít, hanem hogy mikor vetted át webes vásárlásnál."
Mire van tavaly januártól már 8 napja a vásárlónak? A csere iránti igény jelzésére, hibás készülék esetén?
(rákerestem valamennyire, de én nem találtam olyat, hogy a 3 napot megnövelték volna 8-ra, azért kérdezem) -
cadgers
aktív tag
Ha ezt valaki kiderítené nekem, azt megköszönném, mert most azon legolcsóbb modellt keresem, ami:
Szárítás végén nyitja az ajtót
Bosch Connect-es
Kosár helyett fiókos az evőeszközök tartója
És nagyon jó lenne, ha lenne belső világítása! -
asdf_
veterán
Nekem sem rémlik, hogy írt volna ilyet a manual (szintén Series 4), Eco-t meg szintén nem használtuk még soha.
-
-
twine
veterán
Nahát, ez új információ...Pedig próbáltam olvasni a használati utasításokat...
cca. 2 hete használunk egyet (SGI4HVS31E) , de ezt nem tudtam róla..
Eco modban pedig még nem használtuk...
Rászoktam az AUTO mode +Speed perfect kombóra,,,ez 1óra 25 perc, aránylag csendes, és makulátlan minden mosogatás után...
Ajtó nyitást mennyi idővel az elkészülte után abszolválja?
Csak mert Arra jöttem rá, ha hagyom a gépet a program lejárta után jó sokáig, akkor eltűnik az a "kellemetlen" gőz ami kiömlik belőle...És mivel épp most rakták össze az új konyhát, próbálom kímélni a bútort(nyilván az újdonság varázsa egyelőre)
Szóval nem is biztos hogy használnám ezt az ajtónyitás funkciót, ha program után egyből kiömlik a gőz#69856rígel:
Most kivételesen nagyon szeretném , hanem lenne igazad...
Majd meglátjuk a végén, mi sül ki belőle... -
cadgers
aktív tag
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik Bosch mosogatógép nyitja ki az ajtaját szárítás végén?
-
rígel
őstag
Márpedig sanszos hogy azt fogják megállapítani hogy jó. Vagy ha mégis, akkor kezdődik egy hosszú herce-hurca. Ne legyen igazam, és flottul menjen,
de sokkal jobban jártál volna egy sima vásárlástól való elállással. Nem kell indokolni, nem vizsgálgatják, visszakapod a pénzt, veszel másikat.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz BB9000 #69827 üzenetére
Ma reggel felhívtam a MediaMArkt ügyfélszolgálatot, mert már tűkön ültem a helyzet miatt!
Elmondtam mindent a kedves kisasszonynak. Azt is, hogy sajnos nincs csomagolásunk, de a készülék valójában nem használt, csak beüzemelt a használati utasítás szerint!
Mondta ne aggódjak ez nem probléma...
Az előzetes rendelés miatt ugye minden adatom megvan náluk, telefonon fognak hívni, elviszik a sütőt, bevizsgálják, és ha úgy ítélik meg, csere, vagy levásárlás...
Mondtam, hogy én szeretném ugyanezt a sütőt,hiszen az eszköz egyébként tetszik, biztos vagyok benne, hogy nem megfelelő a működése, ezért egy ugyanilyen típusra szeretném cserélni.(Ezt is leírta)
Megkértem, hogy feltétlen írja bele a hibajegybe, hogy 4-5 perc melegedés után jelentkezik csak a hang, nehogy nekem az történjen, hogy bekapcsolják a bevizsgáló kollégák, nincs hangja , és visszaküldik, hogy márpedig ez f@sza...
Kíváncsian várom a végeredményt...
Köszönöm mindenkinek a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Roidmi X30 VX van vkinek? Bevált?
Lenne 1-2 kérdésem privátban. -
Abanga
csendes tag
BOSCH WAL28PH1BY Elöltöltős mosógép
Erről mi a véleményetek? Illetve az automatikus mosószer adagolásnál hogy oldom meg ha kétféle mosószert használok?Ha marad benne akkor hogy veszem ki?(babának speckó szer kell...)
[ Szerkesztve ]
-
bviktor93
tag
Sziasztok!
Milyen 80l-es bojlert javasoltok? Nézegettem az Aristonokat, szépek, tök jó a WiFi-s funkció, viszont ezt nem igazán lehet vezérelt (éjszakai) mérőre kötni + cserealkatrész + hozzáértő szakember erősen kérdéses hozzá. Rendes mérőre kötve viszont kérdéses, hogy az okos funkciókkal megtakarítanék-e annyi energiát, ami kompenzálná, hogy a nem éjszakai áramot fizetnék...
Úgyhogy inkább Hajdu felé nézelődök. Egyik szerelő a Z80-at [link] említette. Ti mit javasolnátok?
előre is köszi. -
ribarszki
őstag
válasz cadgers #69843 üzenetére
Én nem mertem... nem a felár miatt, hanem tele a net 3-4 év után elhalálozó fűtőszállal, ami a Zeolith szárításáért felel. Szépblassan beázik a tokozás. A cserealaktrész elég horror...
Valamint a zeolithosnál nincs automata ajtónyitás a program végén.
3hónapig rágódtam rajta, de nem mertem bevállalni.
Amúgy a beszámolók szerint a műanyag itt is vizes marad. Az edények peremében megállt vízzel meg ez sem tud mit kezdeni..
Így Zeolith nélküli 6-os Boscht vettünk. Nagyon szeretjük![ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz flashpointer #69845 üzenetére
Szerintem egy takarítónő a megoldás.
-
MODERÁTOR
válasz flashpointer #69841 üzenetére
Légszűrő segít kicsit, mindennapos porszívózás, törölgetés és felmosás.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
cadgers
aktív tag
Mennyire van jelentősége BOSCH-nál ennek a Zelioth-nak? Érdemes megfizetni a felárat?
-
pjen
félisten
válasz flashpointer #69841 üzenetére
A por nem keletkezik, bejön ajtón, ablakon. Ezeket a lehetőségeket kéne lezárni.
-
flashpointer
őstag
Keletkezo port egy standard lakasban lehet valamivel mersekelni a porszivozason kivul? Legszuron gondolkodtam meg de ugy olvastam az csak a legkisebbeket szuri ki es a lathato resze ugyanolyan marad. Vagy felkavarni suritottlevegovel es beleszall a legszurobe?
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó ár-érték arámyú mosógépet? Elöltöltős kéne és naponta-kétnaponta menne. Amit váltana az egy Samsung ami már nagyon elmászkál, de eddig amúgy jó volt. Ja és kb 250k amit szánunk rá...
-
asdf_
veterán
-
cadgers
aktív tag
Melyiket választanátok a kettő közül?
Neff S147ZCS35E
Bosch SMS6ZCI48EÁrban kb 23 ezer Ft a különbség (Neff-et ingyen szállítják)
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Ne haragudjatok, hogy nem név szerint válaszolok, de nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a hasznos, és megnyugtató válaszokat.
Kedden megpróbálok reggel ezzel kezdeni,hogy felhívom a Media Markt ügyfélszolgálatot, és kulturáltan egyeztettek velük...
Biztos vagyok benne,hogy ennek a sütőnek nem ilyen normális működése..
Tegnap óta sokszor próbálgattam... mindannyiszor ugyanaz az eredmény...
Bekapcsolást követően 3-4 percig úgy kever a ventilátor, ahogy azt gondolnám a készülékről ...
Aztán ahogy elér egy bizonyos hőmérsékletet, utána elindul a zaj, morgás, rezgés...
Nem értek hozzá, de mintha a csapágy vagy valamilyen alkatrész a nagy hő hatására tágulna, és ettől a ventilátor nem tud megfelelően futni,aminek hatására be is rázza a "belső kasztnit"...
Mert nem a külső réteg rezeg azt már kiderítettem...
Étel ,stb nem volt benne, kicsomagolása óta üresen "tesztelgetem"...egy forró sutorot lévén szó nyilván a fóliák és egyéb új készüléket védő cuccok el lettek róla távolítva, a karton meg sajnos a kuka mellett megsemmisültek...Bízom a legjobbakban
Az indukciós, és a mosogatógép csodásan teszi a dolgát, imádjuk....nagyon rossz érzés hogy ez a sütő így beárnyékolja az új konyha örömeit...
[ Szerkesztve ]
-
vasimnbt
tag
Üdvözlet! 16 éves Bosch SGI 331 típusú mosogatógép Főmotorját keresem,vagy ilyen gépet.A motorról megpróbálok fotót feltenni.
Köszönettel. -
asdf_
veterán
válasz cadgers #69826 üzenetére
4-es szériás, parasztvakítások nélküli Bosch (SGS4*) megy nálunk 1 hete. Ha csendes kell, bátran ajánlom (feltételezem, hogy a felette levő kategória minimum ugyanilyen csendes), mind a vízbeeresztés, mind a szivattyúzás, mind a mosás nagyon csendes (disclaimer: 15 éves szuperhangos gépről jöttem, de még ha ezt elengedem, akkor is csendes). Ha elengeded a wifit és a világítást, egy Bosch megvan 160-ból (ha kivársz akciót még kevesebből), a wifi, világítás, csecsébb evőeszköztálca az már 250-300e körül van náluk, másfél-kétszeres árat szerintem nem érnek ezek a plusz tulajdonságok, de mindenkinek ami tetszik meg amit passzol a pénztárcájához..
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
A Bosch sütő általad leírt hangja egészen biztos, hogy nem normális működésre utal. Normál esetben csak csöndes morajlásként hallatszik a légkeverés ventilátora.
Két lehetőséged van:
1./ a 14 napos elállás a vásárlástól, Jogszabályi háttér
2./ a javíttatás.
Leírásod szerint a sütő csomagolása már erősen hiányos és rongált. Ezt a MediaMarkt-tal kell egyeztetned, hogy az eredeti csomagolás nélkül elfogadják-e az elállást. Nekem a MediaMarkt-os ügyintézéssel kapcsolatosan csak pozitív tapasztalatom van. Van esély rá, hogy még így is vissza fogják venni. (nem biztos, de egy próbát megér)Ha javíttatásra kerül sor, akkor mivel beépíthető az eszköz, a szervizbe szállításáról nem neked kell gondoskodnod. Vagy kijönnek és megjavítják, vagy elviszik, javítják és visszahozzák. Erre 30 napjuk van. Nem kell nagyon bosszankodni emiatt, mert biztosan ki fogják cserélni azt a hibás ventilátort. Az is lehet, hogy csak hozzáér a lapátja valamihez és azért zajong.
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Milyen CSENDES mosogatógépet ajánlanátok? Normál 60 centi szélességű, , szabadonálló, kosár helyett felső tálcás, legyen kívül kijelző, és nem lenne rossz a belső világítás, meg a Wifi!
300 alatt keresek, előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
-
daver88
aktív tag
Ha hibás a termék, miért élne a 14 napos elállási jogával? Hibás teljesítésről van szó, be kell jelentetni a MediaMarktnak vagy a Márkaszerviznek. Egy forintot sem szabad költeni a saját pénztárcájából.
Ráadásul ha 10 napja rendelted, akkor biztos, hogy 8 napon belül vagy még a kézhezvételtől számítva (tavaly januártól már 8 napod van a Törvény szerint). Nem a vásárlás napja számít, hanem hogy mikor vetted át webes vásárlásnál.
-
nagyúr
Sziasztok!
Tudna valaki jó elektromos kést ajánlani? Kenyérszeleteléshez. A szeletelt kenyerek nekünk túl vastagok. Moulinex gépünk volt, de tönkrement.
Köszönöm a segítséget.
-
asdf_
veterán
A kérdés, hogy mit akarsz vele. A verzió, hogy belépsz a mediamarkt fiókodba és ott jelzed az elállást (gondolom ott kell, de rémlik, hogy rendeléskor is küldik az ászf mellé az elállási nyilatkoztatot), majd -a szállítási költséget állva- visszaküldöd nekik. Itt persze nem tudod meg, hogy csak az szar, ami nálad van, vagy egy másik is ilyen és persze kereshetsz másikat, esetleg persze nem fog beleférni a most létrehozott nyílásba, stb.. B verzió, hogy felhívod a Bosch ügyfélszolgálatot kedden és bejelented hibára, ott meg azt lehet megszívni, hogy ha azt mondják, hogy ennek így semmi baja, megfelel a műszaki adatokban közölteknek, viszontlátás, akkor meg kicsúszol a 14 napból. Csere alapállásban nem tud lenni belőle, mert 3 napon kívül vagy (azon belül sem feltétlen állna meg), tehát most javításról indulsz.
-
twine
veterán
Sziasztok!
10nappal ezelőtt rendeltem egy BOSCH HBA 534 ES 0 beépíthető sütőt és egy "ugyanilyen" serie4-es indukciós lapot.
Pár nappal a rendelés után kiszállították, azóta pihent a dobozában. Tegnap összerakta a butorasztalos az új konyhát, ma pedig nagy örömmel beüzemeltem a gépeket.
Nem volt nagy mutatvány mert a sütő dugvillás gyárilag.
Ezután jött a keserű felismerés, hogy a sütőnek olyan durva hangja van, amikor megy a légekverés, hogy ez így élhetetlen...a jól összerakott konyha-sziget is "morog" tőle"...
Olyan mintha "csapágyas" lenne a légkeverő ventillátor motorja, vagy mintha nem lenne rendesen összerakva, és a testet berázná a felpörgő ventillátor motor...A kérdésem az lenne, szerintetek mekkora eséllyel indulok neki a garniak, cserének így 10 nap után? A doboza, és a csomagolás darabokban a kuka mellett...ünnep utá már nem is 10 nap lesz, hanem több..
Hová forduljak?
MediaMarkt-tól vásároltuk, weben rendelve...Irgalmatlan mérges vagyok...
Serie4 mosogatógépet vettem, indukcióst, és sütőt...a háromból egy,,,,ez a sütő nagyon kiborított(próbáltam a felfűtést max hőfokon, ahogy a használati utasítás írja az első használatbavétel előtt...hátha a hőtől helyreáll a béke a gépben és becsendesedik...de ez tuti nem fog...búg mint a veszedelem )
[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! 150 ezerig milyen alul fagyasztós hűtőt tudnátok ajánlani?
Gorenje, Bosch, Zanussi, Indesit, Beko, Whirpool közül melyik az erősen kerülendő, kinek melyik vált be? Melyik a jobb és tartósabb technológia? az hogy fújja a levegőt vagy ha hátulról hűt? -
balint82
senior tag
Sziasztok, 60 cm széles, teleszkópos páraelszívót keresek.
Megnéztem párat, de igazából össze-vissza írják az adatokat az eltérő oldalakon.
Igazából tetszik ez (CATA TF-5260 X/L), vajh ez kétmotoros?
Meg ez sem rossz (CATA TF-2003)
Bárkinek van ezekhez gyakorlati tapasztalata? Vagy akár hasonló árban ki mit ajánlana?
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest