Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26312) Stehe


Stehe
aktív tag

Sziasztok!

Előre is bocsánat a poszt hosszúságáért, de úgy gondoltam jobb, ha inkább csak egy posztot írok. Jelenleg építkezünk, és épp a konyhatervezési fázisban vagyunk. A konyhát az IKEA-ban fogjuk megvenni, viszont a műszaki cikkeket nem szeretném ott venni. Jókat hallani róluk, de a mögöttük lévő svéd fantáziamárka nem mond sokat, így kicsit félek is tőlük. Alábbi gépeket keresnék:

- Mosogatógép: 60cm-es, legyen beépíthető, lehetőség szerint halk
- Főzőlap: Itt nem tiszta, hogy az indukciósnak megéri-e a felára, vagy inkább egy "alapverziót". Jó lenne, ha lenne benne időzítő
- Sütő: Légkeverős legyen, bár gondolom ez már alap. Ami különbséget látok, azok a katalitikus sütők, nem tudom ennek van-e értelme, vagy pedig csak marketingszöveg
- Beépíthető mikro: Mivel nem a sütő fölé kerül, így amire figyelnem kell, az max. 32cm-es mélység
- Beépíthető hűtő: Felül hűtő, alul fagyós legyen. Legfontosabb, hogy standard méretű legyen, hogyha elromlik, ki lehessen cserélni konyhabútor újraszabás nélkül. Jó lenne, ha csipogna ha nyitva hagyjuk, és nem jegesedne.
- Szagelszívó: Nem tudom itt melyik fajta az igazán hatékony. Kürtős már túl sok helyet foglal, előny lenne a beépített szekrénybe rejthető verzió. Fal mögött udvar van, így ki lehet vezetni az elhasznált levegőt.

Régebben Bosch termékeink voltak, azokkal elégedettek voltunk, de nem tudom még ma is annyira jó márka-e. Nem a legolcsóbb verziót keressük, inkább legyen kicsit drágább ha minőségibb / több funkciója van, de a ló túloldalára sem szeretnénk átesni. Bosch az még ajánlott márka? Vagy van olyan terméktípus, amiből Boscht inkább ne?

Szóval a kérdésem, a fenti termékkategóriákra melyek az ajánlott / elkerülendő márkák, esetleg ha konkrét típust is tudtok írni, ami bevált, az még jobb lenne! Továbbá ha van valami, amire érdemes figyelni vásárlásnál, azt is megköszönném! Most vetem bele magam a fenti készülékek "lelki világába", csak a sok teendő miatt alig van időm utánajárni...

Köszi előre is!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.